Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow B-pentujen 1. pojan "Uimari-Niilon" kesäkuulumiset

Keskiviikko 30.7.2014 klo 20.05


 

niilo_uima-allas_072014.jpg

 

Howlow B-pentujen 1. poika Howlow Boy As Iron Man "Niilo" on kunnostautunut kesälomallaan niin kotona, pihalla, mökillä, autossa ja maastossakin mökin kallioilla pomppien! Tällä Niilo-pojalla on aivan ihanat silmät ;) Nyt näin jo isompana---eli pikkuinenhan pojukka vielä on 7kk, en voinut olla ihastelematta poikaa. Poika oli parhain seisoja koko B-pentueesta pöydällä pienen pienenä naperona! Kyllä kannattaa käyttää koira koiranäyttelyssä. Hienolta turkki näyttää.

Ihan ekana kuvana laitan "Love-kuvan", minkä Elina laittoi. Niilo ja perheen pikkutyttö omassa uima-altaassaan uimassa kesäisen helleauringon saatteleman turkoosiin veteen piirtyen. Iloa ei voi olla huomaamatta kuvasta! Aivan ihana! Voisiko tästä mäyräkoirapoikapennun elämä vielä paremmaksi muuttua, kun saa altaassa uida ihmisten kera! Ihana! Kiitos elina! Perheen pikkutyttö on tärkeä Niilon kaveri, tuleehan tyttö koulusta kotiin ensimmäisenä koiraa tervehtimään leikittämään ja lenkittämään. Näin Niilokin yksinoloaikakin on lyhyt, molemmilla on toisista seuraa ja koira on todella tärkeä tytölle. Sen huomasi jo silloin, kun perhe kävi hakemassa koiran, odotettu toivottu ihanuus ja kaveri pääsi ihanaan kotiin!

 

niilo_uima-allas_lahelt_072014.jpg

Tässä vielä lähempääkin kuva uintihetkestä...

 

niilo_uima-allas_viel_lahemp_072014.jpg

 

Ja vieläkin lähempää - kylläpä Niilo-poika (ukkinsa mukaan nimettynä) nauttii uimisesta koko mäyräkoirakirsunsa pituudelta ;)

 

niilo_unessa_sohvalla_072014.jpg

 

Tässä kuva Niilosta nukkumapuuhissa sohvalla tietenkin pehmoisilla ihanilla mäyggyunillaan

 

niilo_fresbyyn_ka_pihal_072014.jpg

 

Välillä pitää ottaa muutama juoksuaskel pihalla fresbyyn haussa - mikä on Niilon mielestä aiga magee leikki ;) Ollaampa sitä tärkeän näköisiä - nappisilmä-Niilo

 

niilo_takan_edessa_072014.jpg

 

Illan edetessä, voi käydä mukavasti loikoilemaan takan viereen valppaana - Tuumasi Niilo-poika 7kk.

 

niilo_tahtisilma_paa_072014.jpg

" Enkö mä olekin aika söde karkkaripoika " - Niilo osaa väläyttää kauniin katsee myös poseerauksessa, kun se Elina-mamma pyysi kauniisti kuvaukseen - " No okay sitten, mutta vain lyhyt kuvaussessio, please mama!" - tuumasi nappisilmä-Niilo ihanien simmuleitten (=silmät) ja hiilenmustan kirsunsa kera - Kylläpä on ihanan näköinen poikamäyräkoira tullut B-pentueen 1. pojasta Niilosta tuumasi Päivi-emäntä ja ihasteli kuvia kauan aikaa, kun saapuivat sähköpostiin, saman totesi Marko heti kuvia katsottuaan! Kiitos Elina kuulumisista ja kuvista!

 

niilo_terassi_lepolassi_072014.jpg

 

"Mikä on tärkeintä kesällä mäyräkoirapojalle? - kyselee Niilo-nappisilmä" - "No tietysti ottaen rennosti esim. niinku nytkin tässä lepolassissa tähyilemässä pehmoisella alusella pihamaalle lämmössä, tottakait ihan normia mulle" - tuumasi Niilo-poika. Kiitos Elina aivan ihanista kuulumisista ja pojan hienoista kuvista. Niilo on kova autoilija, tottakait autot ovat tärkeitä myös mäyggypojalle - ku iskänkin nimi on se Ravanger´s Henry Ford Akasut "Oiva-karhunen" Sipoosta ja Tanskasta lähtöisin Ulla-tädin ihana nappisilmänen. Niilo karauttaa kiireen vilkkaa heti autoon vauhtiviivana, jos ollaan johonkin lähdössä! Atuoilut ovat sujuneet hienosti! Mukavaa aurinkoista ja helteistä kesän jatkoa koko perheelle - erikoisterveiset Päiviltä, Markolta, Imsa-mummilta. Selma-tädilta ja Jössi-sedältä sekä tietysti sisko-Helmiltä, puhumattakaan tärkeimmästä eli Saimi-mammalta!

Saimi on reippaillut ja nauttinut kesästä täysin rinnoin velipoikansa Sulo-Sulosilma kanssa (a-pentueen pennut)! Ihana mama-Saimi oli koko B-pentueelle, niin tarkkaan jaksoi huoltaa ja hoitaa koko ison 9 pentueen lauman. Välillä Saimi ei malttanut tulla lepäämään, vaan piti houkutella, - et hei Saimi-mama nyt on sinun aika olla tässä minun hoidossa ja paijjauksessa, rapsutuksessa ihan vierellä patjalla pehmoisten tyynyjen täkkien kanssa rennosti loikoillen. Ja siihen se Saimikin sitten auliisti aina tuli itsekkin hoivaa saamaa. Yöt nukuimme myös yhdessä syöttöjen välillä, Saimin mielipaikka oli täkin alla jaloissa. Saimi on toppen luonne tulee toimeen muidenkin koirien kanssa lenkillä ja missä vain - ihanuus on nappisilmä, osaa matkustaa hienosti autossa ja junassa. Ainomarja tekstaili, että taas oli neito saanut ne Jääherkut nautittavaksi velipoika Sulo-Silmäsen kanssa hellelenkin päätteeksi. Ainomarja pakastaa herkun jääpalan sisään. Jää viilentää ihanasti mäyräkoiran suuta ja kurkkua ja lopuksi pajastuu aina uusi nami ;) Ihana vilvoittava herkku näin hellepäivien aikaan. Hyvä keksintö Ainomarja! Tseppiä töihin helteen keskelle----muista juoda paljon  kivennäisvettä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini