Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Karkeakarvaisen mäyräkoiran pentuja tulossa Saimille ja Oivalle joulukuussa 2013!

Lauantai 16.11.2013


Kennel Howlowille on tulossa pentuja joulukuussa 2013. Tarkemmat tiedustelut pentueesta ja pennuista mieluiten puhelimitse.

Yhdistelmän isä kku on "Oiva", "Karhunen" ja "Oiva Karhunen" RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUT, omistaja on kennel Arvocas Suomessa. Tässä linkki kennel Arvocasin websivuille, käy kurkkaamassa Ullan karkeakarvaisia mäyräkoiraihanuuksia!

Yhdistelmän emä on kkn "Saimi", "Samettinen" HOWLOW ALWAYS ON THE RUN, omistaja on kennel Howlow. Saimista löytyy runsaasti kuvia Howlow kennelin websivujen Blogista/tuoreimmat uutiset sekä tietysti Saimin omilta websivuilta.

Saimi-Samettisesta kkn Howlow Always on the Run löydät lisää kuvia PENTUJA -linkin alta useiden viikkojen ajalta. Tarkennukseksi se, että Saimi on 3. tyttö. Seurasin pentuja syntymästä asti, ja jokainen yksilö on merkitty omalla numerolla, myöhemmin sitten omilla pentulaatikkonimilläänkin. Koska pennut oli merkattu heti ensihenkäyksen jälkeen, oli myöhemmin helppo seurata kunkin pennun puuhia matkan varrella. Tästä oli hyötyä minullekkin kasvattajana! Suosittelen tarkkaa seurantaa. Mukavia lutuisia pennunkatseluhetkiä, ihania ovat! Ja kiitos kovasti palautteesta sinne etelä-Suomeen!

 

Tässä linkki yhdistelmästä Suomen Kennlliiton jalostustietojärjestelmästä. Saat heti tarkemmat tiedot sukusiitosprosentista ja jalostuslinjoista. Kiireisestä päivästä johtuen, en enempää uutisia ja kuvia ehdi laittaa ultrareissusta enkä koirista! Tulollaan on ihan oma ylälinkki ko. yhdistelmästä ajan kanssa!

Tarkemmat tiedot yhdistelmät löydät uudesta ylälinkistä B-pennut. Uusia kuvia Oiva-uroksesta ja Saimista. Käy kurkkaamassa.

 

a_oiva_paa_lahelta.jpg

 

Tässä ihana sydämenmurskaajan katse, eli "Oiva" katsoo kauniilla silmillä kohti kameraa.

 

b_oiva_seisoo_keakuu_2013.jpg

 

Toisessa kuvassa "Oiva-Karhunen" seisoo hienosti ihanan kiven päällä uljaana ja ryhdikkäänä.

 nato_howlow_n__310712_saimi_valpaana_tarkkailee_lahelt.jpg

 

 

Saimista lähikuvaa päästä ja kauniista naisellisesta mäyräkoirakauneudesta nurmikolla pötkötellen.

 

 nato_howlow_e_310712_saimi_seisoo.jpg

 

Saimi-Samettinen seisoo hienona Ainomarjan handlauksessa kesällä 2012 omissa näyttelytottumusharjoituksissa kauniissa kesäsäässä.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini