Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Vuoden 2013 kuulumisia

Perjantai 4.1.2013 klo 20.00


Sulon eli Howlow Ace of Spaden nätö-harkat heinäkuussa 2012!

 

 sulo_natoharkat_31072012_c_sulo_am_seisoo_lahelta.jpg

 

Teimme nätöharkat heinäkuun lopulla 2012 Sulon ja Ainomarjan kanssa kesäisissä maisemissa, käy kurkkaamassa Sulkin nätö-kuvat pojan omilta sivuilta. Hienoja kuvia saatiin taltioitua tälläkin kertaa, kiitokset lämpimät Ainomarjan aloitteen, handlaamisen ja Sulo-Sulosilmäsen työskentelystä. Reippaana Sulo jaksoi olla, vaikka olikin lämmin kesäpäivä, tosin onneksi puolipilvinen!

 

Ruotsin kuulumisia Kennel Undimoonin eli Imsa-mamman kasvattajalta Erjalta ja Thomakselta!

 

undimoon_imsa_6_viikkoa_b_06022007.jpg

 

Kuvassa Imsa-mamma on itse pieni pentunen kuvassa, kun kävimme katsomassa Imsaa, ennen luovutusta  4 viikon iässä ja sitten tietysti  hakureissullakin koto-Suomeen! Kiitos ihanasta pennusta toivottaapi Päivi ja Marko! Onnea uudelle hoitola-toiminalle myös!

Käy kurkkaamassa Kennel Undimoonin kuulumiset ihka tuoreilta sivuilta. Kantanarttumme viralliselta nimeltään Undimoon Imsa on tuontikoira Ruotsista eli kotinimeltäänkin Imsa. Nimi ei tarkoita mitään edes ruotsin kielellä vaan, se on ihan keksitty nimi ja meillekkiin sopiva eli Imsa.

Tässä linkki, kun Imsa-mamma ui pentuna Muhoksen voimalan viereisessä kekseliäänä lammikossa...ja ihan tosi pikkusena, omin päin

 http://undimoon.com/2007/july/

 

Enemmän kasvattajan tietoja löydät undimoon.com -linkistä. Käy kurkkaamassa viimeisimmät tiedot.   Ihania kuvia ja koiruuksia on ja paljon! Mukavia katseluhetkiä toivotellen, kun kuvat ovat laadukkaita ja riittävän isoja katsottaviksikkin.Sieltä löytyy myös Imsankin kuulumisia pentuajoilta lähtien.  Hienoja kuvia on undimoonilla!!! ja rotuja! Mukavaa jatkoa Kennel Undimoonille toivottaen koiratoimintaan ja mukavia taphtumia vuodelle 2013!

 

hundpensionat_pyssla_pysllamummi_kuvassa_websivuille_012013.jpg

 

Tässä kuva ihanasta Pyssla-mummista, Undimoon Imsa-mamman äidin eli Tilde-äidin Pyssla-äidistä!

Kennel Undimoon on aloittanut myös Hundpensionat Pysslan eli koirahoitola Pysslan, sinne saat myös koirasi hoitoon, jos olet reissaamassa Gotlannissa, ruotsissa, tarkemmat tiedot Pyssla koirahoitolasta löydät Kennel Undimoonin websivuilta.  Saat koirasi ammattitaitoiseen hoitoon, mikäli tarve vaatii! Ta kontakt! Puhua voit suomeksi tai ruotsiksi tai englanniksi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini