Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Mejä-koulutuksessa 9.5.2013 Temmeksellä

Maanantai 13.5.2013 klo 18.07


 

meja_koulutus_hannu_temmes_09052013_a_merkaleens_ebba_9kk.jpg

 

Näin pyhien aikaan oli aikaa paneutua myös tuleviin metsästysharrastuksiin. Omiin mielen virkistyksiin ja "heräilemisiin" ilmoitin itseni ja pyysin mukaani Ainomarja-mäyggymamman. Paljon ei tarvinnut kyllä pyytää, sillä Ainomarjahan on omin päin harkannut jo viime kesänä koirien kanssa.

Nyt kun kuulin Joenpenkan kennelin Marjalta, että Hannu todelinen mettästysmies ja harrastaja oli kouluttamassa yhdessä mejä-tuomri Mikko Taipaleenmäen kanssa, en voinut olla ilmoittumatta. Kannatti, todellakin. Tällaista koulutusta kun Pohjois-Suomen mäyräkoirakerhon taholta ei ole aiemmin järjestetty!!! Todella tuhti paketti jo mejä-kokeessa kävijällekkin. Milolta sain vielä hienosäätöohjeitakin erityisiä harkkoja varten, tauolla kysyessä. Kylläpä täytyy niiata ja kiittää niitä íhmisiä jotka, kuten Mikkokin on omaa aikaa ja vaivaa käyttäen ollut meidän muiden kokeissa kävijöiden ilona. Rankaa on tuomarinkin rampata mejäkokeessa omasta harrastunäkökohdastaan innostuneena. Kuten Mikkokin kertoi , valmistuttuaan kävi 17 mejäkoetta tuomaroimassa ja yhdessä ryhmässä 6 koira....Eli MELEKONEN homaa----Hyvä, että näitä harrastajia ja innokkaita riittää. Kiitos Hannu ja Marjakin, kun olitte tehneeet yhdessä todella mielenkiintoisen paketin. Marja oli raatanut kotonaan saaden aikaiseksi maittavat pizzat ja tarjoiltavat! Hyvää oli - ...kun olisi kehdannut enemmänkin syödä - Hannu ne hirvenluudemonstraatiot oli ihan ekstraa.Eka kuvassa paikalle oli tullut Merkaleens Ebba, kkn narttukoira 9kk. Kiinnostunut neiti oli kaikista vieraista. Ja kun hokasi et toi Päivi-täti leikkii ja otta sylkkyyn ja poriseen, kävi neiti useamman kerran sylkyssäkin tervehtimässä jyrräämässä leikisti leukaa ja nokkaa ja pusut päälle tietysti. Hienosti Jani-iskän puhelmesta katsottin haavikko liikennekolarissa kuolleen kauriin kohtaaminen. Hienosti Ebba näykki riistaverisenä pitkulaneitinä luonnostaan innokkaana saalista. Mukvia jatkoa Janille perheineen sinne Liminkaan ihanan Ebba-neidin kanssa.

 

meja_koulutus__09052013__b_hannu_pietikainen_kouluttaja.jpg

 

Toisessa kuvassa Hannu Pietiläinen kertoo enemmänkin mejästä.

 

meja_koulutus_c_mikko_taipaleenmaki_mejatuo.jpg

 

Tuomari Mikko Taipaleenmäki kertomassa myös mejäkoulutuksessa aisiantynkää ja sithän riitti! Kiitos hienosta koulutuksesta! Erityiskiitokset henkilökohtaisista vinkeistä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini