Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Karkkari-Viki-pojan sekä Nitan ja Saran talviriemua huhtikuussa 2013

Torstai 11.4.2013 klo 21.16


 huhtikuu_2013_howlow_e_nita_viki_ja_sara_riemua_lahempaaki.jpg

Talvi on mukavaa aikaa, varsinkin....jos nuori karkeakarvainen mäyräkoirauros saa tyttövieraita. Sileäkarvaiset typykät Nita ja Sara piipahtivat Leila-mummin luona vierailulla Sanna-emännän kera. Niimpä jälleen kerran oli luvassa mukavaa leikkiä ja riekkasua kolmikon kanssa. Viki on todella innoissaan aina tyttöjen vierailusta, koskapa silloin menoa ja vauhtia riittää....varsinkin sileäkarvaisen mäyräkoiratytön Saran kanssa. Leikki ei meinaa loppua millään, vaan leikitäänkin heti mäyggytyyliin loppuun asti, niin että alkaapi jo kohta väsyttämäänkin. Silloin on hyvä otta kolmikon päiväunet yhdessä. Eka kuvassa kolmikko riemuitsee talvikeleistä huhtikuussa hurjassa kirmailussaan - mäyräkoirasuu soikeena. - Hei mahtavaaa, ette varmaan arvaa miten ihanaa tämä on - tuumaapi kolmikko kirmailussan lumihangella. Kiitos Sanna kuvista ja Leilalle myös, oltiinkin  juteltu puhelimessa aiemmin aamupäivällä ja kohtapa jo kaverit saapuivatkin paikalle. Kiitos Sanna mahtavista ja onnistuineista hienoista valokuvista!

 

huhtikuu_2013_howlow_b_viki_trimmauksen_jalkeen_hieno_poika.jpg


Viki lähempääkin kuvattuna Sannan ottamassa kuvassa, karkkaripoika on juuri käynyt Kastehelmi Kakon trimmauksessa, ja kylläpä näytetäänkin nyt hienolta ja poika näyttää poseeraavan mielellään kuvassa.

Viki on Howlow A-pentujen toisena syntynyt poika-pentu viralliselta nimeltään Howlow A Small Victory. Nimi tulee siitä, että pentu oli koko pentueen pienin, mutta samalla sinikkäin. Imsa-mamman nisille taisteltiin luikerreltiin ja kaivauduttiin vaikka mistä pienestä raosta syömään , pieni karkkaripoika oli voimakas taistelija ruuasta pienen pienenä naperona. Ei isommat pennut Akke eikä Jössi voineet mitään pojukalle, sen verran sitkeä sissi poika oli.  Enää ei pojukka olekkaan pieni piipertäjä vaan, pojasta on kasvanut hieno 2,5 vuotias uros - perheen silmäteräsenä Leilan ja Antin hyvissä hoivissa.

Lisää ihania kuvia kolmikosta löydät Vikin omilta sivulta! Mukavia katseluhetkiä toivottaen ja kiitos hienoista kuvista Sanna!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini