Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Karkeakarvaisen mäyräkoiratybyn Hillan kesäkuulumisia 2014!

Torstai 25.12.2014 klo 19.50


 

hilla_a_kesak2014_nurmi.jpg

 

Sain hienoja kuvia ja kuulumisia Marjalta  Howlow B-pentujen typykästä "Hillasta" eli viralliselta nimeltään neiti on Howlow Bomber. Kiitos kovasti ja "parempi myöhään kuin ei milloinkaan ennen kuin vuosi 2014 vaihtuu...." laitan Hilla-fanien iloksi uusia kuvia kertomuksineen lopultakin neidosta! Hilla on reissanut jo monet mutkat, tottunut kulkija ja päivähoitolaisenakin kaukana kotoa neito on ollut reippana tyttönä. Eka kuvassa Hilla nautii ihanasta kesästä kotona Iin nurmella loikoillen, tuttuun mäyggytapaansa. "Kyl se on välillä mukava vähän rentoutuakkin vilpoisella nurmella" tuumasi pieni tytön alku 6 kk.

 

hilla_b_kesak2014_jaalivaara_maasto.jpg

 

Kuvassa Hilla on matkustanut lomalle Ruotsin Jällivaaran maisemiin ja lähimaastokin on vähän eri kuin kotona. Marjan metsästäjä-kaveri oli kehunut Hillaa rohkeaksi ja rauhalliseksi tytöksi, joka ei turhia säiky. Mukava uutinen tämä....tosin tämähän pienokainen teki jo ekat kuperkeikkansa lootassa muutaman päivän ikäisenä....Ja loppuaikanakin neiti oli utelias tutkija ja "Helmin" eli Loota-Appelsiinin nyt meillä kotona olevan tuttu leikkikaveri. Hyvä, kun on virikettä nuorelle mäyräkoiratytölle erilaisissa tilanteissa ja maastoissa, hieno juttu! 

 

hilla_c_kesak2014_jaalivaara_lampi.jpg

 

Kuva ihanasta Hillasta lammen äärellä Jällivaarassa 20.6.2014 tärkeän näköisenä ;) "Kylläpä tuntuu notkuvan tämä suomaasto tassulin alla erillä tavalla kuin kotipihalla" tuumasi neitokainen. Kaunis on pohjois-Ruotsin maasto, erilaisuudessaan kaunista seutua!

 

hilla_d_kesak2014_jaalivaara_vene.jpg

 

Lomalla Jällivaarassa neito pääsi koklaamaan myös veneilyä. "Pitihän sitä tietysti kaikki vepeleet koklata loman kunniaksi" tuumasi Hilla-tyttönen venereissultaan innoissaan. Ja samaan hengenvetoon tiukan katseen kera "otsafledoineen" totesi "Höh ei tietenkään mua tämmönen vesillä olo veneessä pelota - mä olen vanha tekijä - , moneen menoon kun olen jo tottunut".

 

hilla_e_heinakuu_2014_ii_lunan_ka_pihal.jpg

Mukavia rattoisia hetkiä Hilla-neito vietti Luna-mäyräkoiravieraan kera omassa kotipihassaan heinakuussa juosta kirmaillen ja riekkunen iloisena. "Vaihteeks Luna tuli mun luona käymään, kun ite oli Hesassa päivähoitolaisena" tuumasi ihana Hilla-Tyby.  "Aiga nastaa, että kaverit tuuppaa käymään kaukaakin" tuumasi Hilla-neito. Helsingissä omassa kodissaan Luna ilmoitti raikuvin haukuin, kenen reviirillä ollaan ja missä on Hillan paikka....jopa niin raikuvasti että naapurit valittivat ;) mutta mäyräkoirakon kaveruus ei siitä häiriintynyt! Hilla on aivan ihana,  tykkää Päivi-emäntä, ihana tyttö oli pentusenakin otsakurttuineen ja tempauksiinen kaikkineen. Iloisia mukavia muistoja Hillasta on. Kiitos Marja tuhannesti kuvistasi ja pahoittelen, että kiireiden takia en ole aiemmin ehtinyt laittamaan kuvia muidenkin ihailtavaksi. Muutkin B-pentujen oimistajat ovat olleet kiinnostuneita sisarusten ja veljesten kuulumisista, tottakait - nytpä on muillekkin katsomista Hillankin kuulumisista! Rauhallista Joulunaikaa koko teidän perheelle tähän ihan lähelle ;)  


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini