Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow A-pentujen 2 v. synttärit Juhannusaattona ja kesäkuun kotipuuhaa!

Tiistai 26.6.2012 - Päivi Jaakkonen


 

howlow_kotikuvia_220612_o_howlow_a-pennut_2_v_pablo_odottaa_kieli_pitkalla_seisten_kakkukaan.jpg

 

Kesäkuun alku lähti liikkelle mukavasti mökkeillen mäyräkoirakatraamme kanssa. Samalla päivä oli ylioppilaiden valmistujaisjuhla. Onnittelumme vielä kerran Tuija-siskon ja Tuomon pojalle Eerolle kaksoistutkinnon suorittajalle 2.6.2012, eli samalla kertaa Eero sai ammatillisen tutkinnnon ja  yo-tutkinnon!  Erityisonnittelut englannin kielen yo-kokeesta, kun Eero sai hienon arvosanan - lämpimät onnittelut vielä kerran ja onnea uuteen kotiin! Itsenäistymisen tie on lähtenyt hienosti käyntiin.  Eka kuvassa Pablo-Boy 10,5 vuotta odotta omaa synttärikakkuaan!

Vietettiin myös kotosalla perinteikkäät puolivuotis  ja nykyisin jo koko-vuotis mäykkysynttärit Mäyggytyyliin tietysti eli tasavuosia täyttävät Selma Ja Jössi. Eli hienot mäykkykakut valmisteltiin katraan kommentoidessa ja kiirehtiessä vierrellä..- No eikö se jo saa valmiiksi niitä kakkuja HETI! - tyypilliseen mäykkytyyliin. Paketteja yriteltiin varastaa pöydältä ja muuta mukavaa... eli happeninkiä riitti kovasti. Kaikki olivat lopulta onnellisia ihanasta mäykky-synttärikakusta erityisesti päivän viralliset sankarit 22.6.2010 syntyneet...NYT JO 2-vuotiaina mäykky-"pentuina".

Synttäribiisit tietää varmana joka mäykky - et nyt tuli lahjoja hei - ANNA JO NE !!!!! kun Päivi-emäntä ja Marko-isäntä perinteisesti laulaa luikauttaa synnttärilaulut mäykyille, jokaiselle erikseen ja lopuksi tietysti koiran nimi ISOSTi laulellen! Näimpä nämä uudetkin pennut tulokkaina ovat oppineet ns. mäykkysynttäritavoille. Pablo-boy 10,5 vuotiaana ja Imsa-mamma 5,5-vuotiaana ovat jo tottuneita konkareita - hyvin tietävät tämä synntärirituaalin.

Kylläpä olivat ilmeet ja olemus tyytyväinen, kun sain näin mukavaa ohjelmaa ja tekemistä  Juhannusaaton kunniaksi ...ja ---mikä tärkeintä NE PAKETIT!

Lisää kuvia ja tapahtumista löydät tästä Howlow A-pentujen omilta Kotipuuhaa sivuilta ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini