Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Riska-poika kku Howlow Heart of Gold maankyntötöissä 4.5.14

Tiistai 6.5.2014 klo 19.27


 

 riska_4kk_howlow__boy_heart_of_gold_maankyntohomma_04052014.jpg

 

Saimme ihanan hellyttävän kuvan Howlow B-pentujen Riska-pojasta maankyntötöistä traktorissa 4.5.2014! Pienen pienen miehenalkuna on Riska innokkaana ollut isäntänsä kanssa kaikkiin kotihommiin, siispä kunnon maatöihin maata kääntämään TRAKTORIN kyytissä ;) Tärkeenä  näyttää Riska olevan kyntöhommien jälkeen, ylpeänä istuskellaan ISON Traktorin tosi miesten työkalun istuimella nuppine kaikkine. Poika jaksoi olla isännän  mukana 2 tuntia kyntö eli äestyhommissa niinku täällä sanotaan Oulun seudulla! Mukavaa seurattavaa nuorelle 4 kk ikäiselle  mäyggynaskalille kun maa muokaantui auran myötä, myös lokkien lähisyöksyt ja liidot heti perempänä saivat nuoren "miehuuden" aistit hereille. Ihana juttu, että uusi perhe on rohekasti ottanut pienen pojan joka askareeseen mukaan! Mukavia pentuaikoja Riskan kanssa Johanna-emännälle ja Matti-isännälle, Mama-Päivin silmäteräsen kanssa! Ihana on poika. Kuva on otettu heti työrupeaman jälkeen kotipihalla!

Pojukka on myös kuntoutunut käymällä pentukerhossa, katsastamassa vähän muitakin rotuja. Sataffia oli vähän poskesta vedetty, mutta rotuna se on rauhallinen ja jo pennusta pitäen oli sekin tottunut vähän kovempiin otteisiin perheenjäseniensä kanssa! Riitaa ei tullut ja koirat tulivat hyvin toimeen, Riska myös muidenrotuistenkin kanssa! Hieno homma!

Erityiskiitokset Johannalle villajupperin teko-ohjeista, sain väkrättyä hienon Tyby-jumpperin punaisen sellaisen 5. tytölle eli Appelsiinille, joka nykyisin meillä asuu sittemin jo kotoisasti Helmi! Helmi onkin oikea helmi, sillä tyttö vaikuttaa tehneen vaikutuksen kaikkiin mäyriksiimme ---kuin myös ihmisiinkin, ensimmäisen kerran lumosi Päivi-emännän kapalo-aikoina kun silmät avautuivat vähän yli viikon ikäisinä, nuo kauniit silmät = HELMET eli timatit tekivät lähtemättömän vaikutuksen Päivi-emäntään - - - IHANA. Kaikki karkeakarvaiset mäyräkoirat haluavat leikkiä innokkaina ihanuuden kanssa, pania, miekkailua hampailla, piilosilla oloa  ja muuta ajamista ym. kirmailua, laukkuuta riittää loputtomiin. Erityisesti Jössi, Selma ja Imsa-mama ovat olleet kiinnostuneina. Pablo-Boykin on pörhennellyt miehuuttaan vanhuuttaan 12 vuoden iässä? uudelle neidolle ja pissatkin merkattu tarkkaan. Pablo ei leiki, mut on hyvä patteri ja lämmitysalusta 4 kuukauden ikäiselle neidolle! kaiken mahdollisen Helmi on huomannut jo kotona, ja vaaralliset huomaamiset otetaan visusti talteen kun me "tyhmät imiset" se vain huomataan, mutta mukavasti on Helmi oppinut jo pyytämään ja käymään ulkosella pisuilla. Lenkkeilty on lauman kanssaja yksin, jotta koirakin saa omaa rohkeutta ja kokemusta itsenäiseenkiin ulkoiluun. Suu ollut vähän kipeänä Helmillä, kun yläkulmurit lähti samassa rytäkässä viime viikolla ja uuden pienet kulmarautahampaan alut ovat vasta kasvun tiellä!

Laittakaa kuulumisia muistakin B-pennuista;) Ja mukavia aikoja kaikille uusille B-pentujen omistajille.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini