Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow All My Love eli "Vili" uros s. 22.6.2010

(C.I.B. FIN MVA SE MVA EE MVA SI MVA MV-10 BALTV-09
Welmu Weli Xavier - Undimoon Imsa)

Onnea Vilille kolmannesta sertistä Kajaani 4.5.2013!

kajaani_04052013_vili_h_vili_pu1_sert_vsp_seisoo.jpg

"Vili" eli Howlow All My Love karkeakarvainen mäyräkoirauros seisoo hienosti uroskehän jälkeen PU1, SERT, VSP tuloksena hienosti Kajaanin ryhmänäyttelystä 4.5.2013. Lämpimät onnittelumme kolmannesta sertistä Vilille sekä iloisille omistajille!!!

 

howlow_kajaani_04052013_a_vili_pu1_sert_vsp.jpg

Jarkko ja Vili AVK ERI SA SERT VSP kehän jälkeen. Jarkko handlasi jälleen kerran hienosti Vilin! Kiitos Jarkko hyvästä handalauksesta.

howlow_kajaani_04052013_bb_vili_pu1_sert_vsp_ja_pu_pn_kisamenos.jpg

Tässä on menossa kilpailu parhaasta rodun esittäjästä karkeakarvaisissa märäkoirissa karkeakarvaisen uroksen eli Howlow All My Lovin "Vilin" ja - nartun hienon koiran eli  Taxette´s Toscana kanssa, omistajana Juha Sarastamo, Oulu, Kennel Hammparinväärän. Onnea Juhan perheelle ja puoliso Eijalle - toivopi Päivi et Marko kennel Howlow! Tulos ei olisi voinut olla paremi - eli ROP ja SERTI!

howlow_kajaani_04052013_c_vili_pu1_sert_vsp_ja_rop.jpg

Tässä kisan tulos parasuros/parasnarttukisassa Howlow All My Love, uros vasemmalla SERT, VSP ja oikealla ROP, SERT Taxette´s Toscana, Omistaja Juha Sarastamo kennel Hampparin Väärän, tuomarina keskellä Marjo Nygård.


howlow_kajaani_04052013_c_vili_pu1_sert_vsp_ja_jarkko.jpg

 

Onnittelumme Vili-vilpertille eli Howlow All My Love-urokselle 3. sertin saamisesta ja VSP:stä sekä iloisille omistajille Tuija Pasaselle ja Jarkko Pasaselle perheineen hienosta onnistumisesta Kajaanin 4.5.2013 ryhmänäyttelyssä! Tuomarina toimi Marjo Nygård.

 

kajaani_04052013_vili_a_boxin_paalla_ennen_kilpailua.jpg 

 

Tässä odotellaan ennen kilpailua boxin päällä istuen - tarkkaavaisen näköisenä karkeakarvaisen poikana Vili malttaa odottaa kiltisti - .

 

kajaani_04052013_vili_b_seisoo_pukehan_jalkeen_serti.jpg

 

Tässä Vili karkeakarvainen mäyräkoirauros on tullut jo kilpailukehästä ja malttaa seistä hienosti.

 

kajaani_04052013_vili_c_lahempaakin_kehan_laidalla.jpg

 

Vieläkin lähempää otettu kuva Vilistä vähän vapaammin.

 

kajaani_04052013_vili_d_vielaki_lahemp_kehanl.jpg

 

ja tässä Vilin pää ja parta vähän lähempääkin katsottuna

 

kajaani_04052013_vili_e_edelleen.jpg

 

Välillä kurkataan sivummalle ja katsastellaan - Näkyyköhän hyvä näköisiä mäyräkoiratyttöjä kehän laidalla? -

 

kajaani_04052013_vili_f_vili_seisoo_hienona_pu1_kehan_jalk.jpg

 

Vielä kuva kun Vili seisoo

 

kajaani_04052013_vili_g_vili_pu1_sert_vsp_seisoo.jpg

 

Toinenkin otos seisomisesta - Kiitos Vilille, kun jaksoit seistä kuvauksen ajan - tuumasi Päivi-emäntä.  


Wilman ja Vilin pennut ovat syntyneet 16.10.2012 onnittelut tuoreille karkkarivanhemmille!

 pentu_tytto_161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva.jpg

 

Olga eli Wilma-mamman FI32892/09 ja Howlow All My Love FI42426/10 eli Vili-iskän kakeakarvaiset pennut kaksi poikaa ja kaksi tyttöä syntyivät 16.10.2012 Kennel Grashboomiin,  kasvattaja Tuija Pasanen. Laitan linkin kennelin websivuille, kun julkaistaan muutaman päivän sisään. Pennut ja Vilma-äiti voivat hyvin, ruoka maittaa, maitoa riittää ja pennut olivat vikkeliä ryömijöitä heti synnyttyään, liikettä pentulaatikossa on piisannut. Äiti-Wilma on tarkasti hoitanut ja huoltanut pentujaan silmä kovana. Tänäänkin 4.11.2012 äiti seurasi tarkoin "silmä kovana" , et hei mitä se toi täti nyt kamerallaan tekee, kun Sonja otti kuvia ;) Tässä ekassa kuva lähempää kuvassa tyttö-pentu.

Nyt on siis Kennel Howlowin kantanartusta "Imsasta" Undimoon Imsa  tullut mummi ;) ja "Brunosta" Welmu Weli Xavierista  pappa. Eli he ovat Vilin vanhempia. Näin se suku jatkuu vain, paljon on Grashboomin pennuilla nyt setiä ja tätiä, kun Imsa-mummille syntyi 7 pentua ;).....Vili tietysti isänä pentueelle mut sitten sedät ja tädit: Viki-porojen jahtaaja, Saimi-samettinen, Selma-sekkunainen "tirrikka", Sulo-Sulosilmä, Akke-jänissaalistaja ja Jössi-jöpe Jörrykkä.

Tässä linkki yhdistelmästä ja sukutauluista kennelliiton jalostustietokannssa. Sukusiitosprosentti 0% ja sukukatokerroin 1%.

Lämpimät onnittelut ja halaukset Wilma-mammalle ja isälle Vili-iskälle sekä kasvattajalle Tuijalle ja Vilin kotijoukoille perheineen Sannalle ja Jarkolle ihanista pennuista.

 

pentu_lahelt_161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva.jpg

 

Tässä vähän lähempääkin otettu kuvasta - tarkennus sukupuolesta tulee myöhemmin, ihanuus näyttäpi olevan tämäkin..silmät jo auenneena.

 

pennut_wilmaaiti_161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva_041112.jpg

 

Wilma-äiti on hoitanut huolellisesti silmä kovana pentujaan. Synnytyksen jäkeen käytiin kiiruusti tekemässä puolijuoksua tarpeet - ja heti takaisin lootan äärelle pentuja hoivaamaan. Näin huolellisesti koirat hoitavat pentujaan - suojeluvietti ja hoivavietti on ytimiin kirjoitettuna, myös ensimmäisten pentujen tullessa maailjmaan. Ihana, kun osaavat luonnostaan huolehtia ja hoivata.

 

pennut_korissa_s161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva.jpg

 

Tässä pentue korissa koko katras neljä ihanaa pentua ; kaksi karkeakarvaista urosta ja kaksi narttua 2 viikon ja 5 päivän ikäisinä.

 

pennut_yhteiskuva_s161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva_041112.jpg

 

Tässä vielä lähempääkin otettu kuva koko pentueesta, hyvin voivat ja kasvavat vinhaa vauhtia. Näköjään on syöty ja on taas nukuttu kasvamaan ihanaa pentu-unta syönnin päälle.

 

Vili eli Howlow All My Love VSP Kuopiossa 5.8.2012 Onnittelut lämpimät!

 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_cert_cacib_05082012.jpg

 

Vili eli Howlow All My Love kävi näyttelyreissun  Kuopiossa 5.8.2012 tuomarina Di Lorenzo Antonia, Italia ja tuloksena hienosti AVK ERI SA VSP, SERT, CACIB ! Lämpimäiset onnittelut Päivi-emännän silmäteräselle! Vilin kanssa kehässä oli Jarkko-iskä! Onnittelut huimat molemmille pojille, koko perheelle ja tietysti Tuija-mummille perheineen et koirineen! Ihanat uutiset keskusteltiin heti tuoreiltaan su Tuijan kanssa, kun olimme saarilomalla koirinemme - kunhan ...akku oli ensin ladattu autossa!

 Ihan ekaksi Vilin perheen Sanna-mamma koordinaattorina oli lähettänyt onneksi tekstarin minulle, että tiedettiin uutinen etukäteen! - Kiitos Sanna -  ja tekstarivaihtoa heti perään! Ihan itku tuli silmään ilosta, (emäntä ottaa aina kaiken iloisen todella tunteella....) sen verran mahtava uutinen oli! Ihana kun, eka pentueen kasvatti pärjäsi näin hienosti. Lisää kuvia ja uutisia Vili-mäykyn arjesta ihanan salaliittolais-Nella-vauvelin kanssa - voisiko kumppanukset paremmin tulla toimeen - pieni vauva ja karkeakarvainen mäyräkoirapoika Vili! ;) ihania molemmat... ja salaliitossa keskenään vaihtelemassa lelujaa - JA IHAN SULASSA SOVUSSA - todelliset ystävykset! Eli Vili on todella hienon luonteen omaava nuori mies - Varsinainen Nella-Prinsessan suojelusenkeli!

Tässä hieno kuva Sannan siskon ottamana. Kuvajaana oli  siis Sonja Väänänen - kiitos kovasti onnistuneesta kuvasta!!! - vaivaa on nähty, että näin mahtava kuva saatiin otettua ihanasta Vilistä pokaaleineen VAU! Kohta onkin tulossa vielä mukavampia uutisia....erilaisia sellaisia! Niistä sitten myöhemmin! Mutta onnea nyt tuhannesti Tuijalle ja Vilmalle jo etukäteen sydämmestä asti!

 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_helistinlelu_23092012.jpg

 

Toisinaan Nella-vauvelilta jää jokunen lelu myös lattialle, tässä Vili otti itselleen leluksi helistimen. Vili on reilu poika, sillä antaa Nellalle vastineeksi myös omia lelujaan - Selvää salaliittoteoriaa - kuten äitikin sanoo - vaihdetaan salaa ja sulassa sovussa. - Heti kun äidin lempeä silmä vältää - Ovelia ovat molemmat koira ja lapsi.

 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_ja_nella_tutkiin_koiran_tassuja_23092012.jpg

 

Vili antaa pikku-Nellan tutkia omia tassujaan - Onkohan noi sun tassukarvat leikattu ihan oiken ? - Ihmettelee pieni suloinen Nella-tyttö - Aivan ihana, että tulevat lapsi - vauva- ja koira noin hienosti toimeen keskenään. Liekkö Nellastin tulossa tuleva juniorihandleri ;)

 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_ja_nella_samat_kiinnostukset_23092012.jpg

 

Jaa ---on emäntä ostanut taas uusia vauvan leuja tässä näköjään Hello Kitty uusi koppana ja mitähän jännää on sisällä. Tutkimassa ystävykset karkearvainen mäyräkoira Vili ja Nella-vauva! Ihania Molemmat! Isäntä on todennut, että - ehkäpä sun olisi Sanna-äiti sittenkään kannattanut ostaa niitä vauvan leluja - enemminkin niitä koiraleluja Nella-vauvelille, koska Nellaa eivät vauvan lelut näytä kiinostavan. - Enemmän näyttävät kiinnostavan Vilin lelut! - Ja tämä on ihan totta!

 

Lämpimät Onnittelut ja rapsulit Vili-mäykkypojalle Enon näyttelyn ROPista ja ensimmäisestä sertistä!

jarkko__ropvili_kotona_seisoo_a_032012.jpg

 

Tässä Vili-poika eli Howlow All My Love hienossa poseerauskuvassaan kotona seisomassa pokaaleineen ja rusetteineen!. Rapsulit Vilille, kyllä se on nyt mäykkykakun paikka pojalle - HYVÄ VILI -  ja onnittelut Jarkolle hienosta handlauksesta!

 

jarkko_vauvanella_ja_ropvili_kotona_b_0320122.jpg

 

Sannan ja Jarkon perheeseen on syntynyt ihana Nella-prinsessa, tässä hieno kuva kolmikosta hellässä hetkessään Jarkko-iskä - Vili-mäykky keskellä - ja pienokainen Nella-prinsessa - kolmikko sulassa sovussa. Vili on ottanut hienosti pienokaisen vastaan ja vartioi prinsessaa huolellisesti - että kaikki sujuu mäykkyvarmana hyvin - .

 

jarkko_vauvanellaprinsessa_c_032012.jpg

 

Nella-prinsessasta ihanan lutuinen lähikuva, - ihana pienokainen kasvun tiellä -  voisiko olla ihanempaa - !

 

jarkko_vilirop_pokaalit_rusetit_d_032012.jpg

 

Vili-poika malttoi vielä olla ylpeä mahtavasta "saalistaan" kotona kirsu koholla ylpeänä pokaalinen ja rusettien kanssa, hieno päivä 4.3.2012 tuomarina Marja Talvitie -  mukavia muistoja matkan varrelta - !

 

jarkko__handlaa_vilia_jyvaskylya_kv_2011_keha_f.jpg

 

Sannan ottama kuva Jyväskylän KV- näyttelystä 19.11.2012, Jarkko handlaamassa Viliä, tuolloin LA  Vili oli ERI, SA, PU3, VARASERTI eli eri erinomainen laatuarvostelu ja SA eli sertifikaatin arvoinen, paras uros 3. sija ja varaserti. Voittajana uroksissa oli tuolloin la Maailmanvoittaja 2011.

Tässä 19.11.2011 Jyväskylän näyttelyn tulokset jalostustietokannassa.

Samaisella reisulla Tuija-emännän Vilma-mäykkyneito murtautui ulos lukitusta hotellihuoneesta ja laukkasi tyylikkäästi hotellin ravintolaan katsomaan - Et , hei mitä se Tuija-mamma ja muut tutut täällä puuhaavat- herkkuja syömässä???  - ilman mua? -. Hotellihuoneen Ovi oli kyllä lukittuna lähtiessä visusti, mutta Vilma ei olekkaan mikään tavallinen mäykkyneito.... Seurueen syödessä ravintolassa oli tuttu haukku kantautunut korviin (moni +ruokailijoista pöydässä oli pitänyt ääntä tutun kuuloisena....mut ei ...ei ----ei se meidän koira voi olla -tyyliin...)  ..pistänyt korvaan ...ja muutamaa hetkeä myöhemmin oli Vilma-mäykky karauttanut -mäyräkoira-laukassa pöydän viereen ravintolassa....Et silleen...Mäykystä on niin MONEKSI -  ....jos on tarpeeksi älykäs sellainen.... Ei käy aika pitkäksi mäykkejen kanssa!

 

a-pennut_howlow_maaliskuu_2012_rop_sert_eno_a_vili_seisoo.jpg

 

Sain eilen mukavia uutisia Enon ryhmänäyttelystä iloisilta omistajilta. Vilipoika karkeakarvainen mäyräkoira Howlow All My Love oli menestynyt hyvin näyttelyssä tuomarina Marja Talvitie NUK1, ROP eli rotunsa paras karkeakarvainen mäyräkoira ja SERT ! Lämpimät onnittelut Vilille ja iloisille omistajille perheineen Tuijalle, Jarkolle, Sannalle. Arkistosta löytyi vanhoja valokuvia viime syksyltä Vilin näyttelyreissuilta Kuopion 6.8.2011 näyttelystä ja Jyväskylä KV:stä 20.11.2011.Eka kuvassa Vili Kuopion näyttelyssä seisomassa 6.8.2011.

Tässä linkki Enon näyttelyn tuloksista.

 

a-pennut_howlow_maaliskuu_2012_rop_sert_eno_d_vili_ja_jarkko_poyta_jkyla_kv11.jpg

 

Jarkko handlaamassa Viliä pöydällä Jyväskylä KVssa 20.11.2011. Tässä Vilin tiedot jalostustietokanassa.

 

a-pennut_howlow_maaliskuu_2012_rop_sert_eno_b_vili_lahelta.jpg

 

Kehän reunalla Vilistä lähikuvaa Kuopion näyttelystä 6.8.2011.

 

a-pennut_howlow_maaliskuu_2012_rop_sert_eno_c_vili_sannan_sylissa.jpg

 

Ja Sannan-emännän sylissä Kuopiossa 6.8.2011.

"Kutsukortissahan luki tumma puku ja rusetti" 22.6.2011 - tuumasi Vili-poika - Howlow All My Love tasan 1-vuotta! 

1-vuotta_a-pennut_howlow_22062011_l_vili_howlow_all_my_love.jpg

 

Niimpä niin, näin kongreettiseti löytyi hauska smokkipuku Vili-pojalle 1-vuotissynttäreiden kunniaksi. Emäntä-Päivi ja Isäntä-Marko nauroivat litkana hauskaa Sannnan kertomaa kirjettä 1. pojan  eli Vilin Howlow All My Love kuulumisia sieltä Savosta  käsin. Hauskaa ja tapahtumarikasta on pojalla ollut lapsiperheen jäsenenä. Perheen pieninkin poika 4 vuotta oli tätillensä kehunut, kuinka hyvin hän osaa nämä "kakkahommat" eli aina kun koira tekee isot jäljet otetaan se talteen "tällä tavalla" siististi pussiin. Pikku-poika 4 vuotta ei ollut koskaan ottanut "Gagia" talteen, mutta tarkastippa ja ylpeänä oli poika osannut hoitaa homman tätinsä iloksi kuin myös perheen. Äiti sai tästä kuulla puhelinkeskustelussa pian tapahtuman jälkeen asioidessaan eri paikkakunnalla. Sanna-äiti on ihana hupsutteleva äiti niimpä Vilillekkin löytyi hieno smokki päivän kunniaksi! Aivan ihanalta Vili näyttää 1-vuotisjuhla-asussaan!  Lisää kuvia löydät linkista A-pennut/Howlow All My Love. Ei voi muuta olla kuin onnellinen, että tämäkin koira pääsi hyvään huolehtivaan perheeseen, missä sitä mäykykokemusta löytyy, Varsinkin siltä Tuija-Mummilta!! Terkut myös Tuijalle kotiin perheineen ja Wilma-tyttöselle, hienoa, että koira on ollut mieleinen!

 

1-vuotta_a-pennut_howlow_22062011_m_vili_howlow_all_my_love_juhlaasu.jpg

 

Perheen pojat valitsivat mukavat lélut Vilille, mut mäykkytyyliin kesto oli aika lyhytaikaista. Tässä vielä hieno kuva Vilistä smokkeineen, hienona poika on.

 

1-vuotta_a-pennut_howlow_22062011_n_vili_howlow_all_my_love_silmanisku.jpg

 

Silmänisku hallitaan hyvin myös Sannan ottamassa lähikuvassa, kakunsyönnin jälkeen.

 

1-vuotta_a-pennut_howlow_22062011_o_vili_howlow_all_my_love_rennosti.jpg

 

- No mitäpä tässä turhaan kruusailemaan otetaan ihan relax ja rennosti soffalla - tuumasi masu täynnä oleva synntärikoira Vili-mäykkypoika tasan 1-vuotta.

 

1-vuotta_a-pennut_howlow_22062011_p_vili_howlow_all_my_love_nena.jpg

 

- Otettasko pienet nenät - tuumasi Vili 1. kultapojanen, Päivi-emännän sydämmen vienyt poikanen, ihan tyhmä ei poikakaan ole, vaan esim poikien viedessä leluaan piiloon ja - "että juokseppa perään et saa" - leikin jälkeen, pojukka hokasi, että " Ny se on mun tilaisuus" kun pojat katselivat piireetyjä. Ilmeistyi oviaukkoon, että " Saatko nyt muka kiinni lelun , Hä? - Hä mäyräkoirä hä hähhää? - eli ymmärtävät nämä mäykkylitkin sentään jotain leikin perään, ja takaa-ajo jatkui ja nyt pojat Vilin perässä.......Vili ja poikien iloksi!

 

Vili karkeakarvainen mäyräkoirapoika ensimmäistä kertaa pentunäyttelyssä Tuusniemellä 19.3.2011 ROP ja KP, Onnittelut Vilille sekä Sannalle ja Tuijalle perheineen!

 

a-pennut_howlow_all_my_love_eli_vili_190311_e_rop_kp_tuusniemi_paa_ja_hymy_paivan_kunniaksi.jpg

 

Tässä lähempi iloinen kuva Vilistä - Howlow All My Love kotona pokaleineen eka pentunäyttelyssään ROP ja KP Tuusniemi 19.3.2011 tuomarina Riitta Lahtovaara. Onnittelumme!

 

a-pennut_howlow_all_my_love_eli_vili_190311__c_rop_kp_kehan_odottelua.jpg

 

Vili-mäykkypoika lähti elämänsä ensimmäiseen pentunäyttelyynsä Tuusniemelle 19.3.2011, tuomarina Riitta Lahtovaara. Hienosti reissu meni, eli Vili Howlow All My Love sai ROP rotunsa paras edustaja nauhan ja KP kunniapalkintonauhan sekä ensimmäisen pokaalinsa. Arvostelut olivat hyvät tuomarina Riitta Lahtovaara, handlaamisen hienosti käsitellen hoiti Tuija! Onnea Tuijalle hyvästä handlauksesta!!! Eka kuva Vilistä, kun aikatauluviivästysten vuoksi jouduttiin odottelemaan. Vili odottelemassa lähikuvassaan kehään menoa - ihana nappisilmänen - tuumasi Päivi-emäntä - pentulootaikojen silmäterästään!

 

a-pennut_howlow_all_my_love_eli_vili_190311__d_rop_kp_tuusniemi_kehassa_tuijan_kanssa2.jpg

 

Toisessa kuvassa Vili ja Tuija kehässä vauhdin tiimellyksessä, hieno kuva liikkeestä Sanna-emännän ottamana.

  

a-pennut_howlow_all_my_love_eli_vili_190311__b_rop_kp_tuusniemi_pokaalit_ruusukkeet.jpg

 

Tuloksena ensimmäisestä pentunäyttelystä Vili sai ROPin ja KP:n, siispä Vili-pojasta valokuva ensimmäisestä pokaalista kauniine ruusukkeineen ikuistettuna päivän kunniaksi! Onnittelumme lämpimät Vilille, Sannalle ja Jarkolle perheineen sekä Tuijalle perheineen! Kylläpä ollaan Sannan perheessä kuin myös Tuijan perheessä oltu iloisilla mielillä eka näyttelyreissun johdosta! Emmepä olisi voineet toivoa parempia uutisia, kiitokset kauniit hyvään ja harrastavaan perheeseen kuin myös Tuijalle ohjaamisesta sekä opastuksesta, kokemuksella! Tuijan Wilmakin sai juoksuisena entisen EH:n eli sinisen nauha, onnittelut ihanalle nappi-silmä-tyttöselle Wilmalle hyvästä päivästä!

Vili-pojan kuulumisia Jouluaatolta 2010 ja alkavalta Uudelta Vuodelta 2011!

 

a-pennut_howlow_230211_a_vili_joulukuusi_241210.jpg

 

Saimme mukavan ja pitkän kirjeen taas Sannalta perheen kuulmisista, tapahtumarikasta on ollut kotona Vilin kanssa, sen verran kekseliäs kaveri on kysymyksessä. Työnimeltään Päivin A-pentuna Vili oli  "kultapoika" 1. poika eli ekana syntynyt Vili on tärkeä perheenjäsen, jo ja hyvin sopeutuneena kaivanut tiensä koko perheen ja lähipiirin sydämiin kuten myös monen mäyräkoiraperheen tavoin myös sänkyynkin nukkumaan. Perheen pikku-pojat ovat ensimmäisenä kiinnostuneina tervehtimässä päivän kotona viettänyttä Vili-mäykkyliä. Ulkoilua ja puuhastelua on riittänyt niin kotosalla kuin ulkona. Eka kuvassa Vili on Joulukuusta ihmettelemässä 6 kk iässä, ja sai tietysti kanssa osallistua koristeluun. - Mitähän outoja pallukoita ne tohon haisevaan kuuseen vielä laittoivat? - tuumasi pikku-Vili 6kk ihmetellen ensimmäistä Jouluaattoaan viettäen. Päivi kuin myös Marko ovat todella tyytyväisiä silmäteräsestään, kun pääsi näin hienoon kotiin omiensa pariin - hyvä näin- . Vaikka kieltämättä Päivi-emännälle pennun luovutushetki oli todella vaikea - niin ihana on tämä Vili poika että... -

 

a-pennut_howlow_230211_b_vili_joulukuusen_koristelu_tahtitaivas_241210.jpg

 

Kun joulukuusi oli aattona 24.12.2010 koristeltu, ihaili pieni karkeakarvainen mäyräkoirapoika Vili 6 kk komeutta ja loistoa...tähteä myöten, takana ihana maisema hämärtyvine Jouluaattoisine talvi-iltapäivineen, kynttilät loistavat ...tunnelma ihan aito Jouluaatto!  Voi melkein haistaa itse kuusen tuoksun  ja Joulutunnelman. Siis aivan ihana kuva, onnittelut Sannalle hienosta kuvasta, mahtava kuva!

 

a-pennut_howlow_230211_c_vili_ja_joulupukin_sylkys_eka_joulu_241210.jpg

 

Vili pääsi tietysti vuorollaan aidon Joulupukin sylkkyyn, taustalla Joulukuusi - aivan ihana arkirealisti-kuva kuusenlatvoineen - voisiko tilannekuva ja tunnelma olla aidompi ja parempi?  Voisipa kuulua kuvakilpailukuviin sarjassa JOULUNVIETTOA SUOMESSA 2010 -  nimellä aitoa Jouluviettoa Suomessa Kuopion seudulla 2010. Joulupukki kysymässä Vili-mäykkyliltä "Että ollaanko sitä oltu kilttejä mäyräkoiranpentuja? - Mihin tietysti Vili vastaili - Hei JouluPukki tottakait ollaan oltu kilttejä aina ka, ei mitään ilkeyttä tai tuhoa ole tehty! - Outoa on, että koira ei kyllä pelkää Joulupukkia? - kukahan Joulupukki itse asiassa on? -

 

a-pennut_howlow_230211_d_vili_hakee_eka_joulupakettia_241210.jpg

 

Pakettien jakoon otettiin tietysti Vili-mäykkypoikakin mukaan, tässä Vili hakemassa ihan ekaa kauniisti käärittyä Joulupakettiaan,  .... kiireen vilkkaa tietysti pentutakaretuset ja nokka ojossa kohti pakettia - Mitähä paketissa on ? - miettii pieni mäyräkoirapojanalku Vili 6kk.

 

a-pennut_howlow_230211_e_vili_pulkkamaki_020111.jpg

 

Alkuvuosi aloitettiin heti 2.1.2011 runsaslumisen pulkkailun merkeissä koko perheen voimin, siispä taas Vilikin mukana juosta reuhkaamassa perheen pojan pulkan perässä - Aivan upana tilannekuva! -

 

a-pennut_howlow_230211_f_vili_vaatteiden_sovitus_310111.jpg

 

Perheen piirissä onkin jo vitsinä se, että meidän Vili onkin kiinnostunut erikoisesti pukeutumisesta ja vaatteista.  - Mitähän sillä on tänään päällä arvuuttelee koko perhe hymyssä suin - Siis melko turhamainen mäykkypoika Vili-vilpertti on. Vilillä on tapana päivän aikaan puuhastella kaikenlaista, kun saa herroiksi itse olla kotosalla talossa. Siispä erinäisiä tutkimusretkiä tehdään usein ja löydetäänkin kaikkea mukavaa. Mutta kaikista mahtavinta Vilistä on löytää uusia kuteita ja sovitella niitä päivän aikana päälle. Niitä myös kuljetellaan talossa erinäisiin paikkoihin. Tässä kuva Vilistä, kun eräänä iltapäivänä perheen saapuessa kotiin, Vili oli pukeutunut pojan sortseihin ;)  - Näytänhän mä nyt aiga mageelta mäykyltä?  - kyseli Vili-poika ja oli itse erityisen tyytyväinen lopputulokseen. Very very nice looking boy - I am. Näin on syntynyt uusi mäyggytrendien luoja designeri -ja ihan itsestään -.

 

a-pennut_howlow_230211_g_vili_seisoo_230211.jpg

 

Tässä Vili seisoo 8kk ikäisenä tomerana, jompi kumpi pikku-pojista hienosti ohjaamassa taustalla Vilin seisomista pienestä pitäen makupalan kera...tai makupalaherkun hajun jäänteen kera...Sitä pienet perässä mitä isot edellä- Näinhän se mummi-Tuija ja Jarkko-iskäkin tekee! -

 

a-pennut_howlow_230211_h_vili_hymypoika_230211.jpg

 

Lähempääkin sai Sanna ihanan hymykuvan Vilistä  pentuilmeineen 8kk:n iässä - nyt on hampaat siis jo täyttä "rautaa". Päivin mielestä aivan ihana kuva!

 

a-pennut_howlow_230211_j_vili_paa_lahelta_sonjasiskon_ottama_230211.jpg

 

Sannan sisko Sonjan ikuistama lähikuva Vili-pojan päästä, kaunis poika on ja partaa riittää, ihanat silmät! Hieno kuva tämäkin Vilistä, vau!

 

a-pennut_howlow_230211_k_vili_7kk_kuvakollaasi_sonja_300111.jpg

 

Ja vielä Sonjan ottama kuvakollaasi talven iloista - eli Vili leikkimässä lumihangessa useammassa otoksessa - hienoja kuvia Sanna ja Sonja, kiitokset lämpimät terveisistä ja kuulumisista!

Vili-pojan kuulumisia itsenäisyyspäivän merkeissä 6.12.2010

 

a-pennut_howlow_5kk_3_vko__061210_a_vili_the_komentaja_eli_all_my_love.jpg

 

Saimme mukavia kuulumisia Howlow All My Lovesta eli Vilistä, kasvattajan "silmäteränen"  ja työnimeltään kultapojasta. Poika oli jo pienen pienenä ensimmäinen kapuaja poikkipuille pentulootassaan ja sittemmin myös aina kasvattajan kaulalle sykettä kuuntelemaan, - siis aivan ihana kaveri - .Kovin eläväinen Vili on ollut, välillä komentaakin, mutta koulutuksessa on edetty ja tyypilleselle mäyräkoirapennulle on opetettu miten tulisi käyttäytyä ei määräillä ainaskaan ihmistä.  On Vili-poika osallistunut kaikkeen välillä vähän liiankin, kun Sanna emäntä oli asentamassa jouluvaloviritelmää ulos, laski epähuomiossa hetkeksi valosarjan maahan....no Vilikin päätti osallistua aktiivisena ja pätki johdot poikki...siispä kauppaan uudet hakemaan. No ompahan varalamppuja tulevia talvia varten - siis Harmi ja Hyöty - samassa paketissa....näinhän se on monasti ajateltava, kun pentukoirat tekevät tuhojaan, vaikka muka koko ajan vartioidaan ja ohjaillaan. Tässä Sannan ottama valokuva Vili-pojulista, kun vähän yritetään määräillä, suu ammollaan haukkumassa, hieno poika on!

 

a-pennut_howlow_5kk_3vko_061210_b_vili_istuu.jpg

 

Vilille on opetettu istumista ja odottamista ennen ruokailua. Aluksi opettaminen oli tuntunut Sannasta melkeimpä epätoivoiselta, mutta toistot ja urhea harkkaaminen tepsivät. Nyt Vili istuu hienosti ruokakupin edessä, ja odottaa uskollisesti, kunnes annetaan lupa ruokailuun. Kaunis tästäkin pojasta vielä kasvaa, ihanan näköisenä istumassa kotona!

 

a-pennut_howlow_5kk_3vko_061210_c_vili_jarkon_selassa.jpg

 

Jarkko-isäntä oli viritellyt poikiensa kanssa säätöjä kauko-ohjattavaan autoon. Niimpä Vilikin oli löytänyt loistopaikan säätöjen seurailuun Jarkon selästä, sieltähän kaiken näkee parhaiten - tuumi pieni Vili-poika tyytyväisenä Toppen-paikasta Jarkon selästä, saapahan osallistua, jokaikiseen puhaan! -

 

a-pennut_howlow_5kk_3vko_061210_d_vili_matias.jpg

 

Vilille on opetettu myös odottamista, aluksi pentu varasti dominokeksit käsistä, tästä ei pienet pojanalut tykänneet ollenkaan...niimpä koulutusta taasen perhepiirissä, pojille ja Vilille. Kuvassa Vili odottaa hienosti lattialla, kun Matias nauttii maissilastuista. Hyvä Vili-poika, hyvin olet opit ottanut vastaan.

 

a-pennut_howlow_5kk_3vko_061210_e_vili_rasmus.jpg

 

Pikku-Rasmus-poika on innokas telmijä ja leikkijä Vilin kanssa tarhapäivän jälkeen. Monasti kaverukset katsovat piirettyjä yhdessä soffalla ja rentoutuvat yhdessä, Vili-tiiviisti pienokaisen vieressä viltin katveesa.  Pienenpieniä reikiä onkin löytynyt runsaasti pojan t-paidoista, mistä Rasmus ei tykkää ollenkaan huonoa. Molemmat mäyräkoirapentu-Vili ja Rasmus-poika nauttivat telmimisestä ja kisuamisesta aidosti, tästä jää lapselle varmasti mukavia muistoja lapsuuden alkutaipaleelta, ja tietysti koirat tulevat tutuksi samalla,  niiden kanssa, kun on  niin mukava olla kavereita! Ihana!!!- sannoopi Päivi-emäntä, kun muistaa itsekkin tärkeät lapsuuden muistot koirien kanssa olemisen mukvauudesta. Kuvassa molemmat pojat Rasmus ja Vili-mäykkyli kaverukset soffahommissa vierekkäin käpertyneenä - On se mahtavaa, että tajusivat noi palvelijat kuiteskin, että kyllä mäykyn pitää päästä loikoilemaan ja lepäämään soffalle raskaan mäykkylipäivän jälkeen - tuumasi Vili-mäykkypentu viiden kuukauden iässä!

Vili-pojan kuulumisia 4 kuukauden iässä Tuija-emännältä marraskuussa 2010!

 

a-pennut_howlow_191110_a_howlow_all_my_love_eli_vili_21vko_3pv.jpg

 

Vili-pojan eli Howlow All My Love omistajalta tuli pojan kuulumisia. Poika on vikkelä ja hyväluonteinen kaveri. Kovasti poika leikkii Tuijan Wilma-tyttösen kanssa ja välillä otetaan taas torkut, että jaksetaan leikkiä ja riehua uudelleen. Kuvassa Vili-mäykkypoika 4 kuukautta  ja Wilma-neiti edessä yhdessä tarkkaillaan mitähän hyvää on houkuttimena?

 

a-pennut_howlow_191110_b_howlow_all_my_love_eli_vili_21vko_3pv.jpg

 

Vili pääsee jo hyppäämään sohvalle, joten Wilma-neitikään ei pääse enää pakoon pientä poikaa. Hienosti kaverukset kuitenkin tulevat toimeen keskenään. Hienoksi on Vili poikakin kasvanut tässä hienossa seisomakuvassaan, kasvu hyvässä alussa ja suhteet näyttävät hyviltä, rakenne, runko, turkki erinomainen, pää hyvä ja kulmaukset erittäin hyvät! Onnea Vili-pojan kasvun tielle, kyllä pojasta vielä hieno kaveri kasvaa, kun näyttää jo nyt näin hyvältä.

 

a-pennut_8vko_170810_a_howlow_all_my_love_lahto_kotiin.jpg

 

1. Kultapojan luovutus oli ensimmäisenä. Hartaasti odottavat uudet omistajat saapuivat iloisena noutamaan uuden tulokkaan. Kotiin jäivät valvomaan mummin ja ukin kanssa pienet pojat. Mummi-Tuija ja mäykky-Vilma-tytön omistaja, Jarkko ja Sanna-vaimo saapuivat hakemaan mukavaa kultapoikaa kotiin. Päivi-emännällä pääsi itku luovutksen hetkellä ovella, kun tämä ihana ensimmäisenä kaulavaltimosykkeellekkin kavunnut ihanuus lähti kohti uutta kotia. Vilikin oli itkeä tirauttanut autokyydissä ensihetkillä, jännitti ja pelotti tuleva. Kuultiin jo piankin, että herra on hyvin sopeutunut uuteen perheeseensä ja koko lähitienoo työpaikat mukaanlukien tiesivät jo uuden tulokkaan saapumisesta, mitä myös käytiin ihaillen katsomassakin. Pikku-poikien suuhun mahtuvat kantapäät olivat Vili-pojan hauskaa hupia, kuuluihan siitä vähän niinku sama vinkuääni kuin pallosta, kun pentu puraisi lasten kantapäistä. Tämä tapa onneksi on karsiutunut ja Vilistä on tullut hieno hyväkäytöksinen, mutta erittäin vilkas poika koko suvun silmäteränen...Tuijan kanssa oli otettu kontaktia ulkopuoliseen ja käyty lähitienoon "Sightseen" nähtävyys-auto-ajelulla nähtävyyksiin ja menoon tutustamassa, näin pojukkakin sopeutuu parhaiten meidän ihmisten "kummallisiin outoihin tapohin" helposti ja luontevasti. Harrastava ja mäykkyosaava perhe aktiviteettien tukena tarjoavat Vilille mukavat puitteet tuleville mäykkylipäiville! Onnea uuteen kotiin toivovat sydämmestä Päivi ja Marko kataraineen!

 

a-pennut__howlow_9_vko_4pv_280810__c_vili_howlow_all_my_love_kodis.jpg

 

 

Ihania kuvia pienestä kultapojasta uudessa perheessään elokuussa 2010! Kiitos Sanna kuvista tuhannesti!

 

a-pennut__howlow_9_vko_4pv_280810__b_vili_howlow_all_my_love_kodis.jpg

 

 Vilkas poika on ollut ...välillä vähän liiankin raisu, mutta jo sittemmin tokkentunut koulutuksessa, että ihmistä ei saa nipistää tai purra ihan miten vain. Erittäin kauniilta näyttää tämä Mamma-Päivin silmäteränen näin uudessakin ympäristössä. Erittäin lämpimät kiitokset Sanna-emännälle pitkästä ja hauskasta kirjeestä sekä kuvista, niistä on täällä Oulussa osattu iloita pitkään ja hartaasti tarkkaillen. Eiköhän vaan toivoteta taaskin mukvavaa jatkoa kaikille koko perheelle mukavien tuttujen mäykkyharrastusten kera! Mukavin mielin jäi tämäkin koira hyväään harrastavaan ja osaavaan perheeseen!

 

a-pennut__howlow_9_vko_4pv_280810__a_vili_howlow_all_my_love_kodis.jpg

 

Vielä lähikuva 1. kultapojusesta eli Howlow All My Love- "Vili" -vilkas liikkuja kun on!

 

a-pennut__howlow_9_vko_4pv_180810_d_vili_howlow_all_my_love_ensihetket_kodis.jpg

 

 

Ihana kultapoika ensimäisenä päivänään nukkumassa uudessa kodissaan 8 vkoa 1 päivän vanahana. Kiitos kuvista Sannan ja Jarkon perhe - kiittää Päivi-emäntä ja Marko-isäntä! Poika on ollut ahkerana myös perheen ajankäytön hallinnassa -nimittäin teki liraukset isännän A4- pinon päälle. Tästä ilahtuneena vaimo-Sanna totesi - että tekeepähän nyt sitten vähemmän töitä täällä kotona -....Eli sen illaan duunit menivät kiitos Vilin kankkulan kaivantoon. Ajatelkaa mikä etu korasta on perhe-elämässä - todella suuri - suuret asiat ratkotaan näin yksiselitteisesti... - tuumaapi ihana Vili 1. pojunen todelllinen kultapoju - .