Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow B-pentujen Essin ja Saimi-maman Sulon kuulumisia 05 2014

Perjantai 30.5.2014 klo 19.48


Howlow B-pennut syntyivät 18.12.2013 peräti 9 kappaletta, 5 narttua ja 4 urosta. On jännä kuulla nyt jo 5 kuukautisten pentujen sattumuksista, kasvusta, kehityksestä ja touhuiluista uutisia koirien perheiltä. Hyviin harrastaviin ja huolehtiviin perheisiin kaikki lähtivät, moni jo kokeneena mäyggyperheenä ennestään.

 

essi_uintihommat_mokki_230520014.jpg

 

Sain ihanan kuvan B-pentujen tytöstä 6. tytöstä kotinimeltään Essistä. Utelias ja toimelias neiti on. Essin virallinen nimi on Howlow Black Dog. Essi on viihtynyt hyvin mökillä, nyt toukokuussa Aurassa oli lämpöä jo +28 astetta eli hellettä, oli aika Harri-isännän kanssa käydä mökkijärven rannassa riverella tutustumassa vesielementtiin. Sielläpä oli hyvn viihdytty ja kahlailtu uuden elementin kera innokkaana. Välillä pötköteltiin rennosti reuset sammakkoasennossa hiekalla. Kuvassa pieni 5 kk Essi-tyttönen makoilemassa riverahiekassan mahtavissa maastoissa alkukesästä nautiskellen. Voisiko koira parempaa kotia saada. Isännän kanssa pääsee koklaamaan sitä kaurismetsästyshommaa - kaurismiesten kesken! Ihana!

Huvittaa jotenkin toi asento, sekin on peritöä Essin Saimi-mammalta eli Howlow Alwyas On The Runilta, joka mieluusti yhtä notkeana takaretuset ojossa osaa ottaa makoiluhetkiä. Eli äitiinsä on Ihana tumma Essi-tyttö 5kk tullut, tämä utelias neito! Saimi-mammalta terveisiä kaikille pennuille ja pusut kanssa. Saimi toipui hienosti kovasta hoitourakasta, eikä mitään harmia tullut imetyksen lopettamisenkaan  jäkeen. 

Saimi on ahkerasti lenkkeillyt, ja kotinsa Ainomarja-mama jaksaa aina vain keksiä kaikkea mukvaaa ylläriä Saimille ja velipoika Sulo-Sulosilmäselle. Molemmat Howlow A-pentuja ja sivut löytyvät webisvuilta molemmille. Nyt näin helteillä oli Ainomarja keksinyt tehdä ihania jääpaloja koirien iloksi. Hyvä vinkki muillekkin koiran omistajille, aion itsekkin tehdä. Pieni makupala jääpalojen sisään ja kylläpä olikin mukava yllätys tällainen herkku suussa hellelenkin jäkeen koiralle, kun jääkuutio on ihanasti sulanut mukavasti loppumakupalaylläreineen vilvoittaen koiran suussa. Vähän kuin "koirien mehujää" sanoisin ;)  En olisi itse koskaan keksinyt - Hyvä huolehtija Ainomarja on aina ollut ja kekseliäs koirien hauskuuttajana - hyvä Ainomarja!. Tästähän saisi vielä lisämyyntiartikkelin koirien omistajille ;) Kiitos kuulumisista. ja ONNEA uuteen kotiin sekä OPISKELUUN ja muuttohommiin Uuteen isompaan kotiin Ainomarjalle! Kuulinkin jo tässä, että hienosti olivat Saimi ja Sulo sopeutuneet uuteen kotiin.

 

saimi_saimi_a_potkottaa_lenkin_jalk_18052014.jpg

 

Tässä B-pentujen tarkka huolehtija ja hoivaaja Saimi-Samettinen pötköttelemässä ihanan lenkin ja jääpalan jäkeen. Tuli mieleeni mukavat kahdenhetkiset hetkemme Saimi-mamman kanssa pentuaikana, kun emo kävi lepäämässä Päivi-emännän sykkeellä patjalla hoitoduunin jäkeen, mukavasti neito halusi olla myös monasti jaloissa vivoittavana lähteenä minulle ja itselleen. Meillä olikin lämpimänä pentula, hoitotyön ajan, jotta pienokaiset eivät saa mitään vetoa eikä viimaa, tarkkaa on pentuaikana. Saimi oli todella tarkka ja hellä uurastaja-mama, selkänahastaan asti. B-pennut olivat tärkeintä mitä ikininä olikaan Samettiselle. Oli mukava seurata äiti-Saimia hoitourakan varrella, myös hellästi vieroittaen pentujaan terävien naskalihampaiden kanssa. Hyvä Saimi hienon työn teit ja sait heinot pennut hienon uroksen Oiva- Karhusen kanssa, kennel Arvocas, Sipoosta Ravangers Henry Ford Akasut on koiran virallinen nimi. Kiitokset kovasti Ullalle - Kennel Arvocasin kasvattajalle kaikesta ja kuulumisiin, B-pentujen kun muunkin tiedon kera. Onnea Ullalle myös uuden mäyggylinjan  ja kasvatin ja entistenkin kasvattien kanssa. Kuin myös ihanan Oiva-Karhusen kanssa - toppenpoika tämä ihana uros on!

 

saimi_sulo_b_sulo_l18052014.jpg

 

Toinen kuva nyt keväällä myös Sulo-Sulosilmäsestä Howlow Ace of Spade, kaunis on poika ja isäänsä  tullut. Isänä Welmu Weli Xavier "Bruno". Sulokin ottaa samat isävingut, ---kuulostaapa melkein sian kiekunalta, kun poika on innoissaan. Tämä koettiin aikoinaan, kun rakkauden astutushetki koitti Undimoon Imsan kanssa, Imsa-mamman A-pentujen kanssa.

 

saimi_sulo_c_sulo_lenkin_jalkeen_kes2013.jpg

 

Toinen kuva Sulosta kesällä 2013 kun helteellä oli kuppi juotu tyhjäksi ja vähän "viilattiin" lenkin jäkeen nurmella Iissä. B-pentujen 7. tyttönen asuu muuten Iiisä Marjan ilona! Mukava olis kuulla muidenkin koirien uutisista sähköpostitse ja kuvista nuorukaisista 5-kuukauden iässä, hampaiden lähdöstä ja kaikesta koiraan liittyvästä. Lähetelkää mieluusti kuvia ihanuuksista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini