Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Helmi 5.tyttö 3 kk kitaraa kuunnellen 13.3.2014 ja luunjyrräystä 27.3.2014!

Sunnuntai 11.5.2014 klo 21.24


 

helmi_a_kitaransoittoa_kuunnellen_13032014_3kk.jpg

 

Pienen pienenä on Howlow B-pennut 5 tyttöä ja 4 poikaa jo aloittaneet musiikin kuuntelun. Niimpä Marko soittelee ilokseen Helmi-pennulle eli 5. tyttö Appelsiinille tuon tuostakin kitaraa. Helmi nauttii kitaran soitosta tarkkaan kuunnellen ja sylissä viipyen vasta reilun 3 kuukauden iässä kuvassaan. Viralliselta nimeltään tyttö on Howlow Breed´s familymember ja sopii nimenäkin hyvin Helmille, kaikessa ollaan innokkaina ja rohkeina mukana, uusissakin asioissa uutena perheenjäsenenä, niinkuin muukin lauma.

 

helmi_b_kitaransoittoa_kuunnellen_13032014_3kk.jpg

 

Hampaitakin on jo opeteltu pesemään, ensin kumihanskan kanssa kanahammastahnalla sormella hampaiden ulkopuolelta tutustuen. Huomasin eräänä viikonloppuna eläinlääkärihaastattelun tv:ssä, missä neuvottiin aloittamaan hampaanpesu lepeästi kumihanskan ja hammastahnan kanssa vain ekana hampaiden ulkosyrjille. Hyvin onnistui meilläkin pesu, eikä pentukaan pyristellyt vastaan, vaan söi mielellään koko hammastahnamäärän, kun hyvän makuinen oli ;)

 

helmi_c_kitaransoittoa_kuunnellen_13032014_3kk.jpg

 

Helmi kitaransoiton kera Markon kanssa - fanittaa ihan selkeästi ihaillen Markoa! - ihana tyttönen ;)

 

helmi_d_kitaransoittoa_kuunnel_lahelt_13032014_3kk.jpg

 

Vieläkin ollaan musiikkia kuuntelemassa eli sähkökitaraa ja Helmin pitääkin tukailla moista outoa vekotinta vähän lähemminkin. Helmi ihmetteli, että mistä kummasta se ääni itse asiassa tulee, kun näprää noita pitkiä lankoja toi isäntä-Marko - Ihmetteli Helmi 3 kuukauden ikäinen nappisilmä! Helmi sai viime viikolla (eli nyt toukokuussa) myös Helmin omalta äidiltään eli Saimi-mamalta eli Howlow Alwyas on The Runilta ja Ainomarja-mammalta et Sulolta lämpimät nimipäiväonnittelut! Kiitos niistä vielä kerran ja kuulumisista Ainomarjalta! Saimi on lenkkeillyt rivakasti Sulo Silmäsen ja koko perheen kera, aina innokkaana matkaan lähtevänä ---ja välillä on pistetty myös juoksuksi!!!

 

helmi_a_luunjyrrays_27032014_4kk.jpg

 

Välillä on hyvä jyrrätä luiden kera - tässä Helmi jyrskyttämässä puruluuta - hampaat kutittavat kun kasvavat ja jo kohta maitohampaatkin lähtevät. Niimpä puruhommaa on hyvä tarjota pienelle kasvunalulle.

 

helmi_b_luunjyrrays_sivult_27032014_4kk.jpg

 

Toinenkin kuva kun vähän sivusta yritetään saada otetta luusta.

 

helmi_c_luunjyrrays_kita_27032014_4kk.jpg

 

Ja kolmaskin kuva kita auki Helmi-tyttönen luunjyrskytyksessä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini