Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Pääsiäisen aikaa 2013 pelin ja ulkoilun merkeissä

Maanantai 1.4.2013

paasiainen_howlow_2013_28032013_a_pieni_peluriselma_unessa__markon_syli.jpg

 

 

Pääsiäisenä oli pari ylimääräistä päivää levätä ja nautti kauniista maaliskuisesta kevätsäästä. Lisää kuvia pääsiäisen vietosta löydät Kotipuuhaa-sivuilta. Kuvassa Selma-Seekkunainen karkeakarvainen mäyräkoirapeluri-apuri nukahtaneena Trivial-Pursuit-pelin ääreen.

 

Kommentoi kirjoitusta.

Lisää uusia Saarilomakuvia 2012

Perjantai 29.3.2013

 

howlow_saariloma_05082012_25_selma_lylepeana_esittelee_sulka_lahemp_laiturilla.jpg

 

Lisää kuvia saarilomasta 2012 löydät täältä. Kuvassa "Selma-Seekkunainen" eli Howlow About a Girl ylpeänä lokinsulkansa kanssa lomallansa.

Kommentoi kirjoitusta.

Veera-mamman ja Zencon lyhytkarvaisten unkarinvizslojen pennut 1 vko 5 päivää!

Maanantai 25.3.2013

 

veera-mamma_pentu_1_vko_5_pv_22032013.jpg

 

Veera-mamman ja Zencon pennut täyttivät su 24.3.2013 tasan kaksi viikkoa. Sain sisko-Tuijalta ihanan pentukuvan- mama-Veera on nokosilla pentunsa kanssa 1 vko 5 pvää -. Herkkää katseltavaa, on torkkujen aika näköjään emolla ja pennulla pehmeällä alustalla pumpuliunissa. Pentujen ääntelyiden äänet ovat jo erityneet, sillä Tuomo et Tuija osaavat erottaa jo pienten koiranääntelyiden eri tarkoitukset;  nälkä, uni, maha täynnä, kamppailu ruuasta, maidon pumppaaminen nisästä, imeminen, kiljahtelu unissaan, kujertelu, emon etsintä pentulaatikosta, kun se ei siellä ole etc. Eli moninaisia äännähtäleyjä on kuultu. Silmät avautuivat ihan toisen elinviikon lopulla, eli pennut ovat pääseet ihmettelemään uuden "näkömaailman" saatelemana elämän ihmeellisyyksiä ja ympäristöään.

Ja lisää tulossa, nyt on alkanut jo kolmas viikko,  liikkuminen vielä vähän ryömimistä..mutta lisääntyy kovasti. Sitten kun ollaan jo 4 viikossa alkaa tapahtua, kun koiranpennut lähtevät liikkeelle. Nyt onkin ollut  työn alla Tuomolla (PÄÄ-KOIRA-URAKOITSIJA) ja Tuijalla tehdä vähän isompi leikkiaitaus, ----olohuone saa nyt kyytiä---vaikka huoneet ovat isoja. Pennuille on rakenteilla, jo kohta valmiina uusi leikkikehä - mihin pennutkin pääsevät riekkasemaan turvallisesti - silloinkin, kun ihmisen valvovan silmän alla ei olla. Myös keittiöön ja muihin tiloihin tutustuminen, pentujen sosiaalistuminen alkaa. Eli vipinää riittää runsaasti loppuajaksi, ennen kuin pennut luovutetaan emolta uusiin perheisiin! Voimia pentujen lopputyöhön Tuomolle ja Tuijalle!

Päivi toivoo oikein mukavaa pennunseuranta-aikaa koko perheelle jatkossakin - työtä nimittäin riittää loputtomiin, mutta siitä saatu ilo korvaa tehdyn urakan! Sen verran mukavaa on kuiteskin pentujen kasvun seuranta ihan syntymästä asti - hieno kokemus - . Kiitos kovasti Tuija-sisko kuvasta!!! Voimia Tuomolle kasvatustyöhön, Tuomo onkin "pentuisyyslomalla" seuraamassa pentujen kasvua!

Kommentoi kirjoitusta.

Saariloma jatkuu leikin ja pelastustoimien merkeissä kesällä 2012!

Lauantai 23.3.2013 klo 23.41

 

howlow_saariloma_04082012_20aa_papu_ja__pallonperas_laituri.jpg

 

Uusia kuvia nähtävillä Saariloma 2012 linkissä . Kuvassa Pablo-Boy 10,5 vuotta laiturilla kirmaamassa saunomisen yhteydessä tapahtuvassa pallonleikissä laiturilla mäyggy-korva heilahtaen.

Kommentoi kirjoitusta.

Saariloma 2012

Lauantai 16.3.2013 klo 22.36 - Päivi Jaakkonen

howlow_saariloma_03082012_a_jope_genesimmons_kieli_autolla_saareen_lahto.jpg

 

Saariloma 2012 kuvasatoa ja juttuja katsottavana linkissä KOIRAT/Saariloma 2012. Tulossa uusia kuvia myöhemmin Saarilomaan. Eka kuvassa Jössi-Jöpe Jörrykkä odottelee kiltisti autolla veneeseen siirtymistä kieli pitkällä - Jöpe nimettiinkin kuvan perusteella Kuivasjärven Gene Simmonsinksi (Kuivasjärvi on lähiö missä asumme Oulussa).

Kommentoi kirjoitusta.

Veera-mamman lyhytkarvaiset unkarinvizslan pennut syntyneet su 10.3.2013! Onnea tulevaan kasvatustyöhön Tuomo Kennel Risuharjun!!!

Tiistai 12.3.2013

 

 veeran_silkarvunkarinvizla_pennut_10032013_syontipuuhat.jpg

 

Siskoni  Tuijan ja mihensä Tuomon perheessä asustelee ihana lyhytkarvainen unkarinvizsla "Veera" Ruskakedon Villi-Vadelma. Nyt Veera on tullut äidiksi su 10.3.2013 ja synnyttänyt urheasti neljä ihanaa tuhisijaa kolme urosta "nuorta miehuutta"  ja yhden narttu-pennun "typykän". Onnea Tuomolle kasvattajan taipaleelle - harvinaisemman koirarodun mahtavan sileakarvaisen unkarinvizslan kasvatustaipaleelle. Tuomon kennelin nimi on kennel Risuharjun. Tässä ensimmäinen ihana kuva uunituoreista unkarinvizsla-pennuista. Näyttää maistuvan äidin maito pienille koiranaluille hyvin - maitoa piisaa ja Veera on erittäin tarkka ja huolehtiva uunituore emo - siis ihana koira-äiti! Luuytimeen on luontaisesti emolle tullut hoivavietti - ihanaa! Onnea vielä kerran Tuomolle ja Tuijalle perheineen pentueesta! Pentue on toivottu ja odotettu ihana ilo ja Veera on tärkeä perheenjäsen kaikille. Viestitty on ja kuulumisiakin tiuhaan vaihdettu. Päivi-emäntä on puhelimen välityksellä päässyt kuulemaan pentu-ihanuuksien pentutuhnutusta ja vinkunaa - aivan upania ovat pikkuiset unkarinvizslat elämänsä ensitaipaleella matkalla kohti uusia seikkailuja - ja tietysti metsästysretkiä!

 

 veeran_silkarvunkarinvizla_pennut_10032013_syontipuuha_b.jpg

 

Toinenkin ihana kuva kun Veera-mamma on imetyspuuhissa pienten koiranalkujen kera syöttöpuuhissa.

 

 veeran_ja_zencon_lenkki_pyhajarvi_tammikuu_2013.jpg

 

Tässä kuva pentueen vanhemmista uros- Zenco ja Veera-neiti Pyhäjärven lenkillä kahdelleen ilosta riekkuen ja juosten tammikuussa 2013! Ihania ja kauniita ovat molemmat unkarinvizlat. Lisätietoja löydät kennel Ruskakedon -lilnkistä.

Kommentoi kirjoitusta.

Pepi In Memoriam 15.10.2000-15.1.2013

Lauantai 23.2.2013 klo 22.50 - Päivi Jaakkonen

pepi_in_memoriam_1510200_15012013.jpg

Tieto metsästyskaverin Pepi-tytön poismenosta yllätti, kun kuulimme, että metsästyskaveri oli lähtenyt ikuiselle matkalleen vaikean sairauden murtamana.

Monia mukavia hetkiä on Pepi-tytön kanssa vietetty,  niin metsillä kuin myös kotonaan Paltamossakin. Kaikki neljä märyäkoiraamme Pablo-Boy, Imsa-mamma, Selma-Seekkunainen ja Jössi-Jöpe-Jörrykkä ehtivät käydä Pepiä moikkaamassa monia kertoja. Erityisesti Pepiltä vaadittiin hyviä hermoja kun riiviö-pennut Selma ja Jössi kävivät vieraisilla -   Pepi jaksoi olla hienotunteinen pitkänokkaisia lyhytjalkaisia ahnaita ja röyhkeitä vieraita kohtaan - toisinaan pakoon sohville loikkien. Vieraat rettuuttivat Pepin leluja kyselemättä Pepiltä saako edes ottaa... ja jo järsityt hirvenluut otettiin uutteen mäyggykäsittelyyn.

Hauska sattuma on jäänyt mieleen, kun Neiti-Pepi oli karannut kerran kotoaan ja päätynyt Paltamon Alkoon  - sieltä soitettiin tunnistelevyn myötä isännälle, että tälläinen asiakas tuli liikkeeseen....  - kunnon karkeakarvainen passettineiti! Onneksi muistoina on mukavia muistoja, kuvia ja videoita Pepistä vuosien varrelta niin metsältä kuin koti-Paltamostakin. Suru on suuri omistajille Taistolle ja Inkerille, voimia surutyöhön - perheenjäsentä kun ei kukaan korvaa. Myös Päivi ja Marko ovat katselleet menneitten vuosien tapahtumia videoiden ja kuvien saattelemana - muutama surukyynelkin vierähtäneenä.

Taisto lähetti hienon muistelon Pepikoirasta muistolauseineen ja kortteineen. Runonpätkä on paltamolaisen englanninopettajan Kaarina
Syrjäsen runokirjasta Kakun murusia. Teos on omakustanne. Monet runot ja lorut sivuavat hänen oman koiran kuolemaa, joka oli Syrjäsen Mikon mukaan kova paikka.

Tässä viimeiset jäähyväissanat Pepi-peppanalle ajolinjaiselle metsien neitoselle ja pihakuoppien kaivajalle - IKUISESTI MUISTOISSAMME!

 

Nuku pikku karvatassu!

Hihna ei sua paina.

Unikaverisi oottaa

leikkiin halukkaina.

 

pepi_in_memoriam_manty_110709_pj.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Hyvää ystävänpäivää karvanaamoille ja niiden ystäville 14.2.2013!

Torstai 14.2.2013

howlow_ystavanpaivakortti_14022013.jpg

 

Hyvää Ystävänpäivää kaikille karvanaamoille ja kaikille karvanaamojen ystäville 14.2.2013! Niinhän sitä sanotaan - että koira on ihmisen paras ystävä - totta joka sana! Kuvassa Jössi-Jöpe-Jörrykkä eli Howlow After Forever mäykkypoika 2v. 5.8.2012 lomafiiliksissä saarilomalla - tällä kertaa hattua kokeiltiin hymyssä suin isännän sylkyssä. Tästä tilanteesta saatin hienoja kesäkuvia muistoiksi - Kiitos Jöpe kuvaussessiosta!

 

Kommentoi kirjoitusta.

Vuoden 2013 kuulumisia

Perjantai 4.1.2013 klo 20.00

Sulon eli Howlow Ace of Spaden nätö-harkat heinäkuussa 2012!

 

 sulo_natoharkat_31072012_c_sulo_am_seisoo_lahelta.jpg

 

Teimme nätöharkat heinäkuun lopulla 2012 Sulon ja Ainomarjan kanssa kesäisissä maisemissa, käy kurkkaamassa Sulkin nätö-kuvat pojan omilta sivuilta. Hienoja kuvia saatiin taltioitua tälläkin kertaa, kiitokset lämpimät Ainomarjan aloitteen, handlaamisen ja Sulo-Sulosilmäsen työskentelystä. Reippaana Sulo jaksoi olla, vaikka olikin lämmin kesäpäivä, tosin onneksi puolipilvinen!

 

Ruotsin kuulumisia Kennel Undimoonin eli Imsa-mamman kasvattajalta Erjalta ja Thomakselta!

 

undimoon_imsa_6_viikkoa_b_06022007.jpg

 

Kuvassa Imsa-mamma on itse pieni pentunen kuvassa, kun kävimme katsomassa Imsaa, ennen luovutusta  4 viikon iässä ja sitten tietysti  hakureissullakin koto-Suomeen! Kiitos ihanasta pennusta toivottaapi Päivi ja Marko! Onnea uudelle hoitola-toiminalle myös!

Käy kurkkaamassa Kennel Undimoonin kuulumiset ihka tuoreilta sivuilta. Kantanarttumme viralliselta nimeltään Undimoon Imsa on tuontikoira Ruotsista eli kotinimeltäänkin Imsa. Nimi ei tarkoita mitään edes ruotsin kielellä vaan, se on ihan keksitty nimi ja meillekkiin sopiva eli Imsa.

Tässä linkki, kun Imsa-mamma ui pentuna Muhoksen voimalan viereisessä kekseliäänä lammikossa...ja ihan tosi pikkusena, omin päin

 http://undimoon.com/2007/july/

 

Enemmän kasvattajan tietoja löydät undimoon.com -linkistä. Käy kurkkaamassa viimeisimmät tiedot.   Ihania kuvia ja koiruuksia on ja paljon! Mukavia katseluhetkiä toivotellen, kun kuvat ovat laadukkaita ja riittävän isoja katsottaviksikkin.Sieltä löytyy myös Imsankin kuulumisia pentuajoilta lähtien.  Hienoja kuvia on undimoonilla!!! ja rotuja! Mukavaa jatkoa Kennel Undimoonille toivottaen koiratoimintaan ja mukavia taphtumia vuodelle 2013!

 

hundpensionat_pyssla_pysllamummi_kuvassa_websivuille_012013.jpg

 

Tässä kuva ihanasta Pyssla-mummista, Undimoon Imsa-mamman äidin eli Tilde-äidin Pyssla-äidistä!

Kennel Undimoon on aloittanut myös Hundpensionat Pysslan eli koirahoitola Pysslan, sinne saat myös koirasi hoitoon, jos olet reissaamassa Gotlannissa, ruotsissa, tarkemmat tiedot Pyssla koirahoitolasta löydät Kennel Undimoonin websivuilta.  Saat koirasi ammattitaitoiseen hoitoon, mikäli tarve vaatii! Ta kontakt! Puhua voit suomeksi tai ruotsiksi tai englanniksi!

Kommentoi kirjoitusta.

Saimin heinäkuun 2012 nätöharkat!

Keskiviikko 2.1.2013 klo 21.38

 

nato_howlow_n__310712_saimi_valpaana_tarkkailee_lahelt.jpg

 

Viime kesänä heinäkuussa 2012 teimme näyttelytottumusharkat, valokuvauksia silmällä pitäen. Päivä oli mainio, sikäli, että oli puolipilvistä. Niimpä kuvista ei tullutkaan ylivalottuneita. Runsaasti hienoja kuvia saatiin talteen - kiitos Ainomarjan avun ja innostuksen - Me aina kaksitaan jaksetaan Ainomarjan kanssa puuhata koirien kanssa! AM handlasi taaskin hienosti Saimi-Samettisen eli Howlow Always on The Runin kanssa. Lisää mukavia kuvia heinäkuun mukavista hetkista Saimi-mäykyn kanssa Saimin omilla Web-sivuilla, käy kurkaamassa kuvat.

 

Kommentoi kirjoitusta.

Mukavia tapahtumia Uudelle Vuodelle 2013 Koirille ja Ihmisille!

Maanantai 31.12.2012

joulukuulumiset_e_vikimaykky_tonttulakki_30.12.2012.jpg 

Saimme Uuden Vuoden tervehdyksen Howlow A-pentujen ihanalta Viki-pojalta eli Howlow A Small Victorilta ja Leila-emännältä!  Vikin-mäykkypojan omilta websivuilta näet lisää kuvia pojan nuoruustaipaleelta ;) Kiitos mukavasta tonttulikuvasta ja mukavia hetkiä Viki-pojan kanssa Uuden Vuoden viettoon kylässä ystäväperheen kanssa! Toivottavasti raketit eivät hirveenä pauku Vikillekkään. Vikillä on ihana koti, ja huolehtivat ihmiset tukenaan. Nykyisin poika haluaa, että puruluutakin pitäisi ihmisen pitää apurina jyrräämisessä, jotta saa helpommin sen mukavan jyttyyttämisasennon. Meilläkin PabloBoy, samoin Jöppänäkin, että puruluunpitäjä mielellänkin otetaan avustamaan - tyttöset ovat omatoimisempia eli Selma-mäyggy ja Imsa-mamma, eivät tarvitse puruluun pitäjää eivätkä kaipaa assisteeramista. 

Täällä Oulussa paukkuu raketit näköjään jo ennen aikojaan.....meillä koirat haukkuu välillä paukkuryskettä, vaikka verhot alhaalla ja taustamusiikki vaimeana. Tänä vuonakin koirat lenkitettiin hyvissä ajoin, ennen ryskettä ja pauketta.  Vähempikin paukuttelu riittäisi...

Pablo-boyn rakettikammokin saatin pois, sitkeällä paukku ym. rähjähdys ja erikoisääniefektejä cd:ltä kuunneltuna. Pablo ei nuorena miehenä peljännyt raketteja, mutta klo 16. aikoihin olimme lenkillä Pablo-boyn kanssa ja typerä ajattelematon perhe laittoi paukkumaan muutama metri paukkunsa ennen kuin saavuimme ko. kohtaan. Itse en huomannut, että olivat sytyttämässä mitään paukkua räiskymään. Tästä Pablolle tuli raketti ja paukkupelko. Aseen paukkuja eli normaaleja pyssyn ääniä ei yksikään meidän koirista pelkää, sitäkin on harjoiteltu ampumaradalla. Onneksi Pablon ei enää tarvitse pelätä Uutena Vuotena - kiitos omistajien koulutuksen ja treenien. Toivottavasti ihmiset oppisivat ottamaan huomioon nämä aremmatkin kulkijat eli koirat Uuden Vuoden aikana ja ennakoimaan, varoitamaan ohikulkijoita, jos kielettynä aikana on pakko paukkuja paukutella. Ja keräämään ne jätökset pois paukuttelun jälkeen.

Tänään kaikki meidän neljä karkeakarvaista mäyräkoiraa katsoivat ihanan luontodokumentin susista ja ilman "mäyggykommentteja" ei oltu tälläkään kertaa, muutamat haukut otettiin ja uristiinkin ja muristiin, metsästyskoiria kun ovat rodultaan...välillä ruutua käytiin tiiraamassa juoksun kanssa lähempääkin. Muuten mukavaa luonto-ohjelmien katselu, mutta kieltämättä tuo kommentointi joskus haittaa..

Kommentoi kirjoitusta.

Joulukuulumisia 2012

Lauantai 29.12.2012

 

 joulukuulumiset_a_saimi_ja_sulo_puuterilumi_joulukuu_2012.jpg

 

Saimme mukavia Joulukuvia katseltavaksi. Tässä Joulukuulumisia Saimi-Samettinen ja Sulo-Sulosilmä ihanissa puuterilumikuvissaan sylkyssä, jotta kuvat saatin otettua. Kiitos Juha kuvauksista ja kiitos Ainomarja. Lisää kuvia molempien karkeakarvaisten mäyräkoirien Howlow A-pennut Saimin eli Howlow Always on The Runin vasemmalla  ja Sulon eli Howlow Ace of Spaden websivuilla.

 

joulukuulumiset_tuija_tuomo_jouluuintia_23.12.2012.jpg

 

Sisko-Tuija oikealla oli Tuomo  puolisonsa vasemmalla kanssa pulahtanut vähän hyytävämpiin olosuhteisiin Joulua odotellessa, - tähän eivät kaikki pysty;) - Kortissa oli mukavat terveiset "Lämmintä Joulua". Itsekkin olen avantouintia kokeillut ja kyllä veri alkaa kummasti kiertää ja kohista, terveellistä - ja väittävät, että flunssaa ei tule jos jaksaa koko talven uida ;) Ilmeet näyttävät olevan melkoisen riemukkaat, sen verran mukavaa puuhaa talvellakin uiminen on.

 

Kommentoi kirjoitusta.

Rauhallista Joulunaikaa koirille ja ihmisille!

Tiistai 25.12.2012

 

 joulukortti_kennel_howlow_a_pj_23122012.jpg

 

Imsa-mamma Joulukorttikuvauksissa "pupusena" - kovasti tykkää jäniksiä ajaa ja muutamat ajohaukutkin ottaa.

 

 joulukortti_kennel_howlow_b__pj_23122012.jpg

 

Pablo-boyn Jouluterveiset on niin hirviän "hirvenä" että. Sarvet ovat siitä mukavat, että nappia painamalla sarvien valot alkavat välkkymään joulumieltä kohottamaan.

 

 joulukortti_kennel_howlow_c__pj_23122012.jpg

 

Jössi-Jöpe Jörrykkä sopi mainiosti Petteri-punakuono-porosarvien kantajaksi. Tähän asuun oli varattuna  myös vilkkuva PetteriPunakuono-nenä, mutta sitä ei sentään tällätty Jöppänän herkkään Mäyggy-kirsuun. Nokka toimi siten, että jos sen laittoi päälle alkoi Nokkakin Vilkkumaan - ...Päivi-emännän piti teitysti kokeillä tätäkin "ihmettä"   omaan nokkaansa ...kuin myös sarvia....Muutamat haukut Päivi sai palkaksi mallina-olosta mäykyiltä.

 

 joulukortti_kennel_howlow_d__pj_23122012.jpg

 

Selma-Sekkkunainen - taitava mäykkykepposten tekijä ja kaiken maailman tavaroiden varastaja oli Joulukuvissaan tietysti "Pyhimyksen sädekehä päässään"  - Selma tuumaa aina,  - et en mä mitään kepposia ole tehnyt-. Ennen Jouluaattoa oltiin melko kilttejä, niimpä Joulupukki toi onneksi paketit kaikille koirille.  Enkelinsiipiä ei laitettu Selmalle kuvauksiin, olivat sen verran isot ja hankalat - Päivi-emäntä leikkimielisenä kyllä kokeili niitä itselleeen.... Mäykkykiitokset ihanille neljälle karkeakarvaiselle nappisilmälle kuvaussessiosta  - hienosti jaksoitte olla kuvattavina tälläkin kertaa.

Lisää Joulun 2012 kuvia ja kuulumisia voit käydä katsomassa Kotipuuhaa sivuilta.

Kommentoi kirjoitusta.

Joulun odotusta ;)

Maanantai 17.12.2012 - Päivi Jaakkonen

 

joulunodotusta_a_saimi_ja_sulo_17122012.jpg

 

Karkeakarvaiset sisarukset Saimi Samettinen neiti ja Sulo Sulosilmä odottavat jo Joulua kynttilänvalossa. Ihania karkeakarvaisia mäykkyjä kun osaavat olla, on taattu tietysti se, että ihania mäyggy-Joulupaketteja on taas tänäkin Jouluna tulossa.

 

joulunodotusta_b_saimi_ja_sulo_17122012.jpg

 

Tässä vielä toinenkin otos ihanuuksista ;) Kiitos Ainomarja kuvista!Tästä on hyvä, kaikkien virittäytyä Joulun odotukseen - ihan oikealla mäkkyJouluodotuksella!

Kommentoi kirjoitusta.

Onnea sydämmestä asti Pablo ;) kunnioitettavat 11 vuotta tuli täyteen!

Lauantai 15.12.2012 - Päivi Jaakkonen

pablo_11_v_a__kennel_howlow_kakku.jpg

 

Pablo eli Evening´s Little Bear = pikkukarhu karkkariuros täytti hulppeat 11 vuotta. Niimpä pidimme syntymäpäivät juhlan kunniaksi. Syntymäpäiväsankari-Pablolle tehtiin tietysti mäykkykakku kynttilöiden kera ja vieraatkin eli Imsa-mamma, Selma-Seekkunainen = Tirrikka ja Jössi Jöpe Jörrykäkin saivat omat kakkunsa kutsuvieraan ominaisuudessa. Pablo tietää hyvin nämä synnttärijutut, kun me vietetään aina 1/2 -vuosittain kaikkien mäykkyjen synttäreitä. Kakun koristelua ja valmistelua odotteli tälläkin kertaa piipausten ja vinkunan saattelemana 8 silmäparia innoikkaina, kaikille  valmistettiin siis oma kakku!

Tänä vuonna erikoisuutena oli se, että Pablo sai onnittelut ihan kitaran säestyksellä ja molempien Marko-isännän ja Päivi-emännän laulaman saattelemana. Pablo tykkää kovasti, kun lauletaan joka syntymäpäivä "Paljon Onnea vaan..." , tuntee hyvin tunnarin ja biisinkin ja että mitä se tarkoittaa - Siis hei heti se kakku mulle ja ne LAHJAT HETI TÄNNE!!! Muut nappisilmät olivat innoissaan musiikkiesitykstä ;)

 

pablo_11_v_b__kennel_howlow_kakunsyontia_krt_4.jpg

 

Kakun valmistuttua, oli aika tarjoilla herkku syötäväksi. Saatiimpa napatuksi harvinainen kuva, kun kaikki neljä karkeakarvaista mäyräkoiraa nauttii herkusta omilta lautasiltaan samanaikaisesti.

 

pablo_11_v_e__kennel_howlow_pablo_jopen_ka_kakunsyonti.jpg

 

Tässä vielä lähempi kuva Pablo syömässä järjestelmällisesti reunoilta alkaen siististi omaa kakkuaan - Jöpestä näkyy vasemalla vähän päätä kakunpopsinnassa sekin.

 

pablo_11_v_c__kennel_howlow_pablo_ja_ruusu.jpg

 

Pablo sai ruusun päivän kunniaksi, - tässä lähempää tutkiskelua ruusun kera - ...taisi toi nami enemmän kiinnostaa kuin rehut -...

 

pablo_11_v_d__kennel_howlow_pablo_lahjapallon_ka_leikis.jpg

 

Pablo mielilelu on pallo, niimpä kaupasta löytyi  sopiva "vähän erilainen" malli. Päivi-emäntä leikki pojukan kanssa vajaan tunnin pausseineen päivän kunniaksi. Muut koirat olivat "kaltereiden" eli portin takana, etteivät vain olisi vieneet Pablon aarretta protestoiden. Muut perheen mäykyt yrittävät varastaa heti uuden pallon, eikä leikistä olisi tullut mitään. Lopuksi muutkin pääsivät leikin makuun omilla lahjoillaan. Tapana kun on se, että kaikille on joku lelu ostettava, jos meinaa synttäreitä pitää koirille, muuten voi tulla eripuraa mäykkyjenkin kesken. Näin harmonia koirien välillä säilyy ja rauha, ja kaikki voivat mäykkymielellä iloisesti nauttia toistensa syntymäpäivistä keskenään ilman eripuraa!

 

Kommentoi kirjoitusta.

Näyttelykuulumisia linkki avattu Blogin alalinkiksi 15.12.2012

Lauantai 15.12.2012

 

howlow_a-pennut_a_jkylakv_10112012_vili_odot_keha.jpg

 

Näyttelykuulumiset voit käydä lukemassa uudesta Näyttelykuulumisia -linkistä BLOGI- päälinkin alta. Klikkaa linkkiä vaikka tästä ja pääset usiin sivuihin. Tänään 15.11.2012 päivitetty Jyväskylä KV:n kuulumiset - käy kurkkaamassa viimeisimmät kuvat ja kuulumiset. Tässä lähikuvaa Vilistä = Howlow All My Love odottelemassa kehään menoa.

Tässä linkissä kaikkien mäyräkoirien tulokset.

Dachshund Standard Wire-haired (148.13)

Judge: Kim Viksö Nielsen v

BOB TINY TROTTER'S EXCALIBUR (Breeder Taia Kiiskilä, Tampere, Suomi Owner Jutta Kirkkala, Jämsä, Suomi)

BOS JEKKUKETUN TYYNE (Breeder Markku Puurtinen & Minna Kukkonen, Hiltula, Suomi Owner Minna Kukkonen & Henna Rouhiainen, Hiltula, Suomi)

male CACIB ROYAL PEPPER'S CARUSO (Breeder Sari Hirvonen, Tuusula, Finland Owner Emmi Id, Helsinki, Finland)

female CACIB FREESTYLER (Breeder Heidi Nikunen & Jani Ultamo, Espoo, Finland Owner Kiiskilä Taia & Ultamo Jani & Petri Kiiskilä, Tampere, Finland)

male CAC TINY TROTTER'S EXCALIBUR (Breeder Taia Kiiskilä, Tampere, Suomi Owner Jutta Kirkkala, Jämsä, Suomi)

female CAC JEKKUKETUN TYYNE (Breeder Markku Puurtinen & Minna Kukkonen, Hiltula, Suomi Owner Minna Kukkonen & Henna Rouhiainen, Hiltula, Suomi)

BOB VETERAN FRECKLE-FACE MINUET (Breeder Pirjo Lampero, Suodenniemi, Finland Owner Taia Kiiskilä & Petri Kiiskilä, Tampere, Finland)

BOB PUPPY ARVOCAS DOLLARIHYMY (Breeder Ulla Kotro-Kervinen & Hannu Kervinen, Lappers, Suomi Owner Hannu Kervinen & Ulla Kotro-Kervinen, Lappers, Finland)

BOS PUPPY TINY TROTTER'S DON JUAN (Breeder Petri Kiiskilä & Taia Kiiskilä, Tampere, Finland Owner Petri Kiiskilä, Tampere, Finland)

BOB BREEDER HOWLOW (Breeder Owner )

 

Kommentoi kirjoitusta.

Wilman ja Vilin pennut ovat syntyneet 16.10.2012 kaksi poikaa ja kaksi tyttöä! Onnittelut tuoreille karkkarivanhemmille!

Sunnuntai 4.11.2012

 

pentu_tytto_161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva.jpg

 

Olga eli Wilma-mamman FI32892/09 ja Howlow All My Love FI42426/10 eli Vili-iskän kakeakarvaiset pennut kaksi poikaa ja kaksi tyttöä syntyivät 16.10.2012 Kennel Grashboomiin,  kasvattaja Tuija Pasanen. Laitan linkin kennelin websivuille, kun julkaistaan muutaman päivän sisään. Pennut ja Vilma-äiti voivat hyvin, ruoka maittaa, maitoa riittää ja pennut olivat vikkeliä ryömijöitä heti synnyttyään, liikettä pentulaatikossa on piisannut. Äiti-Wilma on tarkasti hoitanut ja huoltanut pentujaan silmä kovana. Tänäänkin 4.11.2012 äiti seurasi tarkoin "silmä kovana" , et hei mitä se toi täti nyt kamerallaan tekee, kun Sonja otti kuvia ;) Tässä ekassa kuva lähempää kuvassa tyttö-pentu.

Nyt on siis Kennel Howlowin kantanartusta "Imsasta" Undimoon Imsa  tullut mummi ;) ja "Brunosta" Welmu Weli Xavierista  pappa. Eli he ovat Vilin vanhempia. Näin se suku jatkuu vain, paljon on Grashboomin pennuilla nyt setiä ja tätiä, kun Imsa-mummille syntyi 7 pentua ;).....Vili tietysti isänä pentueelle mut sitten sedät ja tädit: Viki-porojen jahtaaja, Saimi-samettinen, Selma-sekkunainen "tirrikka", Sulo-Sulosilmä, Akke-jänissaalistaja ja Jössi-jöpe Jörrykkä.

Tässä linkki yhdistelmästä ja sukutauluista kennelliiton jalostustietokannssa. Sukusiitosprosentti 0% ja sukukatokerroin 1%.

Lisää kuvia ihanuuksista ja Wilma-mammasta Vili-iskän  eli Howlow All My Love websivuilla. Lämpimät onnittelut ja halaukset Wilma-mammalle ja isälle Vili-iskälle sekä kasvattajalle Tuijalle ja Vilin kotijoukoille perheineen Sannalle ja Jarkolle ihanista pennuista. 

Kommentoi kirjoitusta.

Saimin uusi DIVAANI 8.10.2012!

Tiistai 9.10.2012

saimi_divaani_08102012.jpg

  

Tässäpä hyvä koiravinkki kaikille koiran ystäville - osta divaani korallesi - Siinä on kiva köllötellä - kuten kuvasta näkyy. Saimi-neitistä on niin ihana olla ihan omalla Divaanilla - Asentoja voi vaihtaa mukavasti - hyvät pehumusteet ja vuoraukset - kylläpä on karkeakarvaisen mäyräkoiran Saimin mukava levätä - jos siltä tuntuu ja haluaa! Ihanuus Saimi on luonteensa vuoksi - niin lasten kuin aikuistenkin ystävä ja aina mukana menossa - Jos eivät muut keksi - keksii saimi jotakin taas! Tässä linkki Saimin sivuille

 

Kommentoi kirjoitusta.

Vili eli Howlow All My Love VSP Kuopiossa 5.8.2012 Onnittelut lämpimät!

Maanantai 24.9.2012 klo 22.01 - Päivi Jaakkonen

 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_cert_cacib_05082012.jpg

 

Vili eli Howlow All My Love kävi näyttelyreissun  Kuopiossa 5.8.2012 tuomarina Di Lorenzo Antonia, Italia ja tuloksena hienosti AVK ERI SA VSP, SERT, CACIB ! Lämpimäiset onnittelut Päivi-emännän silmäteräselle! Vilin kanssa kehässä oli Jarkko-iskä! Onnittelut huimat molemmille pojille, koko perheelle ja tietysti Tuija-mummille perheineen et koirineen! Ihanat uutiset keskusteltiin heti tuoreiltaan su Tuijan kanssa, kun olimme saarilomalla koirinemme - kunhan ...akku oli ensin ladattu autossa!

Ihan ekaksi Vilin perheen Sanna-mamma koordinaattorina oli lähettänyt onneksi tekstarin minulle, että tiedettiin uutinen etukäteen! - Kiitos Sanna -  ja tekstarivaihtoa heti perään! Ihan itku tuli silmään ilosta, (emäntä ottaa aina kaiken iloisen todella tunteella....) sen verran mahtava uutinen oli! Ihana kun, eka pentueen kasvatti pärjäsi näin hienosti. Lisää kuvia ja uutisia Vili-mäykyn arjesta ihanan salaliittolais-Nella-vauvelin kanssa - voisiko kumppanukset paremmin tulla toimeen - pieni vauva ja karkeakarvainen mäyräkoirapoika Vili! ;) ihania molemmat... ja salaliitossa keskenään vaihtelemassa lelujaa - JA IHAN SULASSA SOVUSSA - todelliset ystävykset! Eli Vili on todella hienon luonteen omaava nuori mies - Varsinainen Nella-Prinsessan suojelusenkeli! 

Tässä hieno kuva Sannan siskon ottamana. Kuvajaana oli  siis Sonja Väänänen - kiitos kovasti onnistuneesta kuvasta!!! - vaivaa on nähty, että näin mahtava kuva saatiin otettua ihanasta Vilistä pokaaleineen VAU! Kohta onkin tulossa vielä mukavampia uutisia....erilaisia sellaisia! Niistä sitten myöhemmin! Mutta onnea nyt tuhannesti Tuijalle ja Vilmalle jo etukäteen sydämmestä asti!

 Käy katsomassa tuoreimmat kuvat Vilin sivuilta!

Kommentoi kirjoitusta.

Viki-mäykkypoika mätsäreissä 4.7.2012 ja kuvasatoa kesän riemuista! IHANA! kerta kaikkiaan

Lauantai 7.7.2012 klo 16.52 - Päivi

kennel_howlow_viki_spurtti_a_leila_05072012.jpg

 

Tässä eka kuva Vikistä, karkeakarvaisesta hienosta uroksesta spurttijuoksussaan liikkeessä - otettu kuva omalla isolla pihallaan. Vauhtia näyttää pojalla riittävän. Vikiä voi pitää irti pihalla irti ...jos poroja ei ole näköpiirissä. Tosinaan kun eksyvät ihan pihapiiriin asti aterioimaan.

Viki oli käynyt myös Pudasjärven mätsäreissä 4.7.2012 Leilan Sanna-tyttö oli esittänyt koiraa ja hienosti pojukka vähästä treenistä  huolimatta oli saanut sinisten 3. sijan. Onnittelut pojukalle sijoituksesta!

Leila kävi keväällä Toko-kurssin Vikin kanssa, ihan kotitottelevaisuutta ajatellen, mikä on hyvä juttu urosten kanssa. Niin Viki-poika oli istumaan laittanut heti kun oli pysähdytty mätsäreissä alkuhehän liikuntaosuuden jälkeen. No ---mistä se mäykky tajuaa et - Hei tää on eri laji --- ei olla tokossanyt....- Siellä tokossa mulle opettivat että aina täytyy hienosti istua ja sivulla ojennuksessa - Tuumasi ihanan pitkänokka VIki- mätsärihommissa. Pöydälläkin oltiin hieman arkailtu, mutta hampaat näytettiin kiltisti tuomarille normaalisti.

 - No ku homma siel mätsäreissä oli ohi - Pääsin onneksi taas kirmaamaan omalle isolle pihamaalle NORMAALISTI - tuumasi aivan ihana Marko-isännän pentuaikojen silmäteränen! Marko kun kovin olisi halunnut Vikin meille kotiin ottaa omaksi pojaksi!

Näinhän se on  - vapaudessa vapaasti kirmaten on mukvain olla - hurjana riekkasten mäykkyspurttia.... - tai sitten siellä mettätyshommissa -  tai sitten lenkkeillen metsäretki-polkuja pitkin niinkun Saimi-Samettinenkin kävi tällä viikolla. Pitkospuita pitkin liikuttiin sujuvasti!

Kiitos Leilalle mukavista kuulumisista treenistä ja koultuksesta Vikin parhaaksi! Aivan ihana tapaus. Pitänee joskus ihan erikseen pyörähtää kodissa katsomassa - anteeksi vain Annti ja Leila, emme ole käyneet vaikka kutsuttu on Leilan taholta kyläilemään! Mukavinta kuultavaa on omistajalta se, että on saatu sellainen koira luonteeltaan ja käytökseltään, mikä miellyttää käytökseltään omistajia ja on terve ja lisäbonuksena kaunis! Tälläinen asia on todella tärkeä asia myös kasvattajalle! Perhe ja koira voivat hyvin!

 

kennel_howlow_viki_spurtti_b_leila_05072012.jpg

 

Tässä vielä toinen todella hieno kuva Vikistä liikkeestä - AIVAN ihana!

Mukavaa kesänjatkoa Vikillle, Leilalle ja Antille. Erityiskiitokset Sannan trimmin ja mätsäriesiinnyttämisen! Voimia Sannalle nuorukaispennun kanssa kun on vasta 6 kk:tta!

Lisää kuvia Vikin ikiomilla Webbi-sivuilla!

 

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »