Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

B-pentujen kuulumisia 13 vkoa Huippumalli kuvassa!

Perjantai 21.3.2014 klo 20.58

 

b-pennut_riska_b_huippumallina_jumpperin_ka_19032014.jpg

 

Sain todella hyvät ohjeet uuden pentujumpperin tekoon B-pentujen 3. pojan Mammalta Johannalta. Riska-pojalle on neulottu jo kaksi jumpperia, ja poika kasvaa hurjaa vauhtia. Niimpä käsityökoti pidetään kiireisenä varmasti jatkossakin - kiitos Johannan hyvien käsityötaitojen! Päivi-emäntäkin alkoi jo neulomisen näillä Johanna hyvillä ohjeilla (ja jopa osaa tehdä jotakin...aikaa kun on kulunut kudontahommista melkoisesti) Kiitokset suuret Johanna hyvistä selkeistä ohjeista, silmukoitten ototkin ymmärisin tekstistä hyvin   ja tajusin miten ne otetaan. 5. Tyttö Appelsiinille eli kotoisasti Helmi-neidille  meillä  kotona 13 viikkoa on jupperin teko aloitettu, punaisesta 7-veljeslangasta. Löytyi varastosta vielä ikivanha Pablo-boyn pentuaikojen manttelitakkikin (se on aikoinaan väkeretty itse ja ommeltu), vähän entraten, mantteli on juuri passeli neidille ja lämmittää mukavasti pahimmat kevät-viimat tarvittaessa. Kuvassa ihana Riska-poika "Huippumallina" poseraa tottuneesti ja mallaa omaa neulettaan tyytyväisenä - samalla tietysti leikkien - .

 

b-pennut_riska_a_metsaretkella_19032014.jpg

 

Riska-poika kävi myös metsäretkellä, tässä pikku-pojan valokuva sylkystä ihanasta päästä lähempää otettuna, kaunis on pieni pojanalku Riska viralliselta nimeltaa Howlow Boy's Heart of Gold koko perheen ilostuttajana ja Viiru-kissan kaverina. Innokkaana tutkittiin lähimaastoa nuuskutellen. Pojukka pääsee myös pentukerhoilemaan muun rotuisten koiranpentujen kera, mistä poika tietysti nauttii!

 

b-pennut_viivi_brita_a_21032014.jpg

 

Sitten sain pentukuulumisia Kuopion seudulta Sirpalta. 8. Tyttö boheemi napittaja lootanimeltään, kotinimeltään Viivi ja viralliselta nimeltään Howlow Bohemian Rhapsody on kotiutunut hyvin. Kaverina on ihana neitolabbis Brita, tyttöset tulevat hyvin toimeen - pieni ja suuri - . Näyttää Viiviä kiinostavan kovasti Aino-aamutossukka... - Saisinkohan reijän aikaan tähän - tuumasi pieni tytön alku... Vaikka kaverukset ovat ihan eri kokoluokkaa on kaverukset tulleet hyvin toimeen, mukava pieni kaveri isommalle Brita-labbiksellekkin ilostuttajana uutena perheenjäsenenä on varmasti mieluista yllätys isolle kaverille ;) ihania molemmat. Kiitos Sirpa kuvasta ja kuulumisista! Ja mukavaa keväänjatkoa koko perheelle uusia saarilomakoitoksia odotellen;) Kannattaa varautua sitten venehommiin, jos neito lähtee metsille ulapalle uimaan niinkuin meidän perheen Selma-Seekkunaisella on tapana tehdä - syville isoille ulapoille metsille uidaan ;)

 

b-pennut_niilo_a_nukkumassa_soffalla_08032014.jpg

 

Elina lähetti mukavia kuulumisia Raahen seudulta Niilo-pojasta eli  Boy as Iron Man on mallikkaasti oppinut tekemään tarpeita todella hyvin jo ulos. Yhä vähemmän pissoja ja kakkoja tulee sisälle. Niilo selvästi ymmärtää, että ulos tarpeet tehdään. Tämä on Hieno juttu - kiitos ahkerien uloskäyttäjien. Eka kuvassa köllötelläänkin unten mailla. Kiitos Elina kuulumisista ja kuvista!

 

b-pennut_niilo_b_nukkumassa_soffalla_21032014.jpg

 

Yksinkin kotona ollaan hyvin pärjätty reippaasti ja kotiintulija on tervehditty iloisesti. Yleensä perheen pikkutyttönen on ekana kotona hoivaamassa hellimässä ja leikittämässä Niilon iloksi! Niilo lyö selälleen, häntä vispaa ja ilopissakin saattaa lirahtaa näkemisen riemusta! Tämäkin poika on ollut rohkea tutkimusretkillään kotonaan sisällä.  Eli melko rohkea pentue tuntuu tämä B-pentue olevan, mitään ei arastella ja ympäristöä tutkitaan innolla, hyvä  niin. Välillä Niilo laukkoo hurjana ja villinä saaden pentuhepulikohtauksia kotonaan ;) Mieluusti pojukka nukkuu myös aina jonkun vieressä esim. sohvalla tyytyväisenä köllötellen rapsutusten ja hoivan kera - Mikäpä tässä ollessa pehmoisessa ja ihmisen lämmössä, läheisyydessä ja turvassa - tuumaa pieni Niilo-napero. Ihana veitikka tämä poika on ja oli hyvä pentuseisoja loota-aikoinakin ja kauniskin vielä. Toisessakin kuvassa Niilo-poika unten mailla hartaan näköisenä  unessaan vähän eri kulmasta kuvattuna.

 

b-pennut_niilo_c_syomassa_21032014.jpg

 

ja kolmannessa kuvassa ollaankin sitten herkuttelemassa aterialla kupin ääressä keittiössä - ruoka maistuu hyvin. Mukavaa jatkoa koko perheelle pienen ja vikkelän Niilo-piipertäjän kanssa - ei käy aika pitkäksi pennun kanssa, aina riittää puhaa ja seurustelua seurattavaa ja tekemistä pennun kanssa.

Henna-emäntä kertoi myös puhelimitse 9. tytön Sylvi-Silverssonin kuulumisista, tybykän virallinen nimi on Howlow Born to Be Wild! Ihana Sylvi-tyttönen on ollut, varsinkin pikkuvauvelin kanssa, ymmärtää , että sievästi ollaan pienen kanssa - ei hypi eikä pompi pientä päin , vaikka vauvelikin on lähellä. Lenni-pojan kanssa on sitten leikitty railakkaammin, kun poika on jo isompi ja juostaaan ja kirmaillaa kahdelleen ja leikitään. Sylvi on käynyt ulkoilemassa, rokotuksellakin ja kaikki oli  sujunut hyvin. Mukavaa jatkoa Hennalle ja Mikolle uuden karkeakarvaisen mäyräkoiratyttö-Sylvin kanssa. Juteltiin Hennan kanssa pitkät pätkät harrastukseen ym. muuhun koiranpitoon liittyvistä asioista, tässä perheessä on varmasti koirallakin mukavat oltavat sen verran puuhaa ja toimintaa tulee mukavasti ilostuttamaan koko perheen arkea. Voimia remontin keskelle myös, - hiljaa hyvä tulee - niinkuin sanotaan ;)

 

Kommentoi kirjoitusta.

B-pentujen 7.tytön Hillan kotiuutisia ja ihania valokuvia, kiitos Marja hienoista kuvista!

Keskiviikko 12.3.2014 klo 19.53

 

b-pennut_12_vko_a_hilla_untenmailla_12032014.jpg

 

Saimme B-pentujen 7. tytön Hillan kotiuutiset ja Marja-emäntä lähetti runsaasti hienoja kuvia neidistä kotipuuhissaan, selvästi kameran käyttö on hallussa Marjalla - kiitos vielä kerran - , ihana on typykkä kuvissaan. 7. tytön eli Hillan virallinen nimi on Howlow Bomber, lootanimeltään tyttönen oli Kuperkeikka, kun ihan muutaman päivän ikäisenä oikestikkin pyöräytti kuperkeikan ;) Ikävä tuli otsakurttutyttöstä kovasti, ihana vikkelä ja utelias veijari, joka on joka paikaan aina tutkimusretkilleen lähdössä innokkaana. Tämä neiti on varsinainen sydäntenmurskaaja ja kukaan ei ole jäänyt kylmäksi kotona, tästä ihanuudesta ei voi olla pitämättä! Eka kuvassaan Hilla hartaassa unessa omassa kopassaan lutukan näköisenä syvässä pentumäyräkoiraunessaan pienine mäyräkoiranokkineen.

b-pennut_12_vko_b_hilla_ulkoilee_12032014.jpg

Toka kuvassa Hilla on mielipuuhassaan tutkailemassa ulkoilun merkeissä maastoa - Mitähän mielenkiintoista täältä löytyy - tuumasi pieni tomera Hilla-taapertaja ;)

 

b-pennut_12_vko_c_hilla_ulkoilee_lahempaa_kieliulkon12032014.jpg

Lähikuvaa Hillasta söpösti kieli ulkona tarkkailemassa ympäristöään tarkkaavaisena kevätauringon saattelemana.

 

b-pennut_12_vko_d_hilla_ulkoilee_paa_lahelt12032014.jpg

 

Ja vieläkin lähempää kuva Hillan päästä ja tarkkailemässä ympäristöään mäyggysilmä kovana...valppaana

 

b-pennut_12_vko_e_hilla_tutkii_maastoa12032014.jpg

 

- Ja miksiköhän tässä on näitä  vihreitä --- siis havuja - tuumasi Hilla-neitonen ja tukaili tarkemminkin havuilla suojattuja kasveja.

 

b-pennut_12_vko_f_hilla_bandalelunsa_ka_12032014.jpg

 

Tämä Banda-lelu näytää olevan todella mieluinen nappisilmä Hilla-tytölle, ihana mistähän tuollaisen löytäisi?

 

b-pennut_12_vko_g_hilla_rentona_kopassa_12032014.jpg

 

Välillä on kiva Hillastakin lepuuttaa pentukäpäliään, jotka näyttävät isohkoilta niin kuin aina pentuaikoina kasvun alkuvaiheessa - Tää on muuten mun oma paikka - tuumasi Hilla tärkeenä.

 

b-pennut_12_vko_h_hilla_reikkasee_12032014.jpg

 

Välillä on kiva panna leikiksi ja vähän riekkasta sekä peuhata, kun on mukava perheenjäsen leikittämässä - tässä Villikko-Hilla riekkasemassa. Kiitos Marja hienoista kuvista, mukavaa mäyräkoira-äitiys-lomanjatkoa pikku-neidin seikkailujen kanssa, kuin myös muullekkin perheelle terkut lähelle ja sinne kauas! Hilla nukkuu hyvin yöt ja ruoka maistuu!

Kommentoi kirjoitusta.

Howlow B-pentujen 6. tytön Essin ensimmäinen mökkireissu!

Tiistai 11.3.2014 klo 19.33

 

b-pennut_11_vko_09032014_a_essi_eka_krt_mokil.jpg

 

Saimme mukavia uutisia kaukaa etelä-Suomesta, Marjon ja Harrin mökkikausi on jo korkattuna 11 viikkoisen mäyräkoiratytön Essin kanssa iloisella mielellä! Essin virallinen nimi on Howlow Black Dog Led Zeppelinin Balck Dog biisin mukaan (Youtubista löytyy hyvä liveversio vuodelta 1973 HD hyvine taltioineen ja keikasta). Niimpä niin, mäyräkoiran voi ottaa mukaan mökillekkin nauttimaan luonnosta, pienen pienenä, vaikka kotonakin sitä luontoa ja metsää kotiipiiristä riittää.

 

B-pentujen Essi tyttönen oli viihtynyt hyvin eka kertaa mökillä, kaikki oli tutkittu tarkasti ja ulkoiltu oli ahkerasti luontoon tutustuen, maasto kun on kaikkia ihania uusia hajuja täynnä. -Aina kun löydän uuden aarteen maasta imiset tulevat viemään sen suustani... - tuumasi pieni tytönalku. Ulkona oltaisiin vaikka kuinka kauan, mutta välillä on hyvä pujahtaa sisälle lämmittelmään. Perheensä typykkä on hurmannut totaalisesti - ja lähipiirinsäkkin. Aamulla aamupalan jälkeen, tyttö on huomannut pääsevänsä pienelle pötköttelyhetkelle mieluusti Marjon ja Harrin paremmille pahnoille kaveriksi pötköttelemään nokkaunten kera. Eihän näitä mäyräkoiria voi mitenkään vastustaa - tuumasi Päivi-emäntä....jo tottunut mäyräkoiranukkujiin ja patjalaisiin vuosien takaa;) Eka kuvassa Essi mökillä sängyllä riekkasemassa innokkaana.

 

 b-pennut_11_vko_09032014_b_essi_eka_krt_mokil_lahelt.jpg

 

Ja Essi-tyttönen 11 vko lähempääkin kuvattuna ensimmäisellä mökkireissullaan. Varmasti oli Essistäkin mukavaa! Kesällä pääseekin sitten jo uimaan ja saunomaan! Kylläpä tytöllä on ihanat silmät, se huomattiin kyllä jo loota-aikoina Päivi-emännän luona, ihanuus on tämä typy.

 

 b-pennut_11_vko_09032014_c_essi_ekakrt_mokil_riekkasee.jpg

 

Essi riekkasemassa sängyllä....ja kauankohan pysyi tuolla...varmaan siirtyi jo pikaisesti uusia asiaoita tutkimaan, utelias ja virkeä neiti on. Siitäpä onkin hyvä metsille tutustua kaurismaastoihin vähitellen Harrin mukavan harrastuksen parissa! 

Kommentoi kirjoitusta.

B-pentujen yksi narttupentu myytävänä ja kotoutusuutisia!

Sunnuntai 9.3.2014 klo 17.52

b-pennut_09032014_a_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

Howlow B-pentujen narttu pentu on vielä myytävänä. Tässä  kuva ihanasta 5. tyttö Appelsiinista soffalla.

Tarkemmat tiedot sukusiitosprosentista ja sukukatokertoimesta 5. sukupolven ukaan, jalostuslinjoista, terveystiedoista ja pentueen yhdistelmästä karkeakarvainen uros kku "Oiva Karhunen" RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUT ja karkeakarvainen narttu kkn "Saimi" "Samettinen" HOWLOW ALWAYS ON THE RUN löydät linkistä B-pennut /Tulevat pentueet 2013.

 

b-pennut_09032014_b_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

 

Toinenkin kuva 5. Tyttö Appelsiinista soffalla.

 

b-pennut_09032014_c_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

 

Ja kolmaskin kuva soffalla

 

b-pennut_09032014_d5.tytto_appelsiini_harja_0803.jpg

 

ja reikkasemassa lakaisuharjan kimpussa ;) Ketträsti neiti osaa harjaosan ottaa haltuunsa, kuten muutkin tavarat, mitkä hoksaa lähiympäristöstään.

 

b-pennut_07032014_a_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

7. Tyttö Kuperkeikka lähti 7.3.2014 uuteen kotiinsa iloisten omistajiensa kanssa haluttuna ja toivottuna perheenjäsenenä. Kotinimeltään neiti on ihana Hilla Marja-äiskän keksimä nimi, ja Viralliselta nimeltään Hilla on Howlow Bomber  - Ihana kutsumanimi tytöllä tyggäsi Päivi-emäntä ! - .  Neiti oli kotiutunut hyvin uudeessa ympäristössä, ulkoiltiin heti ahkerana pihalla ja tutkittiin kotiympäristöä ja leikittiin, syötiinkin hyvin. Yönsä oli pienokainen nukkunut hyvin. Eka kuvassa tyttö luovutuspäivänä vielä kasvattajan hoivissa.

 

b-pennut_07032014_b_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

Kuulimme lisäuutisia pienen pienen "Hillan" tempauksista tänään sunnuntaina 9.3.2014. Neitin lempipuuhaa on pihapiirin tutkiminen ja leluilla leikkiminen. Kun neiti väsyy, tulee ikäväkin välillä, mutta hellällä hoivalla neiti jo vaipuu unten maille. Eli Hilla-tytölläkin on ollut vieroitusoireita, niinkuin myös 5. tyttö Appelsiinilla. Ei ole enää niitä "vampyyrikavereita" riekkasemassa rajussa leikissä. Tästä koirat kuitenkin hyvin kotoutuvat ja tottuvat pian uuteen kotiin. Radiosta oli tänään tullut musiikkia kotona ja pieni Hilla-mäyräkoiratyttönen oli hakenut soittajaa...missä ihmeessä se on? Tämä johtuu siitä, että Marko on soitellut pennuille kitaraa, niimpä Hillakin ajatteli, että  - Hö, missä se soittaja nyt viipyy, kun normaalisti on tuossa vieressä soittamassa... Viimeiset soinnut neiti sai kuulla iltapäivällä perjantaina Marko-isännän soittamana ;) myös Appelsiini oli mieluusti kaverina pienimuotoisessa konsertissa. Eli kyllä nämä mäygyt oppivat vaikka mitä pienestä pitäen ja oikeasti ovat musiikin ystäviä! Tässä toinenkin kuva Hillasta.

 

b-pennut_07032014_c_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

ja kolmaskin otos ihansta otsakurttu villikosta, B-pennusta 7.tytöstä Hillasta - Päivi-emännän korvanipukan nassuttajasta

 

b-pennut_07032014_d_7.tytto_vas_5.tytto_oika_mayggylelu.jpg

 

Vielä yhteiskuva Hillasta vasemmalla ja Appelsiinista oikealla leikin keskellä, keltaisen mäyräkoiralelunsa kera. Ihanuuksia molemmat ovat! Kylläpä tulikin Päivillä ikävä Kuperkeikkaa...ja kyynel taas vierähti kun tyttö lähti uuteen kotiin.

 

b-pennut_riska_metsa_tutustum_08032014_a.jpg

 

Lauantaina 8.3.2014 saimme kuulumisia karkeakarvaisesta Riska pojasta eli B-pentujen 3. Gultapojasta, viralliselta nimeltään Howlow Boy Heart of Gold Matilta ja Johannalta. Reippailun merkeissä oli aloiteltu mukava lauantaipäivän vietto - Riska-poju oli päässyt isoon metsään tutustumaan uuteen ympäristöön. Pojukka oli laukkonut 200 metriä ja nuuskutellut tutkaillut ympäristöään uteliaana, tästä se lähtee ympäristöön vähitellen pieninä palasina tutustuminen! Kotona oli sitten mukava käpertyä Johanna-emännän sylkkyyn pehmoisille mäyräkoiraunille. Oli mukava kuulla uutiset ja sain vielä puhelimeenkin kuvan Riskasta ulkoilemassa metsän siimeksesä. Ihana on tämäkin Riska-poika ja ikävä tuli kova, kun lähti ensimmäisenä lootasta omaan kotiin....

b-pennut_sylvi-sileri_linneavauva_06032014.jpg

 

Sitten saimmekin mukavan B-karkkaripentukuvan ja uutisia  B-pentujen 9. tytön Sylvi-Silverin Howlow Born to Be Wild (virallinen nimi) mamalta Hennalta. Sylvi oli 9. tyttö Silveri-lootanimeltään. Sylvi-mäyggypentu osaa olla kiltisti pienen puolivuotiaan Linnea-vauvan kanssa viltillä luontaisesti, pentu ei riekkase lasta päin, vaan ymmärtää, että  - pieni se toikin on - ollaampa varovasti - . Tässä Linnea-hymy-tyttövauveli ja Sylvi yhteiskuvassaan. Perheen pikkupoika-Lennin 2v.  kanssa on Syvi-karkkarimäygylläkin riittänyt enemmän toimintaa. Pienen pojan kanssa on hauska juosta kilpasilla ja liikettä piisaa molemmilla;)  

Kommentoi kirjoitusta.

Lämpimät onnittelut Kennel Grashboomille "Viivin" GRASHBOOM ALEXANDRAn karkeakarvaisen mäyräkoiranartun ROP:ista ja RYP4 sijoituksesta Enon Ryhmänäyttelyssä 9.3.2014!

Sunnuntai 9.3.2014 klo 16.28

viivi_grashboom_alexandraropryp3_kajaanikv11012014_b2.jpg

 

 Sain mukavia uutisia Tuijalta puhelimitse Enon ryhmänäyttelystä 9.3.2014! Karkeakarvaisissa mäyräkoirissa kilpaili tänään Grashboom Alexandra "Viivi" saaden arvostelevalta tuomarilta Harry Tastilta,  Suomi tulokseksi NUK1,SA, ERI, PN1, ja ROP eli rotunsa paras tittelin eli karkkareitten kaunein koira. Tämän jälkeen Viivi pääsi kilpailemaan sitten ryhmäkehään yhdistetyssä ryhmässä 4/6 eli kilpailijoita ROPpeja onkin sitten jo enemmän molemmista roduista FCI4 ja FCI6, kuin perinteisessä KV-näyttelyssä. Viivi sijoittui RYP4:seksi, sijoittuen 4. kauneimmaksi ryhmäkisassaan Onnittelut Lämpimät vielä kerran Tuija ja Arvi - turvallista jatkokotiajomatkaa teille - . Grashboom Alexandran eli Viivin isä on karkeakarvainen mäyräkoira, kku "Vili" Howlow All My Love, emä on karkeakarvainen mäyräkoiranarttu "Wilma" Olga .  Päivän sankari-Viiville olikin tiedossa jo parempaakin herkkua palkaksi hienosta onnistumisesta kotosalla! Päivä oli pitkä, mutta nuori neito 16 kk otti muutamat nokoset maman hellässä hoivissa sylkyssä kisa-alueella.  Tästä on hyvä jatkaa! Laitan päivitetyn tuoreemman valokuvan Viivistä, kun se on ehditty ottaaa!  Mahtava päivä! Onnea tuhannesti! Kuvassa Viivi on kotosalla Kajaani KV:n jälkeen tammikuussa v. 2014 pokaaliensa kera ;)

Kommentoi kirjoitusta.

Uusia Kuvia karkeakarvaiset mäyräkoiran B-pennut 7 viikkoa 1 pv

Keskiviikko 5.3.2014

b-pennut_7_vko_1_pv_h_vas_5t_8tyby_9tyt_6_tytto_06022014.jpg

 

Käy katsomassa uusimmat kuvat karkeakarvaiset mäyräkoiran pennut B-pennut 7 viikkoa 1 päivän ikäisinä kuvissaan linkista B-PENNUT 7.vko.

Kommentoi kirjoitusta.

B-pentujen uusien kotien kuulumisia ja kuvia!

Lauantai 1.3.2014 klo 20.33

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_a_riska_oma_peti_13022014.jpg

 

Karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut ovat lähteneet vähitellen uusiin koteihin. Pennut syntyivät 18.12.2013, neljä urosta ja viisi narttua. Mukavaa pentuaikaa kaikille perheille - Ensimmäisenä omaan kotiin lähti 3. Gultapoika viralliselta nimeltään Howlow Boy's Heart of Gold kotinimeltään Riska Matti-isännän ja Johanna-emännän iloksi. Matka sujui hyvin, eikä pienokainen edes itkenyt. Kotona syötiin heti hyvällä ruokahalulla ja pieni miehenalku Riska löysi heti oman petinsä vannan mihin oli Johanna ommellut mittatilaustyönä räätälöitynä omat ihanat pehmukkeet. Tässä makoillaan kotoisasti - Hei tää on muuten mun peti sitten - tuumasi pieni Riskapoika. Viiru-kissa oli katsastellut edempää uutta tulokasta, typykälle uuden tulokkaan saapuminen vaatii vähän totuttelua, mutta kissa ja koira ovat jo olleet aika lähellä 10 cm päässä. Uuteen koiranpentuun totuttelu vie kissaltakin hetken ennen kuin ollaan kavereita -kissat kun ovat tunnetusti melko älykkäitä - niimpä myös Viirukin - katotaan katotaan tuumasi Viiru ;) Lisäksi Viiru-tyttönen on ollut ainut silmäteränen kotona, joten uusi asia kun pieni koiranpentu tuli taloon. Viiru ja Riska ovat pötkötelletkin sittemmin ihan vierekkäin - silloin kun "pikku-vampyyri-Riskakin" on ollut väsynyt ja jo unten mailla , kun on jälkeenpäin puhelimessa juteltu Matin kanssa.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_b_riska_ystavanpaivatervhdys_14022014.jpg

 

Ystävänpäivänä 14.2.2014  saimme uuden tervehdyksen iloksemme, tässä Riska karkeakarvainen mäyräkoirapoika hartaassa mäyräkoiraunessaan ihanasti käpertyneenä! Kiitos ihanasta kuvasta Matti ja Johanna!

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_c_riska_potkottaa_22022014.jpg

 

Kolmannessa kuvassa Riska pötköttelee nappisilmät avoinna rentona pehmoisella tyynyllä, masukin on vielä ihanan pentu-pehmeä, kun poika on näin pieni, vasta 9 viikkoa ja 3 päivää. Pojukalla on ihanat pallerot merkkinä etutassuissan - niinkuin on monella B-pentueen muillakin pennuilla, ihan oma merkkinsä ;) Riskakin pääse mukavien harrastusten pariin niin Matin kun Johannankin kanssa. Ulkoiltu on ahkerasti ja ympäristöä on tutkittu uteliaana.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_a_essi_automatkalla_unes_15022014.jpg

 

Toisena lähtijänä oli 6. tyttö tumman sininen matta lootanimeltään "Rullaaja" ja viralliselta nimeltään Howlow Black Dog, kotinimeltään ihana Essi-tyttö. Essi oli itkenyt alkumatkasta, mutta rauhoittui hetken jälkeen tyynenä pitkän matkan tekoon. Tässä neiti-Essi unten mailla auton kyytissä 15.2.2014.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_b_essi_kotona_aarteen_ka_15022014.jpg

 

Kun kotiin saavuttiin pitkän ajon jälkeen, oli aarre yllättämässä neidin totaalisesti - mitähän tuolla on - tuumasi pieni Essi-tyttö ja riensi katsomaan jo lähtiessä jätettyä uutta leluaan ihanaa pehmoturjanaa. Ja leikkiä oli riittänyt, tyttöä odottavat hyvät kaurismaastot mukavan harrastuksen parissa isännän ja koiran iloksi - kuin myös emännän ja asiakkaiden sekä lähipiirinkin iloksi!!! Tässä perheessä on myös kokemusta mäyräkoirasta.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_c_essi_uni_babysitter_15022014.jpg

 

Perheen tytön lapsikin tuli käymään - niimpä aina liikkeessä oleva näppärä Essi-tyttö hoksasi heti mahtavan leposijan, ja kapusi babysitteriin loikoilemaan "vähän paremmille ergonomisille pahnoille" - ja sittemmin myös unten maille. Makoisat näyttävät unet olevan neidillä babysitterin lumoissa.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_d_essi_uni_babysitter_lahelt15022014.jpg

 

Lähempikin kuva Essi-typykästä unten mailla pienen pienenä mäyräkoirantytön alkuna, ihana on tämä touhukas, utelias tutkija. Aina menossa tutkimassa joka paikassa uteliaana.

 

 b-pennut_a_uuteen_kotiin_a_sylvi_unessa_babysitterissa_22022014.jpg

 

Kolmantena lähti 9. hopea tyttö lootanimeltään "Silveri" ja viralliselta nimeltään tyttönen on Howlow Born to Be Wild . Kotinimeltään ihana Sylvi, ---ihana nimi-- ;). Perheessä on pieni tyttövauva (ihanuus) puoli vuotta, joka oli myös hymy-neitinä hakemassa pentua , eikä peljännyt mäyräkoiranpentuja sitten ollenkaan. Perheen 2-vuotias poika oli mummilassa helässä hoivassa hakureissun ajan ;). Sylvikin löysi kotoisan paikan babysitteristä omassa kodissaan, - siinä täytyy olla mukava pötkötellä - kun osaa mennä nukkumaan - tämäkin tyttönen. Ja kyllähän mäygyt tietävät aina missä ne parhaat paikat ovat ..

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_b_sylvi_unessa_22022014.jpg

 

Tässä ihana pieni karkeakarvainen mäyräkoirantyttö unten mailla uudessa kodissaan hartaassa mäyggyunessa. Sylvi on mm. katsellut piirettyjä Paavo-Pesusientä Sanna-emännän sylkyssä, kun ihmislapset ovat olleet päiväunillaan. Rento mukava hetki maman kanssa sylissä sohvalla on ollut mieluisaa pikku-Sylvillekkin ;) ihana on tämä tybykkä. Ulkoiltu on pieniä lenkkejä tehty kotipihan lähellä uteliaana ja tutkittu ympäristöä uteliaana - hirveesti kiinostaa ;)  Tässäkin peheessä mäyräkoirarotu on tuttu ja mukavat monen moiset harrastukset odottavat metsillä ajossa ja kehissä. Haluttu ja toivottu Sylvi on, ja koko perheen ilostuttaja,  erityisesti vielä Mikko-isännälle tosi tärkeä tyttö! Tytöt ovat tunnetusti hyviä metsästäjiä - niinkuin on myös Sylvin mummo Undimoon Imsa-mamma.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_a_ossi_ja_hugo_01032014_unessa.jpg

 

Sitten lähti Päivi-emännä nappisilmä karkeakarvainen mäyräkoirapoika 2.vihreä matta "Loota-Oskari" (muistutti pienenä katseensa ja silmiensä vuoksi Päivin gummipoika-Oskaria, joka kyllä on jo aikuinen nuori mies..)  ja kotinimeltään mäyräkoirapoika on "OSSI" (Ozzyn - koiran virallisen nimensä Howlow Boy Mr Crowley vuoksi ;);) ;)). Ossia kotona hoivaa Viivi-tyttö, Anu-emäntä ja Arre-isäntä märäkoirakokemuksella. Ossi ikävöi puoli matkaa, mutta huomasi sitten, että ei tässä mitään hätää ole - auton kyytissähän tässä ollaan -. Kotonapa odottikin oikein mukava yllätys, nimittäin perheen ihana sileäkarvainen mäyräkoirapoika Hugo 3 v. - Ikioma kaveri siis - mahtavaa - tuumasi Ossi-napero. Ensin syötiin hyvin reissun päälle. Sileäkarvainen mäyräkoirapoika-Hugokin opetti heti Ossia - Et muuten tuu mun kupille - . Ja pieni poika ymmärsi heti koirakieltä - koira kun on. Saimi-mama, kun opetti myös 9 opetuslastansa erinäisin äänin. Yhteisistä vesikupeista lipiteltiin vettä ilman eripuraa ja leikkiäkin ja temmellystä, riekkasua on piisannut. Ulkona Ossi on ollut rohkea karkeakarvainen mäyräkoiranpentunen - hangilla on kirmailtu ja emäntä-Anu ja isäntä-Aarre ovat joutuneet turvautumaan suksiin hankien päällä. Koiria hanki kuitenkin kestää hyvin. Hugokin oli ohjaillut uutta Ossi-karkkarimäyggypentua lähipiirissä kirmailemassa - ja kaitsenutkin silmä kovana ja ohjaillut lähipiiriin, mikäli pojukka oli yrittänyt lähteä edemmäksi - Hyvä HUGO! - . Kylläpä mäyräkoirat ovatkin älykkäitä koiria - tuumasi Päivi-emäntä uutisen lukiessaan - älykäs sileäkarvainen mäyräkoirapoika Hugo on ja hyvä metsämies ka. Ihana kaksikko, nyt on seuraa toisista molemmille  ja metsiköt odottavat vielä pientä metsästäjää alkutaipaleelle vähitellen ympäristöön tutustuen. Mukavaa jatkoa koko perheelle mukavan Ossi-pojan kanssa! Tässä perheessä on myös kokemusta mäyräkoirista.

 

b-pennut_a_uuteen_kotiin_b_ossi_ja_hugo_01032014_leikkia.jpg

 

Tässä 2. poika "Ossi" riekkasee Hugon kanssa  - molemmat kitalaet levällään innostuksesta -, perheessä on sitä tuttua naisenergiaa - nimittäin perheen Anu-äitikin metsästää. HIENO HOMMA! tuumasi Päivi-emäntä! Piti udella tarkemminkin, miten oppii ampumaan.

 

b-pennut_7_vko_1_pv_ii_4.poika_ajuri_paalla_5tytto_appelsiini_alla_06022014.jpg

 

Sitten lähti Päivi-emännän kaunis poika silmäteränen 4. Pinkki-ajuripoika lootanimeltään, virallinen nimi on Howlow Born On The Bayou. Kotinimeltään pieni karkkaripoika on perinteikkästi  "Otto"  ja poika pääsi Veijon ja Sannan hellään hoivaan, hyvien harrastusten perään peurametsälle.  Kuvassa Otto on yläpuolella oleva pentu! Kiitos vielä kerran ihanista peuraherkkutuliaisista, kuin myös seudun esittelystä! Täyttyynee ajaa hurauttaa sinne kauas mahtaviin maisemiin vielä joku kerta täältä Pohjolasta, lomapaikkojakin varmasti löytyy - ihanaa seutua on. 4. Poika Otto-Pojukka on tykännyt kovasti loota-aikoina kurluttelusta ja sylkystä, rapsuttelusta ja hellästä hoivasta.  Odotettu ja toivottu poikamäyggy perheeseen on. Otto-poika kotinimeltään oli itkenyt matkalla kotiin alkumatkan, mutta jo pitkän matkan perästä oli kotona jo tyytyväisenä nukkunut yönsä ilman itkua uuteen totutellen ja ruokaakin oli syöty hyvin. Myös naapurin setäkin oli päässyt ihailemaan odotettua pentua ihan livenä ;) Mukava kun lähinaapurostokin on innoissaan aina tulokasta odotellessa ;)

 

b-pennut_7_vko_1_pv_jjj_4._poika_pinkki_ajuri_otto_06022014.jpg

 

Tämäkin pieni miehenalku pääsee tutustumaan metsän aarteisiin vähitellen Veijon ohjauksessa peuraan ja muuhun mukavaan ajoriistaan ihanissa maisemissa ja ympäristöissä. Lähipiirissä on myös ihmisiä, joiden avulla pääsee muuhunkin harrastukseen käsiksi, hyvä niin! Perheelle rotu on jo entuudestaan tuttu asia, joten kaikki mäyggykujeet tiedetään. Tässä Otto-poika pötköttelemässä lootassa tyytyväisenä.

 

b-pennut_uuteen_kotiin_a_viivi_potkottaa_nojatuolis_03032014.jpg

 

8. Tyttö Boheemi napittaja Päivi-emännän tirrittäjä lootan laidalta (Ensimmäisenä ja aivan todella pienenä tyttönä tämä ihana Boheemi neiti tiiraili pentuluukun suulta Päivi-emäntää ihanilla nappisilmillä ja Päivi oli heti ihan lovena tähän tybyyn ;)) viralliselta nimeltään Howlow Bohemian Rhapsody . Kotinimeltään karkeakarvainen mäyräkoiratyttö on "VIIVI" , lähti haluttuna odotettuna neitona uuteen kotiin Sirpan ja Jukan iloksi. Kotona odotti Labbistypy Brita 4 v. uutta matalajalkaista karkeakarvaista mäyräkoirapentua. Matka oli sujunut hyvin. Seuraavana päivänä koirat olivat jo aamusta pitäen tustumassa paremminkin toisiinsa. Viivi karkkaritypy pääseekin sitten saarten "kuningattareksi" yhdessä ihanan Briitan ka, tutkailemaan luontoa lähiympäristöä ja tapahtumia omille mökeilleen - tiirattavaa - ja vahtimista - tutkailemista -simmailua riittää isoille vesille Gamun kanssa - "Toppen" elämää - tuumaapi pieni mäyggytytön alku, kun tajuaa sen! Myös tässä perheessä on märäkoirat tuttu juttu, eli toivottu haluttu perheenjäsen pääsi ihanien omistajiensa pariin myös. Kuvassa Viivi-tyttönen pötköttelee nojatuolissa lämpimän lampaantajan suojissa ;)

 

b-pennut_uuteen_kotiin_b_viivi_potkot_lahelt_nojatuolis_03032014.jpg

 

Lähempikin otos "Viistä" pötköttelemässä uudessa kodissaan nojatuolin lumoissa - Nimi on annettu perheen suosikki sarjakuvan Viivi ja Vagner - mukaan! Kiitos Sirpa ihanasta kuvasta! Ja mukavia lomapäiviä uuden perheenjäsenen kanssa.

 

b-pennut_30012014_nimet_1._poika_b_06022014.jpg

 

1. poika kirkas kimalle Lootanimeltään Ironi ja viralliselta nimeltään Howlow Boy as Iron Man - ja kotinimeltään "Niilo" (nimi perintönä suvusta) pääsi myös perheeseen, missä on mäyräkoirakokemusta Elina-äidin ja Sami-iskän hoivaan. Perheen Maija-tyttönen 10 v. osasi heti helliä poikaa rapsutellen rinnasta, kun pieni mäyräkoiranpennualku makasi tytön jaloissa seljällään - kaikki hellyys ja hoiva otettiin heti mieluusti vastaan. Poika on haluttu ja toivottu perheenjäsen ja pääse erinäisten harrastusten pariin vähitellen - myös metsällekkin. Matka kotiin oli sujunut moitteetta ja Niilo ei ollut itkenyt ollenkaan, kotona olikin menossa tutkimusretkeily - et hei mitä täällä onkaan - . Ihana on tämä nappisilmänen, todella kaunis pää ja silmät, poika on myös hyvä seisomaan pienestä iästään huolimatta - luontaisesti. Niilolle oli käyty jo shoppaamassa uusia leluja ilostuttamaan pientä mäyräkoirapojan alkua! Mukavia lomapäiviä mukavan karkkaripojan kanssa koko perheelle! Kuvassa 1. poika Niilo "Loota-Ironi" pötköttelemässä vannassa.

Mukavaa pentuaikaa kaikille uusille perheille mukavien mäyräkoiranpentujen kanssa - ottakaa muistoiksi itselle kovasti valokuvia ja videota...aika kun rientää nopeasti, melkeimpä huomaamattomasti. (ainakin omasta mielestäni, harmittaa kun ei ole ehtinyt, tai  tajunnut ottaa enempää kaikista koiristamme riittävästi kuvamateriaalia, vaikka sitä kyllä kiitettävästi on taltioituna...kun olen kova ottamaan kuvia). Niitäpä onkin sitten mukava katsoa jälkikäteen ja muistella menneitä aikoja ;)

Kommentoi kirjoitusta.

Karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut ovat saaneet viralliset nimensä Oulussa 30.1.2014

Maanantai 17.2.2014 klo 0.18

 b-pennut_30012014_nimet_2._poika_d_06022014.jpg

 

Howlow B-pennut saivat viralliset nimensä 30.1.2014 eläinlääkäritarkastuksen ja mikrosirutuksen yhteydessä. Käy kurkkaamassa kuvat jokaisesta 9 pennusta ja nimet linkista B-pennut 6.vkoa. Pentuja myytävänä,  soita ja tiedustele lisää p. 050 4040 676.

Tarkemmat tiedot sukusiitosprosentista ja sukukatokertoimesta 5. sukupolven ukaan, jalostuslinjoista, terveystiedoista ja pentueen yhdistelmästä karkeakarvainen uros kku "Oiva Karhunen" RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUT ja karkeakarvainen narttu kkn "Saimi" "Samettinen" HOWLOW ALWAYS ON THE RUN löydät linkistä B-pennut /Tulevat pentueet 2013.

Kommentoi kirjoitusta.

Uusia kuvia B-pentujen elämäntaipaleella - eka konsertissa !

Sunnuntai 9.2.2014 klo 2.09

b-pennut_6vkoa_2pv_31012014_f_ota_soolo_uusiks_sano_5tyttoappels.jpg

Uudet päivitetyt kuvat B-pennut 6. vkoa katsottavissa. Mäyräkoiranpennut olivat myös tutustumassa musiikin maailmaan, kuunnellen uteliaana ensimmmäistä live-sähkökitara-konserttiaan. Niin kuin aina ..musiikki kiinnostaa!

 

Kommentoi kirjoitusta.

Karkeakarvaisten mäyräkoiranpentujen Howlow päivitettynä 23.1.2014

Tiistai 4.2.2014 klo 23.39

b-pennut_5vko_1_pv_23012014_gg_7.tytto.jpg

Käy katsomassa uusimmat kuvat Howlow B-pennut linkistä, B-pennut 5.vko

Jokaisesta naperosta otettiin omat kuvansa! Ihania olivat ja "Viggeliä" myös "ehkä" liikaakin välillä, virtaa tuntuu riittävän kaikkeen toimintaan näillä b-pennuilla.

Lisätty kuvia samaan linkkiin pentuilun merkeissä 5.2.2014 pj . Käy kurkkaamassa, vielä on vapaana B-pentueen pentuja soita ja tiedustele lisää, jos olet ostamassa karkeakarvaista mäyräkoiranpentua perheenjäseneksi omaan kotiisi!

 

 

Kommentoi kirjoitusta.

Howlow karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut 5 vkoa 3 päivää seisomakuvissaan 25.1.2014!

Sunnuntai 2.2.2014 klo 0.11

 

b-pennut_5vko_3pv_25012014_ii_9tytto_paa_edest.jpg

 

Pennut 5 viikkoa 3 päivää, käy kurkkaamassa uudet seisoma ja pääkuvat. Kuvassa 9. tyttö hopea lakka "Silveri" touhukas ja toimelias riistaverinen typykkä. Tässä linkki B-pennut 5.vko

Kommentoi kirjoitusta.

Lämpimät onnittelut Kennel Grashboomille "Viivin" GRASHBOOM ALEXANDRAn karkeakarvaisen mäyräkoiranartun ROP:ista ja RYP3 sijoituksesta Kajaani KV 11.1.2014!

Sunnuntai 26.1.2014 klo 18.06

viivi_grashboom_alexandraropryp3_kajaanikv11012014_b2.jpg

 

 

Sain Tuija ja Jarkko Pasaselta "Viivin" Grashboom Alexandrasta karkakarvaisesta mäyräkoiranartusta valokuvan (isä kku Howlow All My Love - emä kkn "Vilma" Olga)seisomassa pokaaliensa kera. Onnittelut vielä kerran hienosta menestyksestä Kajaanin KV:ssä 11.1.2014 RYP ja ROP3-sijoituksesta!

Kommentoi kirjoitusta.

Karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut 3 vkoa 6 pvää leikkipuuhissa Oulussa 14.1.2014

Lauantai 25.1.2014 klo 18.28

 

b-pennut_4vkoa_6pv_14012014_ii_9tytto.jpg

 

Howlowin Karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut leikkipuuhassa Oulussa 14.1.2014 3 viikon ja 6 päivän vanhoina! Käy kurkkaamassa kuvat linkista B-pennut 4.vkoa. Pentuja myytävänä, luovutus alkaen vko7/2014, soita ja tiedustele lisää.

Tarkemmat tiedot sukusiitosprosentista ja sukukatokertoimesta 5. sukupolven ukaan, jalostuslinjoista, terveystiedoista ja pentueen yhdistelmästä karkeakarvainen uros kku "Oiva Karhunen" RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUT ja karkeakarvainen narttu kkn "Saimi" "Samettinen" HOWLOW ALWAYS ON THE RUN löydät linkistä B-pennut /Tulevat pentueet 2013.

Kommentoi kirjoitusta.

Uusia kuvia karkeakarvaisista mäyräkoiranpennuista 3 viikoa ja 4 päivän vanhoina Oulussa 12.1.2014!

Tiistai 21.1.2014 klo 23.14

 

 b-pennut_3vkoa_4pv_12012014_o_paita.jpg

 

Uusia kuvia Howlowin karkeakarvaisista mäyräkoiranpennuista Oulussa 12.1.2014 3 viikon ja 4 päivän ikäisinä. Käy kurkkaamassa uudet kuvat linkista B-pennut 4 VKO. Mikäli olet hankkimassa uutta perheejäsentä, ota yhteyttä ja kysy lisää. Pentujen luovutus alkaen vko 7/2014. Tarkemmat tiedot yhdistelmästä, terveystiedot, sukusiitosprosentista ja sukukatokertoimesta 5. sukupolven mukaan löydät linkista B-pennut / Tulevat pentueet 2013.

 

Kommentoi kirjoitusta.

Lihansyöjät 2 viikkoa 6 päivää Oulussa eli pienet karkeakarvaiset mäyräkoiranpennut lihansyötnipuuhissa 7.1.2013!

Torstai 16.1.2014 klo 1.56

 

b-pennut_20_pv_07012014_g_6tytto_jliha.jpg

 

Koira on lihansyöjä, siispä Howlowin B-pennut pääsivät ensimmäistä kertaa maistamaan ihanaa herkkua 2 viikon ja 6 päivän iässä. Käy kurkkaamassa uudet lihansyöjäkuvat pitkänokista tästä linkistä B-pennut 3.vko ! Tässä kuvassa 6. tytölle matta sininen näyttääpi maistuvan tämä ihana lihainen herkku - erittäin hyvin! Saimi-mamma on uurtanut urheasti Super-Mammana 9 pienen opetuslapsensa kanssa hellästi huoltaen, hoitaen ja imettäen raskaassa maitolastissa. Sametille tehtiin tietysti omakin pullanen nautittavaksi. Mikäli olet hankkimassa karkeakarvaista mäyräkoiranpentua, ota yhteyttä puhelimitse ja kysy lisää!

Kommentoi kirjoitusta.

Howlowin karkeakarvaiset mäyräkoiran pennut 3. viikon elämäntaipaleella 2.1.2014 - käy katsomassa uudet pääkuvat!

Sunnuntai 12.1.2014 - Päivi Jaakkonenb-pennut_15_pv_02012014_bb_2poika_paa_sivult_haukotus.jpg

 

Howlowin karkeakarvaisten mäyräkoiranpentujen eli B-pentujen websivut 3. vkoa ollaan päivittämässä. 9 pentua, 4 urosta ja 5 narttua syntyivät 18.12.2013.  Käy katsomassa pentujen uusimmat kuvat B-pennut 3. vko -linkistä. Tässä kuvassa 2. poika vihreä matta omassa kuvaussessiossaan haukotusten kera. Karkeakarvaisia mäyräkoiranpentuja myytävänä, luovutus alkaen vko 7/2014. Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli olet hankkimassa itsellesi uutta karkekarvaista mäyräkoiranpentua!

Kommentoi kirjoitusta.

Lämpimät onnittelut Kennel Grashboomille "Viivin" GRASHBOOM ALEXANDRAn karkeakarvaisen mäyräkoiranartun ROP:ista ja RYP3 sijoituksesta Kajaani KV 11.1.2014!

Lauantai 11.1.2014 klo 19.01

 

viivi_grashboom_alexandraropryp3_kajaanikv11012014_b2.jpg

 

Sain mukavia uutisia Tuijalta puhelimitse Kajaani kansainvälisen koiranäyttelykilpailun tuloksista tänään 11.1.2014. Karkeakarvaisissa mäyräkoirissa kilpaili tänään 11.1.2014 Grashboom Alexandra "Viivi" saaden arvostelevalta tuomarilta Raija Tammelin, Suomi tulokseksi JUK1,SA, ERI, PN1, ja ROP eli rotunsa paras tittelin eli karkkareitten kaunein koira. Viivi ei voinut ottaa vastaan CACIBIA eli kansainvälistä sertiä, koska on junioriluokan koira. Kaikki mäyräkoirarodut 9 kappaletta kisaavat omansa rotunsa jälkeen vielä omassa ryhmäkilpailussaan FCI4 eli rotunsa parhaat ROPit. Viivi-typykkä sai loppukilpailun sijoituksena hienosti sijan 3. Vain neljä koiraa sijoitetaan ryhmäkilpailussa, hieno päivä ja mukavia onnistumisen uutisia. Lämpimät onnittelut ihanalle Viivi-mäygylle omistajalleen ja kasvattajalleen Tuija Pasaselle Kennel Grashboomiin ja tietysti Jarkolle, hyvänä handlerina ja aina tukijoukkona mukana! Mukava ihana uutinen päivän koitoksista! Onnea vielä kerran!!! Myöhemmin liitän mukaan kuvan päivän sankarista!

kajaani_04052013_vili_h_vili_pu1_sert_vsp_seisoo.jpg

Grashboom Alexandran eli Viivin isä karkeakarvainen mäyräkoira, kku on "Vili" Howlow All My Love, emä on karkeakarvainen mäyräkoiranarttu "Wilma" Olga . Vilikin oli mukana tänään kisaamaassa karkeakarvaisten mäyräkoiraurosten kanssa Kajaanin KV:ssä saaden hienosti tulokseksi ERI, SA, VASERT, PU2 eli Paras Uros 2. sija uroksista! Onnea Vilille myös päivän hienosta tuloksesta ja rapsulit tiestysti! Tässä Vilistä kuva aiemmasta onnistumisesta hienosti seisomassa . Tästä voit katsella lisää kuvia Vilin omilta websivuilta! Pojukka on aivan ihana luonteeltaan ja hyväluonteinen uros, mukava perheenjäsen!

Tässä vielä päivän kaikki tulokset mäyräkoirien osalta:

mäyräkoira, karkeakarvainen - Dachshund, Standard Wire-haired 32
Tuomari - Judge Tammelin Raija
ROP - BOB Grashboom Alexandra (Pasanen Tuija, Varpaisjärvi)
VSP - BOS Kylänpuolen Kerkko (Kuusikko Helena, Oulu)
CACIB uros - dog Kylänpuolen Kerkko (Kuusikko Helena, Oulu)
CACIB narttu - bitch Firesoul (Toivanen Kaisa & Hartikainen Riikka, Pajujärvi)
SERT - CC uros - dog Kylänpuolen Kerkko (Kuusikko Helena, Oulu)
SERT - CC narttu - bitch Grashboom Alexandra (Pasanen Tuija, Varpaisjärvi)
ROP - BOB kasvattaja - breeder Merkaleen's (Karvonen Leena & Karvonen Kauko)
ROP - BOB juniori - junior Grashboom Alexandra (Pasanen Tuija, Varpaisjärvi)

Kommentoi kirjoitusta.

Karkeakarvaisia mäyräkoiran pentuja myytävänä, uusia kuvia!

Maanantai 6.1.2014 klo 23.55 - Päivi Jaakkonen

b-pennut_10_pv_28122013_g_pieni_nukkuja.jpg

 

Uusia kuvia Howlowin karkeakarvaisista mäyräkoiran pennuista katsottavana linkissä B-pennut 2.vkoa! Pentujen luovutus alkaen vko 7 / 2014, ota yhteyttä ja tiedustele lisää pennuista.

 

Kommentoi kirjoitusta.

Uusia kuvia karkeakarvaisista mäyräkoiran pennuista 8 päivän ikäisenä 26.12.2013

Lauantai 4.1.2014 klo 1.28

b-pennut_8pv_26122013_j_paa_nukutaan_lahelt.jpg

 

Uusia kuvia Howlowin karkeakarvaisista mäyräkoiran pennuista katsottavana linkissä B-pennut 2.vkoa! Pentujen luovutus alkaen vko 7 / 2014.

Kommentoi kirjoitusta.

Rauhaisaa Joulunaikaa 2013 todellisille koiraihmisille läheltä ja kaukaa!

Tiistai 24.12.2013 klo 20.50

b-pennut_joulu_24112013_a_saimi_ja_pennut92.jpg

 

Karkeakarvainen mäyräkoiraSaimi-Samettinen toisin sanoen Supermamma ja 9 opetuslasta sekä palvelijat toivottavat Rauhaisaa Joulunaikaa 2013 Jouluaattona kaikille todellisille koiraihmisille läheltä ja kaukaa! LÄMPIMÄT KIITOKSEMME VIELÄ VIELÄ KERRAN!

Lisää pentukuvia B-pennut linkistä, klikkaa tästä!

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »