Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Viki-mäykkypoika mätsäreissä 4.7.2012 ja kuvasatoa kesän riemuista! IHANA! kerta kaikkiaan

Lauantai 7.7.2012 klo 16.52 - Päivi


kennel_howlow_viki_spurtti_a_leila_05072012.jpg

 

Tässä eka kuva Vikistä, karkeakarvaisesta hienosta uroksesta spurttijuoksussaan liikkeessä - otettu kuva omalla isolla pihallaan. Vauhtia näyttää pojalla riittävän. Vikiä voi pitää irti pihalla irti ...jos poroja ei ole näköpiirissä. Tosinaan kun eksyvät ihan pihapiiriin asti aterioimaan.

Viki oli käynyt myös Pudasjärven mätsäreissä 4.7.2012 Leilan Sanna-tyttö oli esittänyt koiraa ja hienosti pojukka vähästä treenistä  huolimatta oli saanut sinisten 3. sijan. Onnittelut pojukalle sijoituksesta!

Leila kävi keväällä Toko-kurssin Vikin kanssa, ihan kotitottelevaisuutta ajatellen, mikä on hyvä juttu urosten kanssa. Niin Viki-poika oli istumaan laittanut heti kun oli pysähdytty mätsäreissä alkuhehän liikuntaosuuden jälkeen. No ---mistä se mäykky tajuaa et - Hei tää on eri laji --- ei olla tokossanyt....- Siellä tokossa mulle opettivat että aina täytyy hienosti istua ja sivulla ojennuksessa - Tuumasi ihanan pitkänokka VIki- mätsärihommissa. Pöydälläkin oltiin hieman arkailtu, mutta hampaat näytettiin kiltisti tuomarille normaalisti.

 - No ku homma siel mätsäreissä oli ohi - Pääsin onneksi taas kirmaamaan omalle isolle pihamaalle NORMAALISTI - tuumasi aivan ihana Marko-isännän pentuaikojen silmäteränen! Marko kun kovin olisi halunnut Vikin meille kotiin ottaa omaksi pojaksi!

Näinhän se on  - vapaudessa vapaasti kirmaten on mukvain olla - hurjana riekkasten mäykkyspurttia.... - tai sitten siellä mettätyshommissa -  tai sitten lenkkeillen metsäretki-polkuja pitkin niinkun Saimi-Samettinenkin kävi tällä viikolla. Pitkospuita pitkin liikuttiin sujuvasti!

Kiitos Leilalle mukavista kuulumisista treenistä ja koultuksesta Vikin parhaaksi! Aivan ihana tapaus. Pitänee joskus ihan erikseen pyörähtää kodissa katsomassa - anteeksi vain Annti ja Leila, emme ole käyneet vaikka kutsuttu on Leilan taholta kyläilemään! Mukavinta kuultavaa on omistajalta se, että on saatu sellainen koira luonteeltaan ja käytökseltään, mikä miellyttää käytökseltään omistajia ja on terve ja lisäbonuksena kaunis! Tälläinen asia on todella tärkeä asia myös kasvattajalle! Perhe ja koira voivat hyvin!

 

kennel_howlow_viki_spurtti_b_leila_05072012.jpg

 

Tässä vielä toinen todella hieno kuva Vikistä liikkeestä - AIVAN ihana!

Mukavaa kesänjatkoa Vikillle, Leilalle ja Antille. Erityiskiitokset Sannan trimmin ja mätsäriesiinnyttämisen! Voimia Sannalle nuorukaispennun kanssa kun on vasta 6 kk:tta!

Lisää kuvia Vikin ikiomilla Webbi-sivuilla!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini