Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

B-pentujen yksi narttupentu myytävänä ja kotoutusuutisia!

Sunnuntai 9.3.2014 klo 17.52


b-pennut_09032014_a_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

Howlow B-pentujen narttu pentu on vielä myytävänä. Tässä  kuva ihanasta 5. tyttö Appelsiinista soffalla.

Tarkemmat tiedot sukusiitosprosentista ja sukukatokertoimesta 5. sukupolven ukaan, jalostuslinjoista, terveystiedoista ja pentueen yhdistelmästä karkeakarvainen uros kku "Oiva Karhunen" RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUT ja karkeakarvainen narttu kkn "Saimi" "Samettinen" HOWLOW ALWAYS ON THE RUN löydät linkistä B-pennut /Tulevat pentueet 2013.

 

b-pennut_09032014_b_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

 

Toinenkin kuva 5. Tyttö Appelsiinista soffalla.

 

b-pennut_09032014_c_5.tytto_appelsiini_pa_sofa.jpg

 

Ja kolmaskin kuva soffalla

 

b-pennut_09032014_d5.tytto_appelsiini_harja_0803.jpg

 

ja reikkasemassa lakaisuharjan kimpussa ;) Ketträsti neiti osaa harjaosan ottaa haltuunsa, kuten muutkin tavarat, mitkä hoksaa lähiympäristöstään.

 

b-pennut_07032014_a_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

7. Tyttö Kuperkeikka lähti 7.3.2014 uuteen kotiinsa iloisten omistajiensa kanssa haluttuna ja toivottuna perheenjäsenenä. Kotinimeltään neiti on ihana Hilla Marja-äiskän keksimä nimi, ja Viralliselta nimeltään Hilla on Howlow Bomber  - Ihana kutsumanimi tytöllä tyggäsi Päivi-emäntä ! - .  Neiti oli kotiutunut hyvin uudeessa ympäristössä, ulkoiltiin heti ahkerana pihalla ja tutkittiin kotiympäristöä ja leikittiin, syötiinkin hyvin. Yönsä oli pienokainen nukkunut hyvin. Eka kuvassa tyttö luovutuspäivänä vielä kasvattajan hoivissa.

 

b-pennut_07032014_b_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

Kuulimme lisäuutisia pienen pienen "Hillan" tempauksista tänään sunnuntaina 9.3.2014. Neitin lempipuuhaa on pihapiirin tutkiminen ja leluilla leikkiminen. Kun neiti väsyy, tulee ikäväkin välillä, mutta hellällä hoivalla neiti jo vaipuu unten maille. Eli Hilla-tytölläkin on ollut vieroitusoireita, niinkuin myös 5. tyttö Appelsiinilla. Ei ole enää niitä "vampyyrikavereita" riekkasemassa rajussa leikissä. Tästä koirat kuitenkin hyvin kotoutuvat ja tottuvat pian uuteen kotiin. Radiosta oli tänään tullut musiikkia kotona ja pieni Hilla-mäyräkoiratyttönen oli hakenut soittajaa...missä ihmeessä se on? Tämä johtuu siitä, että Marko on soitellut pennuille kitaraa, niimpä Hillakin ajatteli, että  - Hö, missä se soittaja nyt viipyy, kun normaalisti on tuossa vieressä soittamassa... Viimeiset soinnut neiti sai kuulla iltapäivällä perjantaina Marko-isännän soittamana ;) myös Appelsiini oli mieluusti kaverina pienimuotoisessa konsertissa. Eli kyllä nämä mäygyt oppivat vaikka mitä pienestä pitäen ja oikeasti ovat musiikin ystäviä! Tässä toinenkin kuva Hillasta.

 

b-pennut_07032014_c_7.tytto_kuperkeikka_hilla.jpg

 

ja kolmaskin otos ihansta otsakurttu villikosta, B-pennusta 7.tytöstä Hillasta - Päivi-emännän korvanipukan nassuttajasta

 

b-pennut_07032014_d_7.tytto_vas_5.tytto_oika_mayggylelu.jpg

 

Vielä yhteiskuva Hillasta vasemmalla ja Appelsiinista oikealla leikin keskellä, keltaisen mäyräkoiralelunsa kera. Ihanuuksia molemmat ovat! Kylläpä tulikin Päivillä ikävä Kuperkeikkaa...ja kyynel taas vierähti kun tyttö lähti uuteen kotiin.

 

b-pennut_riska_metsa_tutustum_08032014_a.jpg

 

Lauantaina 8.3.2014 saimme kuulumisia karkeakarvaisesta Riska pojasta eli B-pentujen 3. Gultapojasta, viralliselta nimeltään Howlow Boy Heart of Gold Matilta ja Johannalta. Reippailun merkeissä oli aloiteltu mukava lauantaipäivän vietto - Riska-poju oli päässyt isoon metsään tutustumaan uuteen ympäristöön. Pojukka oli laukkonut 200 metriä ja nuuskutellut tutkaillut ympäristöään uteliaana, tästä se lähtee ympäristöön vähitellen pieninä palasina tutustuminen! Kotona oli sitten mukava käpertyä Johanna-emännän sylkkyyn pehmoisille mäyräkoiraunille. Oli mukava kuulla uutiset ja sain vielä puhelimeenkin kuvan Riskasta ulkoilemassa metsän siimeksesä. Ihana on tämäkin Riska-poika ja ikävä tuli kova, kun lähti ensimmäisenä lootasta omaan kotiin....

b-pennut_sylvi-sileri_linneavauva_06032014.jpg

 

Sitten saimmekin mukavan B-karkkaripentukuvan ja uutisia  B-pentujen 9. tytön Sylvi-Silverin Howlow Born to Be Wild (virallinen nimi) mamalta Hennalta. Sylvi oli 9. tyttö Silveri-lootanimeltään. Sylvi-mäyggypentu osaa olla kiltisti pienen puolivuotiaan Linnea-vauvan kanssa viltillä luontaisesti, pentu ei riekkase lasta päin, vaan ymmärtää, että  - pieni se toikin on - ollaampa varovasti - . Tässä Linnea-hymy-tyttövauveli ja Sylvi yhteiskuvassaan. Perheen pikkupoika-Lennin 2v.  kanssa on Syvi-karkkarimäygylläkin riittänyt enemmän toimintaa. Pienen pojan kanssa on hauska juosta kilpasilla ja liikettä piisaa molemmilla;)  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini