Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Toko

Tähän uuteen linkkiin on siirretty Howlow After Foreverin eli kotonakin asuvan karkeakarvaisen uroksen Jössin Tokoon liiittyvät harrastukset. Tämä on ollut meille ihan uusi harrastus, ja täytyy myöntää, että siitä on ollut meille todella pajon hyötyä suosittelen kaikille. Opit saimme Oulun koirakoululta ja jatkamme myös tätäkin lajia jatkossakin. Päivitetty 21.5.2011 pj.

Kku "Jössin" Howlow After Forever Toko-alkeispäättäjäiset 15.5.2011

 

a-pennut_howlow_afer_forever_b_jose_tokopaattajais_havuneula_suus.jpg

 

Kotoisammin kutsuttuna Jössi-Jörrykkä kävi nyt keväällä jo kolmannen kurssinsa pentutaipaleellaan. Tällä kertaa olimme alkeis-Toko kursilla Oulun koirakoulussa Mira Elfingin opastuksessa, kiitos Mira hienosta opetustyöstä ja yksilöllisestä ohjauksesta kaikille osallistujille. Tästä oli todellakin hyötyä meille niin koiralla kuin omistajillekkin! Ensi syksynä taas jatketaan uusein koulutusten myötä! Eka kuvassa Jöpe ylpeänä kurssin jälkeen todistustenjaon ja palkintojen jälkeen koulutuspaikan ulkopuolella havuneula suussaan.

 

a-pennut_howlow_afer_forever_c_jose_tokotoikkari_paivi.jpg

 

Toinenkin otos päätäjäispäivästä Alkeistokosta, Jöppänä tarkkailee ylpeänä omaa todistustaan 15.5.2011!

 

a-pennut_howlow_afer_forever_d_jose_tokotoikkari_paivi.jpg

 

Vieläkin yksi otos emäntä-Päivin kanssa nyt Jössi katsastelee kyllä jo vähän etäämmälle ympäristöön.

 

 

a-pennut_howlow_after_forever_a_tokoalkeistoikka_jossin_kku.jpg

 

Tässä Miran loppukokeen arvio kurssilla opituista asioista. Mukavaa on ollut se, että aina on hyvät kotiharjoitustyöt ja yksilöity juuri tälle ryhmälle tehty ohjelma, eli kouluttajan aito panostus ryhmän oppimiseksi! Kiitos vielä kerran Mira hyvistä neuvoista ja opeista!

 

Jössi käyttäytymistieteen kanditaatti 29.1.2011

  

a-pennut_howlow_150111_aaa_arkitoko_jossi_ulkona.jpg

 

Meidän perheen Jössi eli Howlow Afer Forever aloitti arkitottelevaisuuskoulutuksen 8.1.2011 Oulun koirakoulun järjestämänä. Olemme saaneet paljon hienoja koulutusohjeita ja harjoitusta mukavassa pienryhmässä kerran viikossa. Jössikin on jaksanut olla innokas opiskelija ja on oppinut paljon uutta lyhyessä ajassa. Suosittelen kaikille menemään ohjattuun koulutukseen, siellä saa ohjeistusta, opastusta sekä harjoitusta sopivan kokoisessa pienryhmässä. Samalla totutaan olemaan muiden vieraiden koirien kanssa. Kuva Jössistä Hiukkavaarassa menossa Oulun koirakoulun Arkitokon harjoituksiin.

  

a-pennut_howlow_290111_b_jossi_diplomi_poikaali_arkitoko.jpg

 

Ensimmäinen Howlow A-pentujen diplomitodistus, Undimoon Imsa-mammallekin kotiin näytettäksi sekä palkintopokaali hyväksytysti suoritetusta Arkitokokurssista ilahdutti lämpimästi niin Jössin kuin Päivin ja Markon mieltä. Kuvassa Jössi ylpeänä todistuksen ja pokaaliin saannista kurssin päätteeksi 29.1.2011 harjoitteluhallissa!Kyllä mä olen mahtava uros-mäyräkoirapentu läpäisin kurssin tuosta vain - tuumasi Jössi-Jörrykkä innoissaan.

 

a-pennut_howlow_290111_bbbb_jossi_liikkeesa_arkitoko.jpg

 

 Lähikuvaa liikkeessä trimmatusta Jössi-Jörrykästä arkitokokursilla tyylikkään ja charmikkaan karkkarimäyräkoirapartansa ja nappisilmiensä kera 29.1.2011.- Vähän kait olen nopea oppija, vaikka noi tyhmät omistajat eivät kyllä olis uskoneetkaan- tuumasi tokokurssilainen Jössi-Jörrykkä. Ja kylläpä  olimmekin yllättyneitä, että näinkö helposti koira oppii, kun harjoittelee kotiläksyjä! Kiitos Markon on harkkojakin pidetty ahkerasti, kyllä tuo emäntä-Päivikin on sentään osallistunut. Mutta kiitos Markon, Jössi-Jörrykkä oppi, kuin oppikin maahan käskyn, emäntä kun ei mielellään koskaan ole opettanut sitä kenellekkään-----vaaan seisoo, näyttelyitä ajatellen! Huvittavinta oli se, että Pablo-boylle se on joskus alkuaikoina opetettu ja nyt kun nuorisoa eli Jössiä ja Selmaa on harkattu, tuli Pablo oma-aloitteisesti mukaan ja meni maaten heti kun kuuli sanan??? Tarkka muisti Pablo-boylla, sillä käskyä ei ole toistettu koskaan sitten pentuaikojen???? Imsa-mammakin on oppinut nyt jo iäkkääpänä 4-vuotiaana äitinä tämän käskyn ;) Hauskaa kun kaikki 4 ovat innokkaina kun jotakin opetetaan! Suorastaan kilpaillaan, -enkö mä pääsisi ekana tekemään ne temput ??? - kyselevät vuorotellen kaikki perheen 4  mäyräkoiraa.

a-pennut_howlow_290111_bb_jossi_harkois.jpg

 

Kuva Arkitoko-harkoista Jössistä lähempää liikkeessä, nyt poikakin on jo trimmattu, eikä näytä enää lastenohjelmien "Ransultakaan". Turkin alta kuoriutui kaunispäinen, hyvät kulmaukset omaava nuorukaispoika! Ihana Päivi-emännän tähtisilmä,  pojukka on. Jössin silmät ovat niin sielukkaan kauniit ja on pojukka muutenkin melko hupaisa kaveri, siis aivan ihana perheenjäsen - Puss och Kram till Jössi! Vieläkin toisinaan emännän innostamana poika jytyyttää varovasti etuhampaillaan emännän korvanipukkaa ja pistää emännän nenän suuhun lempeästi ja päästää irti samantein! Tämä oli Jössin ja Pävi-emännän pentuaikojen yhteinen leikki, mitä toisinaan vieläkin tehdään, - molempien iloksi! -

 

a-pennut_howlow_290111_bbb_jossi_peruutusharkka_marko.jpg

 

Muutamia kuvia otettiin tietysti muistoksi harjoituksista. Tässä Jössi ja Marko peruutusharjoitelussa.

 

a-pennut_howlow_220111_c_jossi_putkeen_arkitoko.jpg

 

Välillä pidettiin hauskaa, tämä putkihomma oli kaikista kursiin osallistujakoirista selvästikkin mieluisa juttu. Vuorollaan kaikki menivät putkeen. Tässä Jössi putkeen menossa.

 

a-pennut_howlow_220111_d_jossi_putkesta_ulos_arkitoko.jpg

 

Ja vielä toinen kuva, kun Jössi tulee ulos putkesta, HYVÄ JÖSSI!

 

a-pennut_howlow_220111_e_jossi_istu_paikka_odota_marko.jpg

 

Istu - paikka -harjoituksia ohjasi välillä myös Marko-isäntä Jössin kanssa.

 

a-pennut_howlow_220111_f__jossi_maahan_marko.jpg

 

Maahan -käskyharjoittelu Markon kanssa.

 

a-pennut_howlow_220111_g_jossi_maahan_marko.jpg

 

Vielä toinenkin otos Maahan -harjoittelusta Jössistä ja Markosta.

 

a-pennut_howlow_220111_h_jossi_kierra_sivulle_paivi.jpg

 

Välillä harjoiteltiinkin sitten kierrä - sivulle harjoitusta. Tässä Jössi kiertämisharjoittelussa Päivin kanssa.

 

a-pennut_howlow_220111_i_jossi_istu_paikka_marko.jpg

 

Jössi harjoittelee - istu - paikka -harjoittelua Markon kanssa.

 

todistus_arkitoko_290111_howlow_after_forever_jossi_aa.jpg

 

Lopuksi hyvästä Arkitottelevaisuuskoulutuksesta saimme Diplomin ja palkintopokaalin kurssin päätteeksi 29.1.2011. Kiitoksemme lämpimät Oulun koirakoulun hyvästä kurssista ja erityiskiitoksemme haluamme antaa opettaja Pauliina Topille hienosta ohjauksesta, opetuksesta ja neuvoista. Hauska todistus lämmitti mieltä hauskalla kuvallaan ja arvioinnilla! Tekstein: "Arkitokokoulutukseni Koirakoulun Arkotoko kurssille. Innokkaana oppilaana." Nyt sitten ollaan menossa Jössin kanssa jo seuraavaan koulutukseen ensi viikolla ;)!