Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Näyttelykuulumisia

Uudessa Näyttelykuulumisia sivuilla on karkeakarvaisten mäyräkoirien uutisia näyttelykäynneistä. Sivut aloitettu 15.12.2012

Kajaani ryhmänäyttely 4.5.2013

 

howlow_kajaani_04052013_c_vili_pu1_sert_vsp_ja_jarkko.jpg


Tuhannet onnittelumme Vili-vilpertille eli Howlow All My Love-urokselle 3. sertin saamisesta ja VSP:stä sekä iloisille omistajille Tuija Pasaselle ja Jarkko Pasaselle perheineen hienosta onnistumisesta Kajaanin 4.5.2013 ryhmänäyttelyssä! Tuomarina toimi Marjo Nygård.

 

howlow_kajaani_04052013_d_kasvattajakilpailu_howlow.jpg

Päivi-emännälläkin oli syytä iloon, sillä pääsimme kilpailemaan kasvattajaluokkaan mäyräkoirinemme. Kehissä olivat "Vili" Howlow All My Love, "Viki" Howlow A Small Victory, "Sulo-sulosilmänen" Howlow Ace of Spade ja typykkä "Selma-Sekkunainen" Howlow About A Girl. Kaikki mäyggylit ravailivat hyvin ryhmässä ja hienosti tulokseksi olimme Rop-kasvattajaryhmä 1. sijalla ja kunniapalkinolla pokaalin kera. Onnittelut ja erittäin lämpimät kiitokset kaikille Howlow A-pentujen omistajille osallistumisesta ja omasta työstä, panostuksesta, kavattamisesta, huolehtimesta ja ennen kaikkea osallistumisen ilosta harrastuksiin! Kyllä olemme todella tyytyväisiä kaikkiin koiranomistajiimme, paremmin ei olisi voinut onnistua. Perheet ovat aktiivisia harrastajia, eikä turhan tiukkapipoisia tulosten suhteen - näyttelyissä, kun tulos voi vaihdella ja olla mikä vain - kuin myös metsästyskokeissakin! Hienoja koiria ...kerta kaikkiaan! Kiitokset vielä kerran omistajille perheineen ja mäyggy-kakkurapsulit kaikille ihanuuksille, erityisesti Vilille Kuopioon! Kyllä se nyt on jo MÄYGGYKAKUN PAIKKA yhdessä oman tyttären Alman kanssa! Vili on isä Kennel Grashboomin narttukoiralle Olga tässä linkki Vilin websivuille! Tässä kuva Marko Laineen ottama kuva kasvattajaluokasta - kiitos kotihuoltojoukolle elikkä Marko-isännälle kuskauksesta, roudauksesta ja kaikenmoisesta avusta kuvausta unohtamatta!

Tässä linkki koko päivän tuloksista. Emme jääneet koko kisan rop-kasvattajakilpailuun, vaan varhaisesta koirien omistajien  lähdöstä johtuen - kaikki eri puolilta suomea olimme jo melko väsyneitä. Niimpä kaukaakin tulleet koirienomistajat lähtivät omalle pitkälle kotitaipaleelleen - väsyneinä -  ja varmasti iloisin mielin. Meillä sujui ajomatka hienosti kotiin Ainomarjan ja oman porukan kanssa, ehdimme piipahtamaan ihailemassa Kivesvaaran mahtavista maisemista - kaunista on Suomen maassa.

 

howlow_kajaani_04052013_a_vili_pu1_sert_vsp.jpg

 

Jarkko ja Vili AVK ERI SA SERT VSP kehän jälkeen. Jarkko handlasi jälleen kerran hienosti Vilin! Kiitos Jarkko hyvästä handalauksesta.

 

 howlow_kajaani_04052013_bb_vili_pu1_sert_vsp_ja_pu_pn_kisamenos.jpg

 

Tässä on menossa kilpailu parhaasta rodun esittäjästä karkeakarvaisissa märäkoirissa karkeakarvaisen uroksen eli Howlow All My Lovin "Vilin" ja - nartun hienon koiran eli  Taxette´s Toscana kanssa, omistajana Juha Sarastamo, Oulu, Kennel Hammparinväärän. Onnea Juhan perheelle ja puoliso Eijalle - toivopi Päivi et Marko kennel Howlow! Tulos ei olisi voinut olla paremi - eli ROP ja SERTI!

 

howlow_kajaani_04052013_c_vili_pu1_sert_vsp_ja_rop.jpg

 

Tässä kisan tulos parasuros/parasnarttukisassa Howlow All My Love, uros vasemmalla SERT, VSP ja oikealla ROP, SERT Taxette´s Toscana, Omistaja Juha Sarastamo kennel Hampparin Väärän, tuomarina keskellä Marjo Nygård.

Lisää kuvia Vilin omilla sivuilla Howlow All My Love.

 

howlow_kajaani_04052013_e_kasvkil_howlow_marjo_nygard_onnittelut.jpg

 

Kasvattajaluokan kilpailun jälkeen tuomari Marjo Nygård onnittelemassa kasvattajaa Päivi Jaakkosta kilpailun jälkeen.

 

howlow_kajaani_04052013_f_kasvkil_howlow_jalkeen_vilma_vili.jpg


Tässä kokoontuneena koirat tietysti ensin eli Vilma-äiti ja Vili-poika, sitten Tuija Pasanen vasemmalla, Jarkko Pasanen, Päivi Jaakkonen ja Ainomarja Niemelä - kuvan otti Marko Laine.

 

howlow_kajaani_04052013_g_sara_rop_sert.jpg

 

Päivä päättyi hienosti Sanna-emännän ja sileäkarvaisen mäyräkoira "Saran" Thilia Thalian Umkan JUK1 ERI SA SERT ROP -voittoon! Sanna esitti hienosti kilpailussa myös karkeakarvaisen uroksen "Vikin" eli Howlow A Small Victoryn. Vikin perhe Leila ja Antti olivat myös mukana näyttelyreissulla koko poppoo kannustamassa. Sannalle erityiskiitokset myös kennelimme kantanartun Undimoon Imsan esittämisestä ja avuista! Lämpimät onnittelumme myös Saralle junnuluokassa. Hyvin harva junnuluokan koira saa sertiä - niimä Sannalla perheineen on kaksinkertainen ilo päivästä ja onnistumisesta. EKA SERTI SARALLE  - hieno neiti on! Tätä Päivi-emäntä jo povasi ennen kisoja, koiran nähneenä on neiti hieno sileäkarvainen mäyräkoira! Onnittelut myös Thilia Thalian kennelille hienosta kasvatista ja onnistumisesta! Sanna on todella hyvä handlaamaan koria - kiitos ja haluakset päälle -  Pahoittelemme kuvien laatua - valoa vähän ja liikkeessä eikä muutenkaan onnistu. Oli mukava vaihtaa kuulumisia muidenkin mäyräkoiratotujen kanssa ja muistella menneitä! Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja jäljelle jäi mukavat muistot - univajeesta huolimatta - .

Lisää kuvia Sarasta eli Thilia Thalian Umka, ERI SA JUK1 PN1 ROP kuvia Kajaanin ryhmänäyttelystä Vikin webisvuilla.

Jyväskylä KV 10.11.2012

 

howlow_a-pennut_a_jkylakv_10112012_vili_odot_keha.jpg


Kävimme Jyväskylän KV-näyttelyssä 10.11.2012. Tuomarina toimi Kim Viksö Nielsen Tanskasta. Ajomatka oli pitkä ja mukana autossa olivat Selma-tyttönen Howlow All My Love ja Saimi-tyttönen eli Howlow About A Girl ja pojukka Sulo eli Howlow Ace of Spade. Kuopion seudulta oli myös tullut paikan päälle Howlow A-pentujen 1. syntynyt uros Vili Howlow All My Love Tuijan ja Jarkon kanssa. Ensimmäinen kuva kun Vili odottelee kehän ulkopuolella isäntänsä Jarkon jaloissa.

 

howlow_a-pennut_b_jkylakv_10112012_sulo_odot_keha.jpg

 

Sulo-sulosilmä eli Howlow Ace of Spade odottelee myös vuoroaan kilpailukehään Ainomarjan kanssa sylkyssä.

 

howlow_a-pennut_c_jkylakv_10112012_sulo_poydal_kilpailu.jpg

 

Sulo AVO-luokan kilpailuluokassa pöydällä tuomarin tarkastelussa.

 

howlow_a-pennut_d_jkylakv_10112012_sulo_ja_am_keha_kilpailu_katse_samaan_suunt.jpg

 

Sulo ja Ainomarja kehässä seisomassa katse hauskasti samaan suuntaan.

 

howlow_a-pennut_e_jkylakv_10112012_vili_ja_jarkko_kilpailu_keha.jpg

 

Vili eli Howlow All My Love ja Jarkko kehässä AVO-luokan kilpailukehässä seisomassa.

 

howlow_a-pennut_f_jkylakv_10112012_vili_ja_jarkko_seisoo_lahemp_kilpailu.jpg

 

Vielä toinenkin kuva kun Vili-mäykky ja Jarkko kehässä seisomassa.

 

howlow_a-pennut_g_jkylakv_10112012_vili_ja_jarkko_eri_sa_keha_jalk.jpg

 

Kehän jälkeen Vili Jarkon sylissä tuloksena ERI SA, eli pääsy parasuros -kilpailuun.

 

howlow_a-pennut_g_jkylakv_10112012_selma_kehas_ja_paivi.jpg

 

Selma eli Howlow About A Girl seisomassa narttujen AVO-luokassa Päivin kanssa.

 

howlow_a-pennut_h_jkylakv_10112012_saimi_eri_sa_am_kehan_jalk.jpg

 

Saimi AVO-luokan kilpailukehän jälkeen Ainomarjan sylissä tuloksena ERI SA, eli pääsy parasnattu kisaan.

Vili ja Saimi eivät sijoittuneet parasuros/parasnarttukehässä. Tässä päivän tulokset:

 

  • "Sulo"eli Howlow Ace of Spade ERI, AVK2, avoluokan 2. paras
  • "Vili" eli Howlow All My Love ERI, SA,AVK1, avoluokan paras, ei sijoitusta parasuroskehässä.
  • "Saimi" eli Howlow Always on The Run ERI SA, AVK3, avoluokan 3. sija  ei sijoitusta parasnarttukehässä
  • "Selma" eli Howlow About A Girl EH, AVK, ei sijoitusta

 

 

howlow_a-pennut_i_jkylakv_10112012_ropkasvattja_kp.jpg

 

Mutta iloisena yllätyksenä Päivi oli ilmoittautunut  kasvattajaluokkaan, mistä tuloksena ROP-kasvattaja ja KP = kunniapalkinto.

Tässä linkki päivän tuloksista karkeakarvaisten mäyräkoirien osalta.

Mukava päivä, vaikka päivä oli raskas pitkien ajomatkojen vuoksi Olu-Jkylä-Olu, ajomatka sujui turvallisesti aikataulun mukaan perille ja kotiinkin. Parkkitilaa löytyi hienosti ja hissilläkin pääsi kätevästi näyttelyalueelle - tosin aamulla kovalla jonottamisella - . Myös ostoksilla ehdittiin pikaisesti piipahtaa. Kiitos Ainomarja avustasi ja esittämisavusta - huollosta ym. kaikesta  - yksin en olisi pärjännyt tälläkään kertaa. Kiitokset myös lämpimät Jarkolle ja Tuijalle kasvattajaluokkaan osallistumisesta ja esittämisestä ja ylimääräisestä käsiparien avusta. Onnea vielä kerran Vili-karkkaripojalle, tuoreelle iskälle. Vili on tullut isäksi tarkemmat tiedot löydät Vilin sivuilta, käy kurkkaamassa . Vili sai ensimmäisenä isänpäivänään kotonaan lahjaksi purutikkuja - ne olivat maittaneet hyvin Vilille!