Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Wilman ja Vilin pennut ovat syntyneet 16.10.2012 kaksi poikaa ja kaksi tyttöä! Onnittelut tuoreille karkkarivanhemmille!

Sunnuntai 4.11.2012


 

pentu_tytto_161012_2_kennel_grashboom_2vko_5_pva.jpg

 

Olga eli Wilma-mamman FI32892/09 ja Howlow All My Love FI42426/10 eli Vili-iskän kakeakarvaiset pennut kaksi poikaa ja kaksi tyttöä syntyivät 16.10.2012 Kennel Grashboomiin,  kasvattaja Tuija Pasanen. Laitan linkin kennelin websivuille, kun julkaistaan muutaman päivän sisään. Pennut ja Vilma-äiti voivat hyvin, ruoka maittaa, maitoa riittää ja pennut olivat vikkeliä ryömijöitä heti synnyttyään, liikettä pentulaatikossa on piisannut. Äiti-Wilma on tarkasti hoitanut ja huoltanut pentujaan silmä kovana. Tänäänkin 4.11.2012 äiti seurasi tarkoin "silmä kovana" , et hei mitä se toi täti nyt kamerallaan tekee, kun Sonja otti kuvia ;) Tässä ekassa kuva lähempää kuvassa tyttö-pentu.

Nyt on siis Kennel Howlowin kantanartusta "Imsasta" Undimoon Imsa  tullut mummi ;) ja "Brunosta" Welmu Weli Xavierista  pappa. Eli he ovat Vilin vanhempia. Näin se suku jatkuu vain, paljon on Grashboomin pennuilla nyt setiä ja tätiä, kun Imsa-mummille syntyi 7 pentua ;).....Vili tietysti isänä pentueelle mut sitten sedät ja tädit: Viki-porojen jahtaaja, Saimi-samettinen, Selma-sekkunainen "tirrikka", Sulo-Sulosilmä, Akke-jänissaalistaja ja Jössi-jöpe Jörrykkä.

Tässä linkki yhdistelmästä ja sukutauluista kennelliiton jalostustietokannssa. Sukusiitosprosentti 0% ja sukukatokerroin 1%.

Lisää kuvia ihanuuksista ja Wilma-mammasta Vili-iskän  eli Howlow All My Love websivuilla. Lämpimät onnittelut ja halaukset Wilma-mammalle ja isälle Vili-iskälle sekä kasvattajalle Tuijalle ja Vilin kotijoukoille perheineen Sannalle ja Jarkolle ihanista pennuista. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini