Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Mukavia tapahtumia Uudelle Vuodelle 2013 Koirille ja Ihmisille!

Maanantai 31.12.2012


joulukuulumiset_e_vikimaykky_tonttulakki_30.12.2012.jpg 

Saimme Uuden Vuoden tervehdyksen Howlow A-pentujen ihanalta Viki-pojalta eli Howlow A Small Victorilta ja Leila-emännältä!  Vikin-mäykkypojan omilta websivuilta näet lisää kuvia pojan nuoruustaipaleelta ;) Kiitos mukavasta tonttulikuvasta ja mukavia hetkiä Viki-pojan kanssa Uuden Vuoden viettoon kylässä ystäväperheen kanssa! Toivottavasti raketit eivät hirveenä pauku Vikillekkään. Vikillä on ihana koti, ja huolehtivat ihmiset tukenaan. Nykyisin poika haluaa, että puruluutakin pitäisi ihmisen pitää apurina jyrräämisessä, jotta saa helpommin sen mukavan jyttyyttämisasennon. Meilläkin PabloBoy, samoin Jöppänäkin, että puruluunpitäjä mielellänkin otetaan avustamaan - tyttöset ovat omatoimisempia eli Selma-mäyggy ja Imsa-mamma, eivät tarvitse puruluun pitäjää eivätkä kaipaa assisteeramista. 

Täällä Oulussa paukkuu raketit näköjään jo ennen aikojaan.....meillä koirat haukkuu välillä paukkuryskettä, vaikka verhot alhaalla ja taustamusiikki vaimeana. Tänä vuonakin koirat lenkitettiin hyvissä ajoin, ennen ryskettä ja pauketta.  Vähempikin paukuttelu riittäisi...

Pablo-boyn rakettikammokin saatin pois, sitkeällä paukku ym. rähjähdys ja erikoisääniefektejä cd:ltä kuunneltuna. Pablo ei nuorena miehenä peljännyt raketteja, mutta klo 16. aikoihin olimme lenkillä Pablo-boyn kanssa ja typerä ajattelematon perhe laittoi paukkumaan muutama metri paukkunsa ennen kuin saavuimme ko. kohtaan. Itse en huomannut, että olivat sytyttämässä mitään paukkua räiskymään. Tästä Pablolle tuli raketti ja paukkupelko. Aseen paukkuja eli normaaleja pyssyn ääniä ei yksikään meidän koirista pelkää, sitäkin on harjoiteltu ampumaradalla. Onneksi Pablon ei enää tarvitse pelätä Uutena Vuotena - kiitos omistajien koulutuksen ja treenien. Toivottavasti ihmiset oppisivat ottamaan huomioon nämä aremmatkin kulkijat eli koirat Uuden Vuoden aikana ja ennakoimaan, varoitamaan ohikulkijoita, jos kielettynä aikana on pakko paukkuja paukutella. Ja keräämään ne jätökset pois paukuttelun jälkeen.

Tänään kaikki meidän neljä karkeakarvaista mäyräkoiraa katsoivat ihanan luontodokumentin susista ja ilman "mäyggykommentteja" ei oltu tälläkään kertaa, muutamat haukut otettiin ja uristiinkin ja muristiin, metsästyskoiria kun ovat rodultaan...välillä ruutua käytiin tiiraamassa juoksun kanssa lähempääkin. Muuten mukavaa luonto-ohjelmien katselu, mutta kieltämättä tuo kommentointi joskus haittaa..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini