Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Onnea sydämmestä asti Pablo ;) kunnioitettavat 11 vuotta tuli täyteen!

Lauantai 15.12.2012 - Päivi Jaakkonen


pablo_11_v_a__kennel_howlow_kakku.jpg

 

Pablo eli Evening´s Little Bear = pikkukarhu karkkariuros täytti hulppeat 11 vuotta. Niimpä pidimme syntymäpäivät juhlan kunniaksi. Syntymäpäiväsankari-Pablolle tehtiin tietysti mäykkykakku kynttilöiden kera ja vieraatkin eli Imsa-mamma, Selma-Seekkunainen = Tirrikka ja Jössi Jöpe Jörrykäkin saivat omat kakkunsa kutsuvieraan ominaisuudessa. Pablo tietää hyvin nämä synnttärijutut, kun me vietetään aina 1/2 -vuosittain kaikkien mäykkyjen synttäreitä. Kakun koristelua ja valmistelua odotteli tälläkin kertaa piipausten ja vinkunan saattelemana 8 silmäparia innoikkaina, kaikille  valmistettiin siis oma kakku!

Tänä vuonna erikoisuutena oli se, että Pablo sai onnittelut ihan kitaran säestyksellä ja molempien Marko-isännän ja Päivi-emännän laulaman saattelemana. Pablo tykkää kovasti, kun lauletaan joka syntymäpäivä "Paljon Onnea vaan..." , tuntee hyvin tunnarin ja biisinkin ja että mitä se tarkoittaa - Siis hei heti se kakku mulle ja ne LAHJAT HETI TÄNNE!!! Muut nappisilmät olivat innoissaan musiikkiesitykstä ;)

 

pablo_11_v_b__kennel_howlow_kakunsyontia_krt_4.jpg

 

Kakun valmistuttua, oli aika tarjoilla herkku syötäväksi. Saatiimpa napatuksi harvinainen kuva, kun kaikki neljä karkeakarvaista mäyräkoiraa nauttii herkusta omilta lautasiltaan samanaikaisesti.

 

pablo_11_v_e__kennel_howlow_pablo_jopen_ka_kakunsyonti.jpg

 

Tässä vielä lähempi kuva Pablo syömässä järjestelmällisesti reunoilta alkaen siististi omaa kakkuaan - Jöpestä näkyy vasemalla vähän päätä kakunpopsinnassa sekin.

 

pablo_11_v_c__kennel_howlow_pablo_ja_ruusu.jpg

 

Pablo sai ruusun päivän kunniaksi, - tässä lähempää tutkiskelua ruusun kera - ...taisi toi nami enemmän kiinnostaa kuin rehut -...

 

pablo_11_v_d__kennel_howlow_pablo_lahjapallon_ka_leikis.jpg

 

Pablo mielilelu on pallo, niimpä kaupasta löytyi  sopiva "vähän erilainen" malli. Päivi-emäntä leikki pojukan kanssa vajaan tunnin pausseineen päivän kunniaksi. Muut koirat olivat "kaltereiden" eli portin takana, etteivät vain olisi vieneet Pablon aarretta protestoiden. Muut perheen mäykyt yrittävät varastaa heti uuden pallon, eikä leikistä olisi tullut mitään. Lopuksi muutkin pääsivät leikin makuun omilla lahjoillaan. Tapana kun on se, että kaikille on joku lelu ostettava, jos meinaa synttäreitä pitää koirille, muuten voi tulla eripuraa mäykkyjenkin kesken. Näin harmonia koirien välillä säilyy ja rauha, ja kaikki voivat mäykkymielellä iloisesti nauttia toistensa syntymäpäivistä keskenään ilman eripuraa!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini