Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow B-pentujen Hillan ja Ozzyn kuulumisia ja uusi sähköpostiosoite!

Lauantai 24.1.2015 klo 22.19


 

hilla_1301205_makoilee_kotona_pihatuolilla.jpg

 

Kiitos kovasti Uuden Vuoden toivotuksista ja kuulumisista! Hyvää alkavaa vuotta 2015 kaikille koiraihmisille ja Howlow A-pentujen ja B-pentujen omistajille perheineen! Sähköpostiosoitteeni on muuttunut eli uusi osoite on paivi.jaakkonen1(at)gmail.com.

Onneksi sain pelastettua vanhasta sähköpostista Hilla-tybykän ja Ozzy-pojan kuulumiset kuvineen nyt tammikuussa 2015, kiitos kovasti kuvista ja kuulumisista molempien mäyristen perheille! Eka kuvassa Hilla makoille kesäauringossa v. 2014 puutarhatuolissa tyytyväisen näköisenä. Kaunis neiti on ja vikkelä liikkuja, mukavaa alkavaa kevättä 2015 Marjalle ja Hilla-tytölle sekä muulle perheelle mäyräkoirineen!

 

ozzy_31122014_a_makoilee_lattia.jpg

 

Ozzy-pojasta eli Ossista on tullut kaunis poika, eikä ollenkaan iso, vaikka olikin B-pentujen loota-aikoina suurin uros. Näimpä se kasvu tasoittuu ajan kanssa. Terävän näköisenä loikoillaan lattialla ---melgo tärkeen näköisenä  ihanuutena - tuumasi Päivi-emäntä. Ihana tapaus tämä Loota-aikojen utelias veikko!

 

ozzy_31122014_b_katselee_ikkunasta.jpg

Välillä on myös mukava tiirailla kotona ikkunasta ulos sohvalta pitäen "Jos sattuisin näkemään jotain riistaa ja liikkuvaa tai muuta mielenkiintoista pihalta " - tuumasi vuoden ikäinen karkeakarvainen mäyräkoirapoika Ozzy. Ossin perhe harrastaaa metsästystä , Anu-emäntä, Aarre-isäntä ja sileäkarvainen Hugo-mäyräkoirapoika eli "Ossin metsästysvalmentaja- ja treenaaja " jo useamman vuoden metsästyskokemuksella. Mäyräkoirapojat kun saavat kotonaan harvinaisia a-la-carte -herkkuja kotona - linturiistasta lähtien jänikseen - "Sellaisten murkinoiden äärelle ei joka mäyggy pääsekkään "- tuumaavat molemmat Ossi ja Hugo ylpeinä - "Meidän pyytäminä ka!"

 

ozzy_31122014_c_sohvan_nojalla_makoillen.jpg

"Tää sohvan noja on muuten vieläkin parempi paikka tarkkailla ja seurailla tapahtumia ulos pihalle ja myös sisälle" -  " ...Ja sitä paitsi tässä on myös mukava ottaa päivänokosetkin---mukavan pehmoistakin on, saan olla mäyggyretuset ihan rentonakin" - tuumasi vuoden ikäinen Ossi-poika.  Mukavaa alkavaa Uutta Vuotta myös Ossin ja Hugo-mäyräkoirapoikien emännälle Anulle ja Aarrelle perheineen toivottavat : viiden pitkänokan kopla täältä Oulun seudulta eli  Imsa-mummi 8v. , Pablo-Boy 13v., Selma-täti 4,5 v., Jössi-eno 4,5 v.sekä pahnan pohjimmainen sisko-Helmi 1v. (Howlow B-pentujen Loota aikojen "Appelsiini") ja kotijoukkojen palvelijat Päivi sekä Marko!

Mukavaa, tapahtumarikasta ja virkeää Uutta Vuotta 2015 myös Howlow B-pentujen komean iskän Oiva-Karhusen Ulla-emännälle ja Hannu-isännälle sekä kaikille koirille ja muillekkin eläväisille Kennel Arvocasiin! Kauniita pentuja Oiva-iskä on saanut Saimi-äidin kera!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini