Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Metsästyskoiran jäljestysharjoitukset Saimille ja Sulolle 13.6.2013

Lauantai 15.6.2013 klo 18.41


 

meja_13062013_saimi_b_saimi_jaljel.jpg

 

Teimme metsästyskoiran jäljestysharkat eli mejä-harkat  Saimi-mäyräkoiratytön Howlow Always On the Run ja Sulo-mäyräkoirapojan Howlow Ace of Sapde sekä Ainomarjan kanssa 13.6.2013.  Sää oli sopiva, helteet olivat jo häipyneet, mukava tuuli ja lämpötilakin kohdillan + 16 astetta. Hyvin koirat olivat jyvällä jäljestä, nauttivat innokkaina kaadolle asti. Hirvenkoipi löydettiin! Eka kuvassa Saimi-Samettinen innokkaana nokka jäljellä maata myöten jäljestässä verijälkeä - Mihin tämä jälki johtaakaan , taidampa tutkia vähän paremminkin - tuumasi Saimi-neiti uusissa pinkeissä Ruka-valjaisaan. Saimihan on harkannut jo aiemminkin, joten uusi harkkalaji ei mejä typykälle olekkaan. Lisää kuvia Saimin mejäharkoista typykän omilla websivuilla.

 

meja_13062013_saimi_f_saimi_kaadolla_tutkimassa.jpg

 

Toka kuvassa on löydetty kaato ja Saimi tutkii innokkaasti kaatoa. Kaato oli sen verran tärkeä, että Saimin piti alkaa peittelyhommiin, kun oli ensin pitkät tovit tutkinut hirvenkoipea kirsu kovana. Nokalla alettiin sammalta kauhomaan arvokkaan saaliin peitoksi - tottakait ! -

 

meja_13062013_sulo_m_sulo_kaadolla_nuuskii_koipea.jpg

 

Sulo kaadolla hirvenkoipensa kanssa, - Mahtava, et mä sain tämän saaliin- tuumasi Sulo-poika. Sulollekkin arvokas saalis oli niin tärkeä, että piti ihan kusaista kaadon viereen merkiksi tutkailun jälkeen - Parempi laittaa omat merkit saaliin viereen, jotta varmana tietävät et mä Mahtava Mäyräkoira-uros Sulo omistan tämän aarteen - VAIN MÄ MÄ siis, muilla ei ole tänne asiaa - tuumasi karkeakarvainen mäyrkoirapoika innokkaana löydöstään. Sulo-Sulosilmäselläkin oli uudet mejä-valjaat koekäytössä, hyviltä ja ergonomisislta tuntuivat! Lisää kuvia Sulon mejäharkoista pojukan omilta websivuilta, käy katsomassa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini