Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Rullaja-Essin Jouluterveiset Aurasta 1 v eli Howlow Black Dog ja Otto-pojan kaurissäilyke!

Sunnuntai 28.12.2014 klo 18.43


 

essi_1_v_joulu_2014_tonttulakki.jpg

 

Kiitos paljon Essin karkeakarvaisen mäyräkoiratytön Joulukuulumisista ja hienosta kuvasta Essistä eka joulunaan tonttulakki päässä Harri ja Marjo! Neito on aivan ihana pakkaus, Essi-tyby osaa asiakkaiden kanssa toimia oivasti, antaa puruluut asiakkaille, kun tietää että ne saa vielä takaisinkin. Lahjojakin neito taitaapi saada tuon tuostakin, sen verran mukava tyttö Essi on pidetty mukavuus ja ihanuus - päivän piristys. Naapurin isäntä oli tuonut kauriin takajalan kaluttavaksi ja sepä olikin ollut mukava kapistus kaluttavaksi, vähän vartioitiinkin että aarretta ei viedä pois... - tietysti-.

Essi-typykkä 1 v. osaa olla iloinen ja hyväkäytöksinen karkeakarvainen mäyräkoira, kun tulee lapsi-vieraita, ei tarvitse vieraiden peljätä, josko Essi puree tai tekee muuta "koiruutta". Iloinen leikkijä neito on nuoren nuorten leikittäjien kanssa naamaa nuollen.

Myös primadonnaa neito osaa leikkiä toisinaan "silmäteräsenä", joku päivä ei muka maistu tavallinen murkina ja vaklataan ne parhaat palat kupista, myös ruokaseuranakin toisinaan ihmistä kaivataan.  Niinkuin isäntäkin sanoi, että "kyllä se koira syö kun nälkä tulee " pitää ihan paikkansa. Oveliahan nämä mäygyt ovat myös meillä kotonakin, ja osaavat taiten "juonitella" toisinaan. Huvittavaahan se on - lähinnä, joidenkin yksilöiden kanssa! Ihania silti kaikki, ja mikä tärkeintä, oli mukava kuulla miten tärkeä Essi on Harrille ja Marjolle lähipiireineen. Neidolla onkin luksusoltavat hyvässä huolehtivassa kodissaan, parempaa ei voisi kasvattajana toivoa, mukavassa maalaismaisemissa hyvien maastojen äärellä hyvä näin!

 

essi_1_v_joulu_2014_ihmetellaan.jpg

 

Toisessakuvassa Essiä yritetään kuvata ja neito tuuma- " Et hei miten tässä kuvassa muka pitäis olla " . Mukavaa Loppuvuoden jatkoa Essille perheineen ja toimintarikasta Uutta Vuotta 2015 metsästyksen parissa toivoopi Päivi-emäntä ja Marko-isäntä koirineen viisi vikkelää pitkänokkaa Helmi-sisko 1 v, Imsa-mummi, Pablo-Boy ja eno Jössi-Jöpe-Jörrykkä ja täti Selma-Seekkunainen täältä pohjois-Suomesta pakkasten keskeltä. Myös koirat ovat saaneet jouluherkkunsa, eli porkkanalaatikkoa ja kinkkua on normiruuan piristykseksi annettu. Ja aina kun iso kinkku haetaan jääkaapista on 10 tarkkaa silmäparia toiveekkaana odottamassa, josko edes pienen sirukan saisin.......kylläpä ne osaavatkin tuumasi Päivi.

 

b-pennut_30012014_nimet_4_poika_a_02022014.jpg

Kuvassa Howlow Born On The Bayo " Otto " 6 viikon ikäisenä pentuloota-aikoinaan. Näyttääpi olevan tuo Niilo-poju tuossa alempana riekkasemassa ominen pentupantoineen. Jänskä juttu, että vaikka on jo yli vosi Howlow-pentujen syntymästä, tunnistan silti helpon helposti kuvista joka yksilön - sen verran paljon vietin aikaa ihanuuksien kanssa. Helppoahan ei tämä koirankasvatus suinkaan ole - vaan täyttä työtä iloineen töineen kaikkineen.

Täytyy mainita nyt karkeakarvaisen Otto-pojan 1v. = 4. poika pinkkipoika "Ajuri"  - Howlow B-pentujan lootanimeltään olevan isännän ja emännän mahtavista tuliaisista! Oton virallinen nimi on Howlow Born On The Bayou. Otto-pojan isäntä-Veijo toi meille tuliaisiksi pari purkkia kaurissäilykettä ja raskimme avata ensimmäisen vasta marraskuussa 2014 ja toisen joulukuun 2014 itsenäisyypäivä kunniaksi. Aivan mahtava herkku tämä kauriin lihasta valmistettu herkku, illalla kun purkki oli avattu nautittavaksi oli se typösen tyhjä aamulla- mahtava pehmeä aromi tässä herkussa - suussa sulavaa gourmet-herkkua oikeasti! Kiitos Veijo vaimoineen ihanista tuliaisista! Toivottavasti Otto-poika on päässyt jo kauriin ja jäniksen ajon makuun siellä etelässä. Puolivuotiaana pentuna kesäkuussa 2014 Otto jo sai kuin saikin kiinni jänönpoikasen vikkelänä liikkujana (jänönpoika kyllä päästettin vielä vapauteen vahingoittumattomana) ja ekalla kerralla Otto-mäyräkoirapoika sai kuin saikin melkein kiinni jänön vikkelänä.... Rauhallista Joulua teille sinne kauniisiin meren rantojen ja saariston maisemiin, aivan mahtavaa kuvankaunista seutua on! Pitää vielä joku päivä käydä tutustumassa - niin erilaista kun täällä pohjoisessa. Mukavia hetkiä karkeakarvaisen mäyräkoirapojan-Oton, toivotun ja odotetun mäyräkoira-pojan kanssa koko perheelle mukavien harrastusten parissa;) Toivovat Päivi-emäntä ja Marko-isäntä leppoisaa Joulunaikaa ja toimintarikasta Uutta Vuotta 2015 toivottaen viisine pitkänokkiineen -erityisterkut sisko-Helmiltä 1v.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini