Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Veera-mamman ja Zencon lyhytkarvaisten unkarinvizslojen pennut 1 vko 5 päivää!

Maanantai 25.3.2013


 

veera-mamma_pentu_1_vko_5_pv_22032013.jpg

 

Veera-mamman ja Zencon pennut täyttivät su 24.3.2013 tasan kaksi viikkoa. Sain sisko-Tuijalta ihanan pentukuvan- mama-Veera on nokosilla pentunsa kanssa 1 vko 5 pvää -. Herkkää katseltavaa, on torkkujen aika näköjään emolla ja pennulla pehmeällä alustalla pumpuliunissa. Pentujen ääntelyiden äänet ovat jo erityneet, sillä Tuomo et Tuija osaavat erottaa jo pienten koiranääntelyiden eri tarkoitukset;  nälkä, uni, maha täynnä, kamppailu ruuasta, maidon pumppaaminen nisästä, imeminen, kiljahtelu unissaan, kujertelu, emon etsintä pentulaatikosta, kun se ei siellä ole etc. Eli moninaisia äännähtäleyjä on kuultu. Silmät avautuivat ihan toisen elinviikon lopulla, eli pennut ovat pääseet ihmettelemään uuden "näkömaailman" saatelemana elämän ihmeellisyyksiä ja ympäristöään.

Ja lisää tulossa, nyt on alkanut jo kolmas viikko,  liikkuminen vielä vähän ryömimistä..mutta lisääntyy kovasti. Sitten kun ollaan jo 4 viikossa alkaa tapahtua, kun koiranpennut lähtevät liikkeelle. Nyt onkin ollut  työn alla Tuomolla (PÄÄ-KOIRA-URAKOITSIJA) ja Tuijalla tehdä vähän isompi leikkiaitaus, ----olohuone saa nyt kyytiä---vaikka huoneet ovat isoja. Pennuille on rakenteilla, jo kohta valmiina uusi leikkikehä - mihin pennutkin pääsevät riekkasemaan turvallisesti - silloinkin, kun ihmisen valvovan silmän alla ei olla. Myös keittiöön ja muihin tiloihin tutustuminen, pentujen sosiaalistuminen alkaa. Eli vipinää riittää runsaasti loppuajaksi, ennen kuin pennut luovutetaan emolta uusiin perheisiin! Voimia pentujen lopputyöhön Tuomolle ja Tuijalle!

Päivi toivoo oikein mukavaa pennunseuranta-aikaa koko perheelle jatkossakin - työtä nimittäin riittää loputtomiin, mutta siitä saatu ilo korvaa tehdyn urakan! Sen verran mukavaa on kuiteskin pentujen kasvun seuranta ihan syntymästä asti - hieno kokemus - . Kiitos kovasti Tuija-sisko kuvasta!!! Voimia Tuomolle kasvatustyöhön, Tuomo onkin "pentuisyyslomalla" seuraamassa pentujen kasvua!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini