Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Vili eli Howlow All My Love VSP Kuopiossa 5.8.2012 Onnittelut lämpimät!

Maanantai 24.9.2012 klo 22.01 - Päivi Jaakkonen


 

 vsp_howlow_all_my_love_vili_cert_cacib_05082012.jpg

 

Vili eli Howlow All My Love kävi näyttelyreissun  Kuopiossa 5.8.2012 tuomarina Di Lorenzo Antonia, Italia ja tuloksena hienosti AVK ERI SA VSP, SERT, CACIB ! Lämpimäiset onnittelut Päivi-emännän silmäteräselle! Vilin kanssa kehässä oli Jarkko-iskä! Onnittelut huimat molemmille pojille, koko perheelle ja tietysti Tuija-mummille perheineen et koirineen! Ihanat uutiset keskusteltiin heti tuoreiltaan su Tuijan kanssa, kun olimme saarilomalla koirinemme - kunhan ...akku oli ensin ladattu autossa!

Ihan ekaksi Vilin perheen Sanna-mamma koordinaattorina oli lähettänyt onneksi tekstarin minulle, että tiedettiin uutinen etukäteen! - Kiitos Sanna -  ja tekstarivaihtoa heti perään! Ihan itku tuli silmään ilosta, (emäntä ottaa aina kaiken iloisen todella tunteella....) sen verran mahtava uutinen oli! Ihana kun, eka pentueen kasvatti pärjäsi näin hienosti. Lisää kuvia ja uutisia Vili-mäykyn arjesta ihanan salaliittolais-Nella-vauvelin kanssa - voisiko kumppanukset paremmin tulla toimeen - pieni vauva ja karkeakarvainen mäyräkoirapoika Vili! ;) ihania molemmat... ja salaliitossa keskenään vaihtelemassa lelujaa - JA IHAN SULASSA SOVUSSA - todelliset ystävykset! Eli Vili on todella hienon luonteen omaava nuori mies - Varsinainen Nella-Prinsessan suojelusenkeli! 

Tässä hieno kuva Sannan siskon ottamana. Kuvajaana oli  siis Sonja Väänänen - kiitos kovasti onnistuneesta kuvasta!!! - vaivaa on nähty, että näin mahtava kuva saatiin otettua ihanasta Vilistä pokaaleineen VAU! Kohta onkin tulossa vielä mukavampia uutisia....erilaisia sellaisia! Niistä sitten myöhemmin! Mutta onnea nyt tuhannesti Tuijalle ja Vilmalle jo etukäteen sydämmestä asti!

 Käy katsomassa tuoreimmat kuvat Vilin sivuilta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini