Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

B-pentujen 2. pojan vihreä matta "OSSIN" "Ozzyn" kuulumisia ja tempauksia!

Tiistai 25.3.2014 klo 19.49


 

b-pennut_ossi_a_pallon_ka_22032014.jpg

 

Saimme mukavia uutisia Howlow B-pentujen 2. pojasta kutsumanimeltään "Ossi" "Ozzy", virralliselta nimeltään Howlow Boy Mr Crowley. Poika on ahkerana ja rohkeana tutustunut lähiympäristöön ja mukavan näköinen jo kasvanutkin päivin kummipoikaa muistuttanut Ossi on. Ihanuus. 2. poika oli aina tervehtimässä ensimmäisenä, kun kerran palkitsin siitä. Sen jälkeen heti pienen pienenä poika tuli aina yhtä innokkaana häntä vippasten Päiviä tervehtimään - aina yhtä iloisena - , jotenkin pojukka oli huvittavakin, kun huomasi, että - Hämpä nyt osaakin tervehtiä aivan Mahtavasti - Ihana veijari tämä poika oli loota-aikoinaan, aina tutkimassa ja nuuskimassa ympäristöä ahkerana. Sekä myös sittemmin paremmille patjoille tottuneena - sitekeänä vinkujana, sai monasti yöpyä Päivi-emännän sykkeellää koko ihanan yön, kun joku toinenkin pentu oli kaverina. Sepä vasta mahtavaa olikin! Kovat pentu-villeillyt sekä hepulit saatiin hurjasti laukaten, kun huomattiin, että nyt päästiinkiin erikoispalvelujen piiriin... Eka kuvassa poika söpönä pallonsa kera. Kiitos Anu hienoista kuvista ja kuulumisista! En kyllä tiedä kuka kuvat, ehkä varmaan Viivi on ottanut osan kuvista tottuneena kuvausharrastajana ! Laitoin tekijänoikeusmerkit kuitenkin sinulle, kun en tiennyt! Ihania kuvia! Terkut Aarelle ja Viiville ja tietysti Hugo-Boylle sekä Ossi-pennulle ja mukavaa keväänjatkoa mukavien kotihommien ja ulkoilun merkeissä koko klaanille. Jänskä juttu, että 8. tyttö Boheemi Napittaja sai kotinimkseen perheessään Kuopion seudulla myös "Viivin" eli kaimakin löytyy nyt B-pentujen koiraistakin Ossi-pojan perheen omalle ihmis-tyttö-Viiville ;)

 

b-pennut_ossi_b_viltin_jyrrays_22032014.jpg

 

Toka kuvassa 2. poika Ossi koklaa vähän viltin reunaa --- ja jaksaa myös poseerata vakuuttavan näköisenä - tottakait, kunnon miehet sen tekee - tuumasi Ossi-poika!

 

b-pennut_ossi_c_terassilla_22032014.jpg

 

Ossi tähyilemässä terassilla tarkan ja valppaan näköisenä.

 

b-pennut_ossi_d_tutkii_maastoa_22032014.jpg

 

Välillä on pakko jo tutkia nokka tiiviisti maassa - Josko tästä jonkun hajun saisi, olisko kukaan elävä olento käynyt pihalla - eli siis riista - tuumasi Ossi-poika ympäristöään tutkien nokka kovana maata myöten.

 

b-pennut_ossi_f_hugon_ka_metsassa_22032014.jpg

 

Tässäkin nuuskitaan perheen sileäkarvaisen mäyräkoiran eli metsämies-Hugon kanssa metsän siimeksessä kauniissa keväisessä auringonpaisteessa. Hugo on hyvin ajanut tänäkin syksynä/talvena taas jänistä, muutakin riistaa on saatu haaviin - HYVÄ HUGO -! Hugo on hyvä opastaja ja ohjaaja Ossille tulevia koitoksia metsälläkin ajatellen. Ja superhyvä paimentaja, jos pentu tohkeissaan yrittää lähteä liian kauaksi isommille metille ...Marko ja Päivi tykkäävät erityisesti sileäkarvaisista mäyräkoirista, olihan Marko-isännällä jo pienen pienenä poikana leikkikaverina ihana Joula-mäyggy 1960-luvulla, joka näkyy kuvassa heti etusivulla. Joula ei ollutkaan ihan tyhmä sileäkarvainen mäyggy, vaan älykäs taitava mäyräkoira ja hyvä teeskentelijä - Joula varasti naapureitten sakemanneilta isännän Lihakunnalta tuodut luutkin pihasta, aarteet pantiin visuun talteen kotiin tullessa. Joula osasi avata myös ovet ja kerjätä "nälissään" ateriat naapurin rouvalta...että nälissään minua pitävät raukkaa...  jne....tempauksia riitti tuolle mäygylle. Ihana persoona Joula oli!

 

b-pennut_ossi_e_liikkeessa_pihal_22032014.jpg

 

Ossi ravailee liikkeessä pentuna hangella keskittyneen näköisenä.  

 

b-pennut_ossi_g_tutkimas_maastoa_22032014.jpg

 

Tässä Ossi-poika tähyilee jo edemmäksi ja tutkailee kiinnostuneena ja rohkeana ympäristöään - Mihinkähän päin lähtis tästä - tuumasi pieni karkeakarvainen mäyräkoiranalku Ossi. Hyvä Ossi-Boy!

 

b-pennut_ossi_h_unessa_kieli_ulkona_soffal_22032014.jpg

 

Mukavan ulkoilulenkin päätteeksi on hyvä ottaa kuiteskin ne ihanan karkeakarvaiset poika-pentu unoset - Tässä Ossilla herttaisesti vielä pentu-kieli kulkona, kun uni on jo melkein käsillä, makustellaan suuta ennen nukkumishetkeä tyytyväisenä. Ihana pötkähtää välillä unten maille - ajatteli Ossi vaipuen syvään uneen. Kotona WC:ssä oli vahingossa painanut roskapöntön kannen aukaisija-nuppia, ja kansihan aukeni levälleen. Tätä oli haukuttu ja ihmetelty - mikä ihme juttu tämä on - oli Ossikin tuumannut. Sittemmin pojukka haukkuu aina roskapöntölle, kun menee WC:hen ;) Emännän aamutossujen kantapään alue oli myös näyttänyt "melgo tiukalta", siispä vähän levennyshommaan ja nyt ovat tossulit väljemmät myös Anu-emännänkin käyttää...

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini