Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Sulon eli Howlow Ace of Spadsin eka serti 6.5.2012

Sunnuntai 6.5.2012 - Päivi Jaakkonen


 a_pietarsaari_060512_a-pennut_howlow_n_sulo_seisoo_lahelta_otetus_kuvas.jpg

 

Sulo seisoo hienon päivän päätteeksi Sertinsä ja pokaalin kanssa. Uusia kuvia Sulon sivuilla Pietarsaaren näyttelystä 6.5. 2012 käy kurkkaamassa Tässä linkki.

 

a_pietarsaari_060512_a-pennut_howlow_a_sulo_eka_serti.jpg

 

Mukava aurinkoinen toukokuinen päivä kutsui Howlow A-pennut ja pentueen mamman Undimoon Imsan Pietarsaaren ryhmänäyttelyyn 6.5.2012. Hienosti meni kaikilla koirilla näyttelyreissu, tuomarina oli tällä kertaa Elisabeth Rodin, Ruotsi.

"Sulo" eli Howlow Ace of Spade sai ensimmäisen sertinsä nuorten luokassa sijoittuen paras uros 3. sijalle, NUK1, ERI, SA, SERT. Lämipimät onnittelut Ainomarjalle ja Sulolle hienosta onnistumisesta ja päivästä tuhannesti, toivottavat lämpimästi Päivi ja Marko halien kera. Eka kuvassa Sulo seisoo pokaalin sertinsä ja todistustensa kanssa Ainomarjan handlaamana! Onnea onnea Pajon vaan, kyllä se on nyt Sulolle mäyriskakun paikka  - ehdottomasti - !  Lisää näyttelykuulumisia Pietarsaaresta ja kuvia voit käydä katsomassa Sulon omilta web-sivuilta! Tässä linkki.

Muut päivän sijoitukset olivat myös erittäin hienot eli Nuorten luokassa kilpailivat sisarusparven kaksikko Selma ja Saimi -tyttöset. Selma eli Howlow About A Girl ERI laatuarvostelun sjoittuen NUK 2. sijalle. Siskonsa ikiliikkuja vikkelänä nopeana neitonakin tunnettu  " Saimi Samettinen" eli Howlow Always on The Run sai myös ERI laatuarvostelun sijoittuen hienosti NUK3-sijalle ravaten hienosti Ainomarjan handlaamana. Kiitokset lämpimät Ainomarjalle avustuksesta, esittämisestä ja kaikesta muustakin matkan varrella!

Undimoon Imsa eli kotoisasti Imsa-mamma sijoitui omassa AVK-luokassaan hienosti 1. sijalle saaden ERI laatuarvostelun. Voisko näyttelypäivä olla onnistuneempi! Iloisin mielin matkasimme koko poppoo 3 ihmistä ja 6 koiraa kotiin! Mukava reissu ja sää suosi näytteilleasettajaa. Kaukalo oli mukavan tasainen kenttä eikä tarvinnut kahlata mudassa tai rapakoissa. Muutenkin paikan yleinen siisteys ja järjestelyt olivat hoidettuina hienosti. Moikkasimme samalla Ruotsista asti tulleen Undimoon Frejan omistajan kehän reunalla ja vaihdoimme kuulumisia! Onnittelut Undimoon Frejalle kaikista matkan varella tulleista menestymisistä kuin myös Kennel Quickmatchille Gunillalle perheineen sinne ruotsiin! Jänskä juttu, isäntää en hoksannut, mutta koiran huomasin heti rokotustodistusten tarkistuksessa, " Ihmettelin mielessäni ei se voi olla Freja täällä Suomessa", mutta oli kuiteskin ;) Muutama sana tuli vaihdettua ruotsin kielellä ...vähän ruosteessa tosin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini