Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Ozzy saapui Paltamoon Inkerin ja Taiston iloksi!

Tiistai 14.5.2013 klo 18.47


 

ozzy_14052013_a_haravointihommissa_inkerin_kanssa.jpg

 

Ozzy bretagnen bassetipoika 1 v 1 kk saapui Inkerin ja Taiston iloksi Paltamoon hyvään hoivaan ja huoltoon odotetuksi rakkaaksi perheenjäseneksi.  Taistolla ja Inkerillä on ollut useita koiria vuosien saatosta, niimpä, kun Pepi-Peppana jätti hyvästit, tuntui kainalo ja talo tyhjältä ilman koiraa.

Taisto oli yrittänyt webistä katsoa mistä Ozzyn nimi tulee ja aina linkit olivat vain menneet sinne Ozzy Osbournen sivuille joka paikkaan. Hauska saattuma, että Ozzyhän on Markon ja minun suosikkiartisteja, nyt jo 67-vuotiaana rokkarina jaksaa yhä laulaa ja esiintyä, aikonaan tunnettuna "Kohuakin herättäneenä" Black Sabbathin solistina, sittemmin omalla artistinimellään runsaasti muusiikia tuottaen ym.  ja keikkaillen.

Meidän karkeakarvainen mäyräkoirapoika Jöpe-Jössi Jörrykkäkin on saanut nimensä ELI sen virallisen kennelnimen nimenomaan Markon toiveesta eli on Howlow After Forever ja youtubestakin löytyy hyvä livekeikka in Ozzfest v. 2005 HD:nä. Kannattaa hakea siten youtubesta, jotta saa oikean version, jos tykkää raskaammasta musiikista. Eka kuvassa nuori Paltamon Ozzy-poika on haravointihommissa Inkerin kanssa, pajon naamasta ei mitään näe, kun tutkitaan innokkaana uutta pihamaata, poika on vikkelä nuorimies käänteissään.

 

ozzy_14052013_b_liikkeesa_pihahommissa_liusekek.jpg

 

Edelleen Ozzy-poika kiveyksellä

 

ozzy_14052013_b_nuuskintaa_inkerin_harvavan_kera.jpg

 

Mitähän se Inkeri-mamma katsoo maasta Ozzyn kanssa ;)

 

ozzy_14052013_c_edelleen_nuuskintaa_harava.jpg

 

Vähän jo yritettiin ottaa nuoruttaan leikkisänä haravastakin kiinni - mukavaa on.

 

ozzy_14052013_d_sofalla_lepaillen.jpg

 

Haravoinnin päätteeksi oli mukava lepäillä ja pötkötellä soffalla Inkerin hellässä hoivassa - voi kun tuleekin Pablon-pikkupoika-ajat mieleen... Ihanan lempeät silmät Ozzy-pojalla on ja punainen on melgein kuin Mäyggy vain pitemmät jalat ja häntä erilainen ;) Todella ihanan näköinen!

 

ozzy_14052013_e_pihalla_kalahomiin_ryhtymas.jpg

 

Viikoloppuna oli aikaa kalastaa, tässä ollaankin alkamassa tutkimaan, että mitä sieltä Oulu-järvestä saaliiksi saatiin. Ozzy jo kiinnostuneena pulkasta missä kalat ovat, eivät näy kuvassa. Ozzy-poika oli ollut todella kiinnostunut uudesta harrastuksestaan, kaloja ihmeteltiin ja tutkittiint tarkoin - Hei mitähän otuksia nämä ovat ---haisevat vähän väkeville - tuumasi Ozzy-Boika innokkaana :)

 

ozzy_14052013_f_kuhaa_nuuskutellaan.jpg

 

Ja lähempikin tutustuminen kuhaan. Tarkkáan Ozzy haistelee kuhaa ja varmasti pääsee hyvien patojen äärelle tervellistä kalaa syömään, ´kuin myös muutakin riistaa tunnetusti. Hirveluutkaan , eikä se meidänkin koirien toinen herkku varmasti lopu kesken eli kuvattu kala! Se on koirien todellinen suosikki maittava puuhastelukapine lisäksi terveellinen syötävä.

 

ozzy_14052013_g_kuhaa_made_ja_haukia_ihmetelles.jpg

 

Ozzy katsastelee vähän edempääkin kaloja, saatuna kuhaa, haukea ja madetta. Osa kaloista oli vietynä jo tutulle vanhemmalle herrasmiehelle vanhalle Taiston kalakaverille aterioiden iloksi! Tuliaiset otettiin ilolla vastaan. Myös Ozzy oli mukana tervehtimisreisulla ekassa kyläpaikassaan- tottakait - kaikkeen saa osallistua! Mukavaa jatkoa Inkerille ja Taistolle uuden Ozzy-pojan kanssa - kyllä paijaajia ja huolenpitoa tulee riittämään ja pojalla mukava koti ja aina seuraa, lennkeilykavereita riittä - näin ei tarvitse Ozzyn koskaan yksin kotonaan olla - Varmaa on vain se, että matkustamaankiin poika pääsee ja tietysti hotelliinkin yöksi Taiston ja Inkerin kanssa ja metsiin seikkailemaan eli mukavaa puuhaa tulee riittämään Ozzylle (...siis..ozzy osbournen kaimalle). Iloisiin koirakuulumisiin toivottavat Päivi ja Marko mäyggyineen koko perheelle!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini