Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Trimmausta ja nätö-harkkoja Saimille ja Sulolle!

Maanantai 29.4.2013 klo 22.38


 

howloa_natoharkat_trimmi_a_sulo_seisoo.jpg

 

Teimme AinoMarjan kanssa nätöharkat ja yhdistetyt pään trimmaussessiot! Kylläpä se tuo karkeakarvaisen mäyräkoiran pää on vaikea trimmata, - tuumaapi Päivi-emäntä- . Vaikka on jo käyty Eija Riihimäki-Van-Der Meerin trimmikurssilla 2 kertaa. Eija nappasee pään hetkessä ihan uskomattoman mäykyn näköiseksi - muutamalla otteella mäyggylookiin - ...kun itse saa tuhertaa kauan...tiirailla ...hienosäätää..eikä lopputuloskaan ole se mitä ajatteli alunperin- vaikeaa on tämä käsityöläisammatti - sitä kun ei opi kuin tekemällä. Käsityötähän tämä koirien trimmaus - niinkuin on muukin luova toiminta. Hienoja saatiin kuiteski Saimi-Sametista ja Sulo-Sulosilmäsestä lopulta ...ainakin omasta mielestä Eijan oppien mukaan trimmattuna.Täs eka kuva kun Sulo seisoo matolla AM:n handlaamana. Kiitos Sulo-silmä kärsivällisyydestäsi! Hieno poika on! Onneksi on muistiinpanot ja valokuvat tallella Eijan trimmiopeista! Kiitos Eijalle kulllankallista neuvoista!

 

howloa_natoharkat_trimmi_b_saimi_makaa_lattialla.jpg

 

Toisessa kuva Saimi-Samettinen riekkasee lattiallla mieliasennossaan - odotellen niitä rapsuleita rintaan - tietysti! HEY- PLEASE heti rapsuttaan mua ja pussaileen ---ennenkuin neiti ehtii purra nokan ja nuolla koko naaman märäksi - ihana on Saimi-Samettinen kerta kaikkiaan !

 

howloa_natoharkat_trimm_c_saimi_seisoo.jpg

 

Saimikin pääsi seisomaan hienosti hihnan päässä tomerasti - Hyvä Saimi!- Hankalaa kuvata sisätiloissa - eikä liikumavarakaan ole sama kuin kehissä - kuitenkin jotakin muistoja tästäkin harjoituksesta! Hyvä niin ja aktiivista puurtamista.

 

howloa_natoharkat_trimmi_d_sulo_parta_trimmin_jalk.jpg

 

Sulon parrasta saatiin lähikuvaa trimmauksen jälkeen. - ihan karkeakarvaisesta mäyräkoirasta Sulon tunnistaa! - tuumasi Päivi jälkikäteen kuvia katsellessa....

 

howloa_natoharkat_trimmi_e_sulo_seisoo.jpg

 

Sulo vielä seisomassa tomerana trimmin jälkeen. Kiitokset kuuluu jälleen kerran innokkaalle Ainomarjalle, taas saimme harjoitella ja vaihtaa mukavia koirakuulmisia ihan tuoreen vastaleivotun piirakan kera kaffeinneen - kylläpä oli hyvää! Kiitos jälleen kerran Ainomarja hyvästä työstäsi ja avusta sekä handlauksesta!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini