Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Onnittelut Vili Howlow All My Love 3. sertistä ja Howlow ROP-kasvattaja 4.5.2013 Kajaani

Lauantai 4.5.2013 klo 20.36


 kajaani_04052013_vili_h_vili_pu1_sert_vsp_seisoo.jpg

VILI eli karkeakarvainen mäyräkoirauros Howlow All My Love

karkeakarvainen mäyräkoirauros seisoo hienosti uroskehän jälkeen PU1, SERT, VSP tuloksena hienosti Kajaanin ryhmänäyttelystä 4.5.2013. Lämpimät onnittelumme kolmannesta sertistä Vilille sekä iloisille omistajille!!!

 

howlow_kajaani_04052013_c_vili_pu1_sert_vsp_ja_jarkko.jpg

 

Tuhannet onnittelumme Vili-vilpertille eli Howlow All My Love-urokselle 3. sertin saamisesta ja VSP:stä sekä iloisille omistajille Tuija Pasaselle ja Jarkko Pasaselle perheineen hienosta onnistumisesta Kajaanin 4.5.2013 ryhmänäyttelyssä! Tuomarina toimi Marjo Nygård.

Päivi-emännälläkin oli syytä iloon, sillä pääsimme kilpailemaan kasvattajaluokkaan mäyräkoirinemme. Kehissä olivat "Vili" Howlow All My Love, "Viki" Howlow A Small Victory, "Sulo-sulosilmänen" Howlow Ace of Spade ja typykkä "Selma-Sekkunainen" Howlow About A Girl. Kaikki mäyggylit ravailivat hyvin ryhmässä ja hienosti tulokseksi olimme Rop-kasvattajaryhmä 1. sijalla ja kunniapalkinolla pokaalin kera. Onnittelut ja erittäin lämpimät kiitokset kaikille Howlow A-pentujen omistajille osallistumisesta ja omasta työstä, panostuksesta, kavattamisesta, huolehtimesta ja ennen kaikkea osallistumisen ilosta harrastuksiin! Kyllä olemme todella tyytyväisiä kaikkiin koiranomistajiimme, paremmin ei olisi voinut onnistua. Perheet ovat aktiivisia harrastajia, eikä turhan tiukkapipoisia tulosten suhteen - näyttelyissä, kun tulos voi vaihdella ja olla mikä vain - kuin myös metsästyskokeissakin! Hienoja koiria ...kerta kaikkiaan! Kiitokset vielä kerran omistajille perheineen ja mäyggy-kakkurapsulit kaikille ihanuuksille, erityisesti Vilille Kuopioon! Kyllä se nyt on jo MÄYGGYKAKUN PAIKKA yhdessä oman tyttären Alman kanssa! Vili on isä Kennel Grashboomin narttukoiralle Olga tässä linkki Vilin websivuille!

Alla olevat sivut päivitetty Saimista, Sulosta ja Vikistä 7.5.2013 enemmän kuvia koirien omilla sivuilla.

kajaani_04052013_saimi_b_seisoo_lahemp.jpg

 

SAIMI karkeakarvainen mäyräkoiranarttu eli Howlow Always on the Run

karkeakarvainen mäyräkoiranarttu Saimi seisoo ennen kilpailua Ainomarjan esittämänä. Lisää kuvia Saimin omilla websivuilla.

kajaani_04052013_sulo_b_seisoo_amn_ka_vielaki.jpg

 

SULO karkeakarvainen mäyräkoirauros eli Howlow Ace of Spade

karkeakarvainen mäyräkoirauros Sulo seisoon Ainomarjan kanssa ennen kehkiä. Lisää kuvia Sulon omilla sivuilla tästä linkistä.

VIKI karkeakarvainen mäyräkoirauros eli Howlow A Small Victory

 

kajaani_04052013_viki_j_seisoo_hienosti__hyva_hyva2.jpg

 

karkeakarvainen mäyräkoirauros Viki harjoittelee Sannan kanssa seisomista ennen kilpailuluokkaa. Lisää kuvia VIKISTÄ pojan omilla websivuilla.

Enemmän kuvia näet linkissä Näyttelykuulumisia.

Tässä linkki koko päivän tuloksista. Emme jääneet koko kisan rop-kasvattajakilpailuun, vaan varhaisesta lähdöstä johtuen kun kaikki me koirien omistajat asumme eri puolilta suomea. Niimpä kaukaakin tulleet lähtivät omalle pitkälle kotitaipaleelleen - väsyneinä -  ja varmasti iloisin mielin. Meillä sujui ajomatka hienosti kotiin Ainomarjan ja oman porukan kanssa, ehdimme piipahtamaan ihailemassa Kivesvaaran mahtavista maisemista - kaunista on Suomen maassa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini