Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow B-pennun Riskan 5kk luona kylässä Tyrnävällä Helmin ka!

Perjantai 13.6.2014 klo 21.28


 

howlow_b-pennut_a_riska_helmi_07062014.jpg

 

Kaunis aurinkoinen ja helteinen päivä koitti 7.6.2014 ja Päivi-emäntä, Marko-isäntä ja Helmi pääsivät katsomaan Howlow B-pentujen Riskaa Gultapoikaa 3. poika lootanimeltaan. Kaunis poika 5kk pojasta oli kasvanut, kaunis rakenteeltaan, luonteeltaan ja turkiltaan. Eka kuvassa Riska Ja Helmi riekkasemassa leikin tiimellyksessä!

Turhaan ei vieroksuttu siskonsa Helmin vierailua, vaan molemmat olivat superonnellisia riekkaisusta, toistensa seurasta, juoksun kirmailusta ja leikimielisistä leikeistä ja villistä leikki-taisteluista ja hampailla miekkailusta. Luppoistasti aika kului ihmetellessä tilan valtavaa kokoa....hetaaritolkulla....viljelystä isossa määrin... pihapiiriä taloa..eri osoita...ym isoa... ja emännän todella kauniita itse tehtyjä taideteoksia erikoisista materiaalista mm. koivunoksista ja paperista, käsityöihmisenä Johanna on luova ja esillä olevat teokset myksitäviä! Hienoja teoksia eri aineksista ideoineen! Ihania kerta kaikkiaan. Poika pääsi hyvään perheeseen ja on riekkassut omilla metillä ja pellolla, 3 kertaa on jo melkein ojasta saanut kiinni myyränkin! Eli riistaviettiäkin pojalta lötyy, kala on herkkua myös Riskankin mielestä, mitä istäntä pyytää.

Siskonsa Helmin = Appelsiini lootanimeltaaan tyttö nro 5. tykkäsi Riska-poika kovastikkin juosta kirmailka omassa hulppeassa piha-aituuksessa siskonsa kera väsyksiin asti 3 tuntia! Näyttelyharkatkin ehdttiin ottaa aloittelemassa hitaasti  molemmat , ja sujui hienosti aloittelijoitten tekemiseksi, kun treenaamaan ei ole ehditty.

 

howlow_b-pennut_b_riska_helmi__nurmi_07062014.jpg

toka kuva nurmella uros Riska-velipoika B-pennuista ja Helmi-typykkä oikealla

howlow_b-pennut_b_riska_helmi__nurmi_07062014.jpg

 kolmas kuva

 

howlow_b-pennut_c_riska_07062014.jpg

 

nelos kuva lähempikin otos Riskasta Pääkuva

 

howlow_b-pennut_d_riska__07062014.jpg

 

5 kuva tässä vas. Riska ja oik. Helmi kirpaisemassa pakoon leikissään

 

howlow_b-pennut_e_riska_07062014.jpg

 

6 kuva leikkiä lähempääkin ja painia Helmillä keppi edessä hallussa ja velipoika päällä leikissään

 

howlow_b-pennut_f_helmi_seisoo_5kk_07062014.jpg

 

7 kuva Helmi seisoo vaik harjoiteltu ei ole ku yks kerta kotona, olen tyytyväinen 5kk nartun suoritukseen. Antaa asetella jalkojaan ja asettautuu itse oikeaan asentoon luonnollisesti  taka/etujalat ;) hieno homma. Liikkeessä petraamista kun ei olla keritty treenaamaan, juntturoi vastaan kovasti, - jos sillä päällä sattuu olemaan -  voimakastahtoinen kun on...toisinaan. Muutamat ravit on ravailtu...Päivi-emännän saatossa ja ohjauksessa...kotonakin. Seurana loppulauma tietenkin!

 

howlow_b-pennut_g_riska_seisoo_5kk_07062014.jpg

 

8 kuva Riska yrittää seisoa. Poika asettui juntturaan makuulle ja kerjäsi makupalaa. (kun Päivillä oli se tosi hyvä namu eli uunissa paistettu pieni maksannokare)  Ei oikein osannut kun, eka kerta. Tästä on hyvä harkata vähitellen, jotta koira osaa seisoa ja antaa käsitellä tunnustella rakennetta ja hampaisiinkin voi kurkata. Kiitokset kovat, innostus, kehut ja hyvä palkka, siitä koiranpentukin vähitellen oppii - kukaan kun ei ole seppä syntyessään - onneksi- . Riskalla on todella hyvä rakenne tosin ei tästä kuvasta näe, kun Päivi ei saanut seisomaan kunnolla. Hihnassa ravia kulki hihnassa ohjailulla erittäin hyvin liikkeessä vähin kehoituksin raviakin- eli hyvä Riska-poika 5 kk, hienosti menivät elämäsi ensimmäiset näyttelytottumusharkat ! Emäntänsä Johannan ka,  joka jo parit pentukurssit käyneenä, handlasi hyvin Riskaa, Riskakin liikui paremmin!

 

howlow_b-pennut_h_riskajoh07062014.jpg

 

9 kuva Johanna-emäntä ja Riska-poika 5 kk liikkeesä nätöharkoissaan Riskan omalla piha-aituussa.

 

howlow_b-pennut_i__riska_helmi_pusuttelua_johannalle_5kk_07062014.jpg

 

10 kuva pusuttelua välillä pitää olla. Innokkaimpana Johannaa lähimpänä on Helmi ja taaimmaisena Riska-velipoika. Ihanuuksia molemmat!

 

howlow_b-pennut_j_riska_helmiliikkeessa_5kk_070620142.jpg

 

11 kuva Lopuksi oli pakko laittaa yksi liikekuva, koskapa kaksikko Riska-veli ja Helmi-sisko niin innokkaina kirmaisivat ja juoksivat kilpailussaan. Vasemmalla Helmi ja oikealla Riska. Mukava vierailu ja kiitos vierainvaraisuudesta ja kaikista uutisista koiriin liittyen, hieno hyvä koti, missä mäyggynuorukaisella on hyvä kasvaa ja elää väljissä oloissa perheen ilona.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini