Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Vikin 2-vuotissynttärikuulumisia 22.6.2012! Onnea nuorukaiselle!

Perjantai 22.6.2012 - Päivi Jaakkonen


Saimme mukavaa postia "Vikin" eli Howlow A Small Victoryn omistajalta Leilalta, Viki on päässyt tänään juhlimaan omaa 2-vuotissyntymäpäivää!

 

aa_viki_2_vuotta_22.6.2012_viki_ja_kaulaseppele_lahempaa.jpg

 

Tässä lähempää otettu kuva Vikistä ihanan seppeleen kanssa! ;)

 

aa_viki_2_vuotta_22.6.2012_leila_seisoo.jpg

 

Kiitos ihanista kuvista ja kuulumisista. Tässä Viki-poika seisoo hienosti koivukoristeensa kanssa olkkarissa. Lisäksi pojukka pääsee osallistumaan juhannuskalan valmistukseen ---kirsu pitkällä...ja - tietysti saa myös omat kalaherkut syötäviksi ja nautittavisksi mäykkylimasuun. Katso lisää kuvia ja kuulumisia Vikin omilta websivuilta!

Juuri hetki sitten söimme omien mäykkyjen kanssa 2-vuotiskakut eli Jössi ja Selma.  Myös Imsa 5,5 vuotta ja Pablo-boy jo 10,5 vuotta saivat omat kakkunsa kaikki ja.....lahjat tietysti joka koiralle erikseen paketoituna. Olipa mukava repia paketit auki ja päästä leikkiä riekkasemaan leujen kanssa, osaa jyrrättiin heti rikki, mutta osa leluista oli kestävämpää sorttia. Kaikille mäykyille on aina ostettava lahjat, yhdelle kun ei voi antaa....tulee kateus ja riita mäykkyjen kanssa. Tänä vuonna otettiin sitten yksittäiskakkusyötntikuvat, mitkä julkaisen vähän myöhemmin kunhan kerkiän!

Onnea kaikille 2-vuotispäivänä IHANILLE NAPPISLILMÄSILLE eli  HOWLOW-A PENNUILLE syntymäjärjestyksessä Vilille, Vikille, Selmalle, Sulolle ja Akelle ja tietysti meidän kotona asuville Selmalle ja Jössille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini