Yhteystiedot

Kennel Howlow
Päivi Jaakkonen
Oulu
050 4040 676
paivi.jaakkonen1(at)gmail.com

Kuvia ei luovuteta virtuaalikenneleihin eikä valokuvia saa kopioida mihinkään käyttöön ilman tekijänoikeuden
©Päivi Jaakkonen lupaa!

Photos are not allowed to be placed into virtual kennels or to be copied without authorisation
©Päivi Jaakkonen!

Verhoilijat verkarannassa 9.3.-4.4.2012 - Näyttely käsityötaitajan eli verhoilijamestarin työstä

Tiistai 20.3.2012


verhoiluliiketuijajaakkonen_verkaranta_aa_09032012.jpg

 

Tampereella on nähtävillä Verkarannassa näyttely Verhoilijat Verkarannassa 9.3.-4.4.2012 ma - pe klo 10 - 18 ja la - su klo 11 - 16. Näyttely on Tampereen verhoilijamestarit ry:n 50-vuotisjuhlanäyttely. Käy ihmeessä tutustumassa näyttelyyn ja työnäytöksiin, jos sinua taitavien käsityöläisten jälki ja mahdollisesti huonekalujen entisöinti kiinnostaa. Googlaa myös yotube ym. linkit, myynnissä 50-luvun nostalgian säilytysarre - uusiin moninaisiin kuosiin laitettuna - moneen makuun . Kuvassa Tuijan perheen Veera-neito eli sileäkarvainen unkarinvizla , taitava lintukoira ja Tuomo-iskän silmäteränen! Kylläpä on kiva Veerallakin kotosalla hyvällä tuolilla pötkötellä päiväunilla!

Siskoni Tuija Jaakkonen on toiminut ko. projektin vetäjänä, myös omine työnäytöksineen. Käy katsomassa Tuijan oman yrityksen websivut. Työtilauksia otetaan mielellään vastaan - verhoilijamestarin kokemuksella . Tarkemmat tiedot löydät http://www.verhoiluliiketuijajaakkonen.com/uutiset.html?3.

...Tuijan websivujen kuvagallerian 1. kuva on 1700-luvun Emma tuoli. Tuoli on tilauksesta Tuijan tekemä, meilläkin kotona oleva mäykkyjen suosiossa oleva istuin, eli se paras tuoli mitä löytyy! Siinäpä on ollut kiva mäykkyjenkin pötkötellä, kun runko on alusta loppuun asti runkoa myöten Tuijan mestariverhoilijan käsityötaidon näyte. Kankaatkin tilattiin Englannista asti! Eli kyllä karkeakarvaiset mäyräkoirat sen parhaan oleskelupaikan kotosalla tietää - kertomattakin - ;) Kiitos Tuija hienosta tuolista!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini