Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow-kennelin karkeakarvaisten mäyräkoirien B-pentujen syntymän ihme ja pienten karkeakarvaisten mäyräkoiranalkujen matka elämäntaipaleella on alkanut ke 18.12.2013

Torstai 19.12.2013 - Päivi Jaakkonen


 howlow_always_on_the_run_saimi_ja_yhdeksan_pentua_a_19122013_alle_1_vrk.jpg

Kku RAVNSAGER'S HENRY FORD AKASUTin "Oiva Karhusen ja kkn HOWLOW ALWAYS ON THE RUNin "Saimi-Samettisen" yhteiset rakkauden hedelmät ovat syntyneet vauhdilla Howlow kenneliin keskiviikkona 18.12.2013 superpentueena.Kuvassa Saimi-Samettinen ja alle vuorokauden ikäiset pennut nisillä syömässä arvokasta äidinmaitoa.

 

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tästä karkeakarvaisten mäyräkoirien syntymästä puuttunut - Se jos mikä kuvaa ehkä parhaiten tämän superpentueen syntymää, Saimi-mamma sai peräti 9 karkeakarvaisen mäyräkoiran pentua, joista 4 on uroksia ja 5 on narttuja. Äiti-Saimi ja pennut voivat hyvin, maito maistuu, pennut imevät hanakasti ja Samettinen on hellä huolenpitäjä luuytimestään lähtien - luontaisesti ilman opastusta - Todellinen Supermamma! -

Lämpimät kiitokset Undimoonin kenneliin Gotlantiin Ruotsiin Erjalle, hyvät neuvot kalliit kuten sanotaan, lankoja pitkin sain hyviä neuvoja, kannustusta, ohjeita ja huolenpitoa, Tack så så så mycket. Niin kaukana, mutta ihan lähellä kuitenkin -halaukset Erjalle-!.

Niin ja tietysti kiitokset kuuluuvat myös avopuolisko Markolle tuesta matkan varrella kuin myös äidilleni! Mieleenpainuva päivä! Onnittelut Ullalle puolisoineen Arvocas-kenneliin, isän karkkariuroksen "iskä-Oiva Karhusen" pentujen syntymän johdosta! Matkan varrella oli muukin tukiverkko "mäyggyhengessä mukana" kiitokset lämpimät teille kaikille kannustuksesta, tuesta, avusta ja neuvoista!

 

howlow_always_on_the_run_saimi_ja_yhdeksan_pentua_b_19122013_alle_1_vrk.jpg

 

Tässä Samettinen lähempääkin kuvattuna pentujensa kanssa.

 

howlow_always_on_the_run_saimi_ja_yhdeksan_pentua_c_19122013_alle_1_vrk.jpg

 

ja työmaata riittää Saimi-mammalla kovasti, kun on huolettavana näin monta pentua.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini