Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow B-pentujen 6. tytön Essin ensimmäinen mökkireissu!

Tiistai 11.3.2014 klo 19.33


 

b-pennut_11_vko_09032014_a_essi_eka_krt_mokil.jpg

 

Saimme mukavia uutisia kaukaa etelä-Suomesta, Marjon ja Harrin mökkikausi on jo korkattuna 11 viikkoisen mäyräkoiratytön Essin kanssa iloisella mielellä! Essin virallinen nimi on Howlow Black Dog Led Zeppelinin Balck Dog biisin mukaan (Youtubista löytyy hyvä liveversio vuodelta 1973 HD hyvine taltioineen ja keikasta). Niimpä niin, mäyräkoiran voi ottaa mukaan mökillekkin nauttimaan luonnosta, pienen pienenä, vaikka kotonakin sitä luontoa ja metsää kotiipiiristä riittää.

 

B-pentujen Essi tyttönen oli viihtynyt hyvin eka kertaa mökillä, kaikki oli tutkittu tarkasti ja ulkoiltu oli ahkerasti luontoon tutustuen, maasto kun on kaikkia ihania uusia hajuja täynnä. -Aina kun löydän uuden aarteen maasta imiset tulevat viemään sen suustani... - tuumasi pieni tytönalku. Ulkona oltaisiin vaikka kuinka kauan, mutta välillä on hyvä pujahtaa sisälle lämmittelmään. Perheensä typykkä on hurmannut totaalisesti - ja lähipiirinsäkkin. Aamulla aamupalan jälkeen, tyttö on huomannut pääsevänsä pienelle pötköttelyhetkelle mieluusti Marjon ja Harrin paremmille pahnoille kaveriksi pötköttelemään nokkaunten kera. Eihän näitä mäyräkoiria voi mitenkään vastustaa - tuumasi Päivi-emäntä....jo tottunut mäyräkoiranukkujiin ja patjalaisiin vuosien takaa;) Eka kuvassa Essi mökillä sängyllä riekkasemassa innokkaana.

 

 b-pennut_11_vko_09032014_b_essi_eka_krt_mokil_lahelt.jpg

 

Ja Essi-tyttönen 11 vko lähempääkin kuvattuna ensimmäisellä mökkireissullaan. Varmasti oli Essistäkin mukavaa! Kesällä pääseekin sitten jo uimaan ja saunomaan! Kylläpä tytöllä on ihanat silmät, se huomattiin kyllä jo loota-aikoina Päivi-emännän luona, ihanuus on tämä typy.

 

 b-pennut_11_vko_09032014_c_essi_ekakrt_mokil_riekkasee.jpg

 

Essi riekkasemassa sängyllä....ja kauankohan pysyi tuolla...varmaan siirtyi jo pikaisesti uusia asiaoita tutkimaan, utelias ja virkeä neiti on. Siitäpä onkin hyvä metsille tutustua kaurismaastoihin vähitellen Harrin mukavan harrastuksen parissa! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini