Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Veera-mamman lyhytkarvaiset unkarinvizslan pennut syntyneet su 10.3.2013! Onnea tulevaan kasvatustyöhön Tuomo Kennel Risuharjun!!!

Tiistai 12.3.2013


 

 veeran_silkarvunkarinvizla_pennut_10032013_syontipuuhat.jpg

 

Siskoni  Tuijan ja mihensä Tuomon perheessä asustelee ihana lyhytkarvainen unkarinvizsla "Veera" Ruskakedon Villi-Vadelma. Nyt Veera on tullut äidiksi su 10.3.2013 ja synnyttänyt urheasti neljä ihanaa tuhisijaa kolme urosta "nuorta miehuutta"  ja yhden narttu-pennun "typykän". Onnea Tuomolle kasvattajan taipaleelle - harvinaisemman koirarodun mahtavan sileakarvaisen unkarinvizslan kasvatustaipaleelle. Tuomon kennelin nimi on kennel Risuharjun. Tässä ensimmäinen ihana kuva uunituoreista unkarinvizsla-pennuista. Näyttää maistuvan äidin maito pienille koiranaluille hyvin - maitoa piisaa ja Veera on erittäin tarkka ja huolehtiva uunituore emo - siis ihana koira-äiti! Luuytimeen on luontaisesti emolle tullut hoivavietti - ihanaa! Onnea vielä kerran Tuomolle ja Tuijalle perheineen pentueesta! Pentue on toivottu ja odotettu ihana ilo ja Veera on tärkeä perheenjäsen kaikille. Viestitty on ja kuulumisiakin tiuhaan vaihdettu. Päivi-emäntä on puhelimen välityksellä päässyt kuulemaan pentu-ihanuuksien pentutuhnutusta ja vinkunaa - aivan upania ovat pikkuiset unkarinvizslat elämänsä ensitaipaleella matkalla kohti uusia seikkailuja - ja tietysti metsästysretkiä!

 

 veeran_silkarvunkarinvizla_pennut_10032013_syontipuuha_b.jpg

 

Toinenkin ihana kuva kun Veera-mamma on imetyspuuhissa pienten koiranalkujen kera syöttöpuuhissa.

 

 veeran_ja_zencon_lenkki_pyhajarvi_tammikuu_2013.jpg

 

Tässä kuva pentueen vanhemmista uros- Zenco ja Veera-neiti Pyhäjärven lenkillä kahdelleen ilosta riekkuen ja juosten tammikuussa 2013! Ihania ja kauniita ovat molemmat unkarinvizlat. Lisätietoja löydät kennel Ruskakedon -lilnkistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini