Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

B-pentujen Pentukuulumisia 8.tyttö Viiviltä ja 3. poika Riskalta

Sunnuntai 4.5.2014 klo 17.22


 

viivi_8._tytto_huhtikuu_2014_kotona.jpg

 

Kovasti ovat pienokaiset kasvaneet, ja hampaatkin irotoamassa! Saimme mukavia kuvia ja kuulumisia Howlow B-pentujen kodeista 8.tyttö Boheemilta Viiviltä ja emännältä sekä myös 3.poika Riskalta Matilta ja Johannalta. Kiitos kovasti kuulumisista ja mukavaa pentuaikaa koiran kanssa.  Eka kuvassa kodissaan Viivi Kuopiosta oman tutun ja turvallisen Labbiskamunsa kera unihetkessään. Tseppiä Sirpalle Arkeen ja mukavia mökkeilykelejä saarimökille, sielläpä sitä saakin olla sitten tarkkana pienen kanssa.

Meillä ollut vähän remonttihommia ja websivujen päivitys ym. jäänytkin vähemmälle (:... Meillä kotona tämä vikkelä 5. tyttö viettää päivänsä leikin parissa Imsa-mummi ja Selma-seekkunainen kilpailevat kumpi saa leikkiä Helmin eli Appelsiinin kanssa, tyttöset telmivät tuntiakausia keskenään, kunnes tulee väsy ja on aika ottaa nokoset. Myös Jössi-jöpe jörrykkä on ollut kiinnostunut leikin tiimellyksestä komeemman haukun kera Helmin  = eli Appelsiinkin kanssa, siihen se yleensä menee ja Helmi käperytyy maaten, kun on muka vähä järkyttynyt pikku-haukusta, kohta jo kuitenkin hyökkää leikkin Jöpen kanssa täysillä taas uudelleen ja uudelleen. Neiti-Helmi 4 kuukautta on kyl rohkeakin ja hypää kaulaan ja kurkkuun taistoasennossa milloin soffalta ja tuolilta yleensä innokkaimpia tyttöjä kohden. Pablo on ollut patterina lämmittämässä nukkumahetkissä ja muutekin hyvänä Lähi-iskänä....;) Eli lauma tulee hyvin toimeen, yllättävänkin hyvin. ´Helmi 4 kk-on ottanut jo hajuja metsässä ja on innokas metsä tutkiskelija, innokkaana lennkeilemään!

Helmiltä irtosi pe nyt 2.5.2014  talteen yksi takahammas, vaikka kalasteltu on maitohampaita. To oli oikea yläleuna kulmurikin jo lähtenyt. Nyt lauantain aikana oli hävinnyt jo lonksuvat vasen yläkulmuri ja alhaalta moelmmat kulmurit, eli rautahampaita tulossa, suu on ollu turvonnut ja kipeän oloinen. Papanoita onki turvotettu, jotta syöminen helpompaakin, eilen söin naudan kuivattua mahaa mutta piti sekin palastella....Näytti niin vaikelta otteen ottamminen, kun hampaat vaihdossa.

 

riska_huhtikuu_2014_lelut.jpg

 

Toisessa kuvassa Riska Matin ja Johannan silmäteränen! Ihanuus siis! Kohta on Riskallakin jo kylvöhommat edessä isännän kanssa traktorin kyydissä ;) Mukavaa Keväänjatkoa sinne kauniisiin maaseutumaisemiin Riskan kanssa, ja Viiru-kissallekkin hälsaukset ja kisu-silitykset!

Kuvassa Riska-poika on käynyt juuri metsälenkillä. Koira pysyy hyvin irti metsässä  ja tulee luokse kutsusta metsälenkilläkin! Hyvä niin. Matti, Johanna Ja Riska olivat käyneet myös auto-matkalla pidemmän reissun Riskan kanssa ja poika oli hyvin sopeutunut boxissa oloon autossa ja automatkaan. Tästä se pienen miehen reissausalku lähtee! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini