Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Howlow A-pennut 3-vuotta lämpimät onnittelut, Selman ja elokuvaohjaaja-Jössin synttärit 22.6.2013

Lauantai 22.6.2013 klo 20.40


 

3v_howlow_22062013__j_selma_pyytaa_anna_jo_paketi.jpg

 

Tänään on se päivä ajatteli Päivi-emäntä jo viikolla. Pitänee viettää Selma-neidin ja Jössi-pojan syntymäpäiviä mukavissa merkeissä. Niimpä lähdimme heti aamusta kohti mukavia maisemia eli Rokua kansallispuistoa. Luvassa oli mukavia lenkkejä maastossa sekä makkaranpaisto. Päivän päätteeksi emäntä-Päivi leipaisi vielä ihanat mäyräkoirakakut. Eka kuvassa karkeakarvainen Selma-neti 3-vuotta pyytää anovasti - Please anna jo paketti synttäripäivänäni! Ihanan näköinen on.

 

3v_howlow_22062013__n_jope_filmaa_mn_ka.jpg

 

Toka kuvassa, Jössi-Jöpe Jörrykkä toiminnan mies oli tietysti suosikki-isäntänsä mukana kuvaushommissa - väkisin tunki filmaamaan uudella viedeokameralla muiden mäyggyjen Pablo-Boyn, Imsa-mamman ja Selma-siskon puuhia. Tiedä vielä vaikka millainen lahjakkuus Jöpestä tulee ;) - tuumasi Päivi-emäntä ja sai kui saikin napattua kuvan h-hetkessä Jöpen kuvaushommista yhdessä Markon kanssa. Jöpe on muutenkin kova auttamaan kotihommissa -aina emännän tukena kun pyykkejä laitetaan kuivaamaan, ja mielissään on kun kehutaan taas ahkeraa apulaista kotitöistä. Keittiöhommissa ruuanlaiton aikaan Jössi on aina takuuvarmana auttamassa hällan äärellä, että varmasti tulee oikein ruuat laitettua. Kiitos pieni apulainen - olet korvaamaton kotihommissa - tuumaapi Päivi-emäntä ihan tosissaan.

Saimme myös mukavia onnitteluita synttärien johdosta Saimi-siskolta ja Sulo-velipojalta...mäygyt olivat lähettäneet tekstarin Selmalle ja Jöppänälle Ainomarja-tädin puhelimesta..... . Eli mäyräkoiraliiton hokema - Mäyräkoirasta on moneksi - pitää siis tässäkin tekstarin lähetyksessä paikkansa. Karkeakarvaiset mäyräkoirat kun ovat Monitoimisia, omatoimisia (joskus liiankin), älykkäitä ja riistaviettisiä kun ovat, niistä löytyy käyttöä moneen mutkaan ja pulmaan niin kotioloissa kuin metisilläkin ...sekä vesillä kanssa. Ja...maan allakin. (joskus jopa veden allakin sukeltaessa..) Kiitos vielä kerran onnitteluista Saimi ja Sulo - tuumasivat innokkaat siskokset Selma ja Jöpe! Lisää kuvia synttäreista kotipuuhaa sivuilta.

Onnittelut lämpimät kaikille 7 karkeakarvaiselle mäyräkoira-ihanuudelle eli syntymäjärjestyksessä Howlow A-pennuille : Vilille, Vikille, Saimille, Selmalle, Sulolle, Jössille ja Akelle. Kaikilla mäyräkoirapennuilla on omat websivut, voit katsoa kuvia korien tapahtumista ja elämästä.Mukvaa jatkoa sekä toimintaa kaikille mäyggypennuille, ja kakut on varmaankin napattu parempiin suihin synttäripäivänä kun täytettiin hulppeat 3-vuotta! Lämpimät onnittelut ja rutistukset kaikille pennuille- toivoo Päivi (sydämmestä asti!- ihania ovat kaikki 7).

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini