Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

B-pentujen kuulumisia 13 vkoa Huippumalli kuvassa!

Perjantai 21.3.2014 klo 20.58


 

b-pennut_riska_b_huippumallina_jumpperin_ka_19032014.jpg

 

Sain todella hyvät ohjeet uuden pentujumpperin tekoon B-pentujen 3. pojan Mammalta Johannalta. Riska-pojalle on neulottu jo kaksi jumpperia, ja poika kasvaa hurjaa vauhtia. Niimpä käsityökoti pidetään kiireisenä varmasti jatkossakin - kiitos Johannan hyvien käsityötaitojen! Päivi-emäntäkin alkoi jo neulomisen näillä Johanna hyvillä ohjeilla (ja jopa osaa tehdä jotakin...aikaa kun on kulunut kudontahommista melkoisesti) Kiitokset suuret Johanna hyvistä selkeistä ohjeista, silmukoitten ototkin ymmärisin tekstistä hyvin   ja tajusin miten ne otetaan. 5. Tyttö Appelsiinille eli kotoisasti Helmi-neidille  meillä  kotona 13 viikkoa on jupperin teko aloitettu, punaisesta 7-veljeslangasta. Löytyi varastosta vielä ikivanha Pablo-boyn pentuaikojen manttelitakkikin (se on aikoinaan väkeretty itse ja ommeltu), vähän entraten, mantteli on juuri passeli neidille ja lämmittää mukavasti pahimmat kevät-viimat tarvittaessa. Kuvassa ihana Riska-poika "Huippumallina" poseraa tottuneesti ja mallaa omaa neulettaan tyytyväisenä - samalla tietysti leikkien - .

 

b-pennut_riska_a_metsaretkella_19032014.jpg

 

Riska-poika kävi myös metsäretkellä, tässä pikku-pojan valokuva sylkystä ihanasta päästä lähempää otettuna, kaunis on pieni pojanalku Riska viralliselta nimeltaa Howlow Boy's Heart of Gold koko perheen ilostuttajana ja Viiru-kissan kaverina. Innokkaana tutkittiin lähimaastoa nuuskutellen. Pojukka pääsee myös pentukerhoilemaan muun rotuisten koiranpentujen kera, mistä poika tietysti nauttii!

 

b-pennut_viivi_brita_a_21032014.jpg

 

Sitten sain pentukuulumisia Kuopion seudulta Sirpalta. 8. Tyttö boheemi napittaja lootanimeltään, kotinimeltään Viivi ja viralliselta nimeltään Howlow Bohemian Rhapsody on kotiutunut hyvin. Kaverina on ihana neitolabbis Brita, tyttöset tulevat hyvin toimeen - pieni ja suuri - . Näyttää Viiviä kiinostavan kovasti Aino-aamutossukka... - Saisinkohan reijän aikaan tähän - tuumasi pieni tytön alku... Vaikka kaverukset ovat ihan eri kokoluokkaa on kaverukset tulleet hyvin toimeen, mukava pieni kaveri isommalle Brita-labbiksellekkin ilostuttajana uutena perheenjäsenenä on varmasti mieluista yllätys isolle kaverille ;) ihania molemmat. Kiitos Sirpa kuvasta ja kuulumisista! Ja mukavaa keväänjatkoa koko perheelle uusia saarilomakoitoksia odotellen;) Kannattaa varautua sitten venehommiin, jos neito lähtee metsille ulapalle uimaan niinkuin meidän perheen Selma-Seekkunaisella on tapana tehdä - syville isoille ulapoille metsille uidaan ;)

 

b-pennut_niilo_a_nukkumassa_soffalla_08032014.jpg

 

Elina lähetti mukavia kuulumisia Raahen seudulta Niilo-pojasta eli  Boy as Iron Man on mallikkaasti oppinut tekemään tarpeita todella hyvin jo ulos. Yhä vähemmän pissoja ja kakkoja tulee sisälle. Niilo selvästi ymmärtää, että ulos tarpeet tehdään. Tämä on Hieno juttu - kiitos ahkerien uloskäyttäjien. Eka kuvassa köllötelläänkin unten mailla. Kiitos Elina kuulumisista ja kuvista!

 

b-pennut_niilo_b_nukkumassa_soffalla_21032014.jpg

 

Yksinkin kotona ollaan hyvin pärjätty reippaasti ja kotiintulija on tervehditty iloisesti. Yleensä perheen pikkutyttönen on ekana kotona hoivaamassa hellimässä ja leikittämässä Niilon iloksi! Niilo lyö selälleen, häntä vispaa ja ilopissakin saattaa lirahtaa näkemisen riemusta! Tämäkin poika on ollut rohkea tutkimusretkillään kotonaan sisällä.  Eli melko rohkea pentue tuntuu tämä B-pentue olevan, mitään ei arastella ja ympäristöä tutkitaan innolla, hyvä  niin. Välillä Niilo laukkoo hurjana ja villinä saaden pentuhepulikohtauksia kotonaan ;) Mieluusti pojukka nukkuu myös aina jonkun vieressä esim. sohvalla tyytyväisenä köllötellen rapsutusten ja hoivan kera - Mikäpä tässä ollessa pehmoisessa ja ihmisen lämmössä, läheisyydessä ja turvassa - tuumaa pieni Niilo-napero. Ihana veitikka tämä poika on ja oli hyvä pentuseisoja loota-aikoinakin ja kauniskin vielä. Toisessakin kuvassa Niilo-poika unten mailla hartaan näköisenä  unessaan vähän eri kulmasta kuvattuna.

 

b-pennut_niilo_c_syomassa_21032014.jpg

 

ja kolmannessa kuvassa ollaankin sitten herkuttelemassa aterialla kupin ääressä keittiössä - ruoka maistuu hyvin. Mukavaa jatkoa koko perheelle pienen ja vikkelän Niilo-piipertäjän kanssa - ei käy aika pitkäksi pennun kanssa, aina riittää puhaa ja seurustelua seurattavaa ja tekemistä pennun kanssa.

Henna-emäntä kertoi myös puhelimitse 9. tytön Sylvi-Silverssonin kuulumisista, tybykän virallinen nimi on Howlow Born to Be Wild! Ihana Sylvi-tyttönen on ollut, varsinkin pikkuvauvelin kanssa, ymmärtää , että sievästi ollaan pienen kanssa - ei hypi eikä pompi pientä päin , vaikka vauvelikin on lähellä. Lenni-pojan kanssa on sitten leikitty railakkaammin, kun poika on jo isompi ja juostaaan ja kirmaillaa kahdelleen ja leikitään. Sylvi on käynyt ulkoilemassa, rokotuksellakin ja kaikki oli  sujunut hyvin. Mukavaa jatkoa Hennalle ja Mikolle uuden karkeakarvaisen mäyräkoiratyttö-Sylvin kanssa. Juteltiin Hennan kanssa pitkät pätkät harrastukseen ym. muuhun koiranpitoon liittyvistä asioista, tässä perheessä on varmasti koirallakin mukavat oltavat sen verran puuhaa ja toimintaa tulee mukavasti ilostuttamaan koko perheen arkea. Voimia remontin keskelle myös, - hiljaa hyvä tulee - niinkuin sanotaan ;)

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini